|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ideja za vikend: Jednostavne ideje za dekoraciju za Noć vještica

Uredništvo Ringeraje, 24.10.2022
U članku pogledajte kako napraviti šišmiše od gumba, antistres bundeve od balona, strašne oči na vratima i prijateljske duhove od lizalica.

image
Noć vještica (FOTO:Freepik.com) www.freepik.com
/11


Kako bi Noć vještica uistinu bila nezaboravna, osim obavezne strašne bundeve i dječjeg kostima, možemo si pomoći i ukrasima.

Sastavili smo nekoliko doista jednostavnih ideja koje će vam pomoći da se ovog vikenda pripremite za najstrašniju noć u godini.

 

1. Šišmiši iz gumba

Potreban vam je samo crni tvrđi papir ili karton, crni gumbi, drvene štipaljke i ljepilo za ove simpatične šišmiše od kojih možete napraviti lanac iz šišmiša, zalijepiti ih na hladnjak ili ulazna vrata ili ponuditi djeci da se s njima igraju.

Najprije iz kartona izrežite krila šišmiša (kako bi šišmiš bio što simetričniji presavijte papir i izrežite oba krila istovremeno), a gumbe zalijepite na štipaljku, pazeći da se gumbi ne produžuju preko štipaljke. Zatim zalijepite štipaljku na sredinu krila šišmiša i pričekajte da se ljepilo dobro osuši.

 Šišmiši

 

2. Anti-stres bundeve od balona

Ove anti-stres bundeve sigurno će biti aktualne i nakon Noći vještica. Za izradu ovih malih strašila koja stvarno opuštaju potrebni su vam samo narančasti baloni, alkoholni flomaster i punilo koje može biti riža, brašno, kukuruz ili bilo što drugo što nije tekuće i nije preoštro.

Prije punjenja balona prvo ih napušite i ostavite napuhane barem pola minute da se dobro razvuku. Zatim ispustiti zrak i napunite ih uz pomoć papirnatog lijevka ili rukama malog pomagača. Kada se balon napuni (ni previše ni premalo), nacrtajte njegovo lice - strašno, sretno, tužno...

 Bundeve

 

PROČITAJTE JOŠ: Noć vještica: Strašne sjene

 

3. Strašne oči na vratima

Naravno, Noć vještica mora biti zastrašujuća, stoga objesite ove velike, zastrašujuće oči na ulazna vrata ili vrata dječje sobe. Vrlo je jednostavno za napraviti, a ne treba vam nikakav poseban alat koji već nemate kod kuće - samo papirnati tanjuri, malo papira u boji, crvena vunica i traka.

Od crnog papira izrežite krugove za crne zjenice i malo veće krugove u boji za obojeni dio oka (bijele linije se mogu crtati bijelim vodenim bojicama). Oboje zalijepite na papirnati tanjur i napravite barem tri oka koja međusobno spojite crvenom vunicom i ljepljivom trakom.

Noć vještica

 

4. Prijateljski duhovi iz lizalica

Ti duhovi zapravo uopće nisu strašni. Zapravo su jako slatki. Možete ih pokloniti svojoj djeci i djeci svojih susjeda koja će vas doći plašiti za Noć vještica. Izvedba je toliko jednostavna da je možete započeti neposredno prije Noći vještica.

Sve što trebate je papirnati papir, obične kuhinjske gumice, malo ljepljive trake i crni flomaster. Zamotajte lizalicu (može i bombon ili nešto drugo slatko) u maramicu, pričvrstite gumicom i ukrasite poklon vrpcom. Na kraju, nacrtajte oči na rupčiću i prijateljski duh je spreman razveseliti malo većeg duhića.

 Noć vještica

 

Neka Noć vještica bude nezaboravna!

 

Preuzeto: ringeraja.net

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

"NE PLAČI, NIJE TI NIŠTA" i druge ...
Da li stav "ne drami, nije ti ništa" pomaže vašem djetetu izrasti u jaku i otpornu osobu?
6
Eko manifestacija "Zagrebu na dar"
Projekt „Razvrstaj i svrstaj“ – Pokreni se! je namijenjen edukaciji djece o razvrstavanju otpada u svom kućanstvu pute...
4
Kako vikanje utječe na našu djecu?
Ovo bi trebao pročitati baš svaki roditelj, a posebno onaj kojem je vikanje postalo dio odgoja djece. I nemojte reći – j...
3
10 roditeljskih pogrešaka koje treba izbje...
...I alternativni načini suočavanja s izazovima roditeljstva
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!