|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Muškarci odrastu tek u 43. godini

Uredništvo Ringeraje, 6.7.2022
Kako su otkrili znanstvenici, tek u srednjim godinama možete očekivati da vaš muškarac stvarno odraste. Muškarci svoju zrelost dosegnu punih 11 godina iza žena. Sada znamo zašto se djeca tako dobro slažu sa svojim očevima. :)

image
Muškarci odrastu tek s 43 godine. (FOTO:Freepik.com)
/11


Prema mišljenju sudionika istraživanja, muškarci bi ozbiljnost i zrelost trebali dostići tek s 43 godine, dok žene zrelost dostignu puno ranije, točnije s 32 godine.

 

U istraživanju u kojem su sudjelovali i muškarci i žene, 30 posto žena reklo je da su prekidale vezu jer je partnerovo ponašanje bilo nezrelo. Prema Daily Recordu, žene se dvostruko češće osjećaju zrelije u vezi od svog partnera, a četvrtina ispitanih žena tvrdi i da su same donosile sve važne odluke u vezi.

 

PROČITAJTE JOŠ: Najčešći strahovi muškaraca

 

Iznenađujuće je i da je čak 46 posto žena prijavilo veze u kojima su morale malo previše ugađati muškim partnerima, piše Telegraph. No, nije sve tako loše, budući da je četiri od deset ispitanika reklo da nezrelost u vezi može pomoći održavanju veze svježom i pružiti zabavu.

 

Dakle, ako mislite da je vaš muškarac nezreo, to nije ništa čudno ni neuobičajeno i nije razlog da odustanete. Pričekajte još malo i u međuvremenu se zabavite sa svojim velikim djetetom. :)

 

IZVOR: Dnevnik.si

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Želite blizance? Evo što biste trebali jesti!
U istraživanju su sudjelovale vegetarijanke koje su konzumirale mlijeko i mliječne proizvode te trudnice na čijem se jel...
4
Komunikacija među partnerima
Partnerski odnos podržava uzajamne odnose pune poštovanja i skrbi. Nije potrebno održavati strogi red kontrole. Partners...
4
Luteinizirajući hormon (LH) i značenje vri...
Luteinizirajući hormon proizvodi hipofiza i izuzetno je važan za pravilno funkcioniranje reproduktivnog sustava. Kod žen...
4
Ljekovite biljke za lakše začeće
Ljekovite biljke su dar čovječanstvu protiv mnogih bolesti i nepoželjnih stanja. Toj skupini možemo pridružiti i hranu k...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!