|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Jasmin proizvodi za njegu vaše kože

Uredništvo Ringeraje, 26.4.2016
Upoznat ćemo vas s proizvodima Tosamine linije Jasmin bez kojih vaša kozmetička torbica nije potpuna. Svi ovi proizvodi izrađeni su od 100 % pamuka, dermatološki su testirani, vrlo mekani i nježni na dodir i primjereni za njegu osjetljive kože lica i tijela.

image
Jasmin antibakterijske maramice
/71


Jasmin blazinice vate double face

Čudesne, meke i nježne blazinice od 100% prvorazrednog pamuka, dermatološki su testirane, ne nadražuju kožu i pogodne su i za osjetljivu kožu. Jedna strana blazinice s velikim mekim crtama namijenjena je odstranjivanju šminke, dok je druga strana s manjim mekim crtama namijenjena nanošenju kozmetičkih sredstava. Preporučujemo ih za svakodnevnu njegu kože, za odstranjivanje šminke, a zbog svog sastava i oblika primjerene su i za njegu osjetljive dječje kože.

 

Jasmin blazinice vate sensitive maxi

Ove velike blazinice su mekane i nježne, upijajuće i ne nadražuju kožu. Dermatološki su testirane i primjerene za svakodnevnu njegu osjetljive kože. Blazinice su od 100% pamučne vate s utisnutim uzorkom i izrezane u obliku kvadrata te služe za odstranjivanje šminke, za njegu osjetljive kože lica i tijela, a također su primjerene za njegu nježne kože djeteta.

 

Jasmin kozmetičke vlažne maramice za čišćenje lica

S vitaminom E, bademovim uljem i ljekovitim bisabololom primjerene su za svakodnevno čišćenje kože lica, vrata i dekoltea. Meka površina maramice s utorima učinkovito odstranjuje šminku,  a primjerene su i za duboko čišćenje, osvježavanje, vlaženje i učvršćivanje kože. Nalaze se u priručnom pakiranju, primjerene su za putovanja i dermatološki su testirane.

 

Antibakterijske vlažne maramice Jasmin

Koriste se za čišćenje, pranje i dezinfekciju ruku, lica i tijela, primjerene su i za djecu. Koriste se na putovanju, u autu, na poslu, doma. U pakiranju se nalazi 15 komada.

 

Pamučne maramice Jasmin nature

Izrađene su od sto postotnog pamuka i vrlo su nježne za nos.  Jedine su na tržištu napravljene od sto posto pamuka, hipoalergene, upijajuće, meke i kompaktne. Mogu se koristiti za skidanje šminke, higijenu djeteta, čišćenje naočala, a neće se raspasti u perilici rublja ili sušilici. 

 

I jedan mali podsjetnik - ne zaboravite liniju JASMIN SPORT! S dolaskom toplijih dana počinjemo se više kretati i baviti sportom. Kako biste se tijekom sportskih aktivnosti osjećali ugodno, bezbrižno i suho koristite JASMIN SPORT, prvi sportski uložak, napravljen od posebnog Tencel biosoft materijala koji ima izuzetnu moć upijanja i štiti kožu od iritacija. Ovi ulošci na prirodan način sprječavaju rast bakterija, mekani su i prilagodljivi te koži daju stalan osjećaj suhoće.

 

A kako biste spriječili vaginalne infekcije tijekom kupanja u bazenu ili moru, koristite tampone JASMIN SPORT AQUA koji upijaju menstrualnu krv i štite rodnicu od ulaska vode. Namijenjeni su svim ženama koje žele sigurnost i zaštitu od mogućih infekcija, koriste se kao zaštita kad žena nema menstruaciju, ali i tijekom same menstruacije, jedino se u tom slučaju tampon treba zamijeniti odmah nakon kupanja.

 

Najsretnija 3 Ringerajca, Tosama i ringeraja.hr nagrađuju Tosama poklon paketom. Pošaljite nam odgovor na pitanje: S koja 3 sastojka su obogaćene vlažne maramice za čišćenje lica?


Odgovore s osobnim podacima šaljite na info@ringeraja.hr najkasnije do utorka 03.05. do 12h.

 

Više na: www.tosama.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Miješana salata s heljdinom kašom
Heljda nam je gotovo nepoznata namirnica, a izuzetno je zdrava. Obogatite svoj tjedni jelovnik s ovom iznimnom pseudožit...
3
Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!