|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mošćenička Draga - TOP destinacija za obiteljski odmor

PR, 18.5.2022
Iako se svi veselimo ljetnom odmoru, nekad je teško udovoljiti zahtjevima svih članova obitelji. Mi vam predlažemo jedno malo i idilično mjesto uz jednu od najljepših plaža sjevernog Jadrana.

image
Mošćenička Draga destinacija je koja svojom raznolikošću i izravnim spojem mora i planine pruža izvrsne mogućnosti za razne aktivnosti s djecom na otvorenom – kako na moru, tako i na kopnu. FOTO: TZ Mošćenička Draga
/11


Mošćenička Draga destinacija je koja svojom raznolikošću i izravnim spojem mora i planine pruža izvrsne mogućnosti za razne aktivnosti s djecom na otvorenom – kako na moru, tako i na kopnu.

 

Iako općina Mošćenička Draga sadrži 7 pješčanih plaža, najljepša i najveća plaža je plaža Sipar.

 

Sipar je prekrasna šljunčana plaža s kristalno čistim morem, a zbog svoje pristupačnosti i uređenosti idealna je za djecu. Na njoj se mogu unajmiti suncobrani i ležaljke. Uz brojna mjesta gdje cijela obitelj može nešto pojesti i popiti, dostupan je i niz sportskih sadržaja, te rekvizita (skuteri, čamci, pedaline, škola ronjenja).

 

Mošćenička Draga

 

Iznad prekrasne plaže Mošćeničke Drage, proteže se dubok i tajnovit klanac koji u svojemu hladu skriva priču stariju više od tisućljeća. Priču o mitskim bićima ... Ako vaša djeca vole priče iz mitologije svakako preporučamo izlet u Mitski park koji obuhvaća obnovljeni mlin, interpretacijski centar i izletište sa stolom i klupama, uz jezerce i slapiće i adekvatan je za obitelji s manjom djecom.

Otkrivanje nevidljivog mitskog krajolika nadograđeno je istraživačkim izazovom za male i velike znatiželjnike. Posjetitelji mogu rješavanjem zagonetki pronaći blago te kroz igre zaviriti u tajanstven svijet mitoloških bića. Prije odlaska u Maitski park javite se za više informacija u Ured TZ Mošćenička Draga.

 

PROČITAJTE JOŠ: Obiteljski izlet - Putevima mitskih bića


Manifestacije koje vam svakako preporućamo posjetiti su: smotra i regata tradicijskih barki na jedra, međunarodna likovna kolonija Mošćenički pinel i dječje kreativne radionice, Kandalora – Povijesni dan Mošćenic, Za Andrejnu – dan pomoraca i ribara, Karneval, Blues festival, Međunarodni literarni festival „Sipar" itd.

 

Međunarodna likovna kolonija

FOTO: Međunarodna likovna kolonija

 

Zvukovi s mora i iz Mošćeničke Drage šire se i do Kuće na moru - interpretacijskog centra ribarske i pomorske baštine koji će vam otkriti mnoge zanimljivosti na temu ribarstva, pomorstva i tradicionalne brodogradnje. Taj maleni ekomuzej ima sve što je potrebno za edukaciju o tome kako se nekada živjelo u ovome kraju. Svaki izloženi predmet pripadao je nekoj od obitelji iz Mošćeničke Drage.

 

A kada se aktivan dan zaokruži jedinstvenim gurmanskim doživljajem u jednom od vrhunskih restorana Mošćeničke Drage – savršenom doživljaju aktivnog odmora više ništa ne stoji na putu.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Putovanje avionom u trudnoći
Da, putovanje avionom u trudnoći je moguće. Ono što morate znati jest kada je najsigurnije letjeti, jer najbitnije je br...
4
Trudničke pripreme za putovanje
Sljedeće smjernice za pripremu i popis za putovanje tijekom trudnoće su samo prijedlozi. Prijedlozi koji će vam sigurno ...
4
Vodič za sigurno igranje u vodi
Ljeto je stiglo i sigurno ćete često biti u blizini vode, a možete se kladiti da će vaša beba jedva dočekati da stupi u ...
4
Okusi i mirisi sela – Otkrijte i vi Hrib
Hrib je mjesto sa zapanjujućim pogledom na planine Risnjak i Snježnik te dolinu rijeke Kupe. Selo Hrib pripada Općini Ča...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!