|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

BEZVREMENSKE TENISICE IZ MASS-A ZA NOVI I RAZIGRANI POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Uredništvo Ringeraje, 1.9.2017
Uživanje u ljetnim sandalama i otvorenoj obući uskoro će zaustaviti zvono školskog zvonca, a to znači da je vrijeme za tenisice. Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

image
Converse 349,00kn
/41


Uživanje u ljetnim sandalama i otvorenoj obući uskoro će zaustaviti zvono  školskog zvonca, a to znači da je vrijeme za tenisice. Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova. Za mališane i tinejđere MASS je pripremio novu trendi kolekciju.

Popularan sportski izgled najbolje će naglasiti kultne svjetski priznate robne marke tenisica koje za ovu jesen predstavljaju mješavinu suvremenog i retro izgleda.  I dalje su obavezni bijeli potplati, te nijanse metalnih i jesenskih boja, a modno osvježenje u novoj kolekciji donose raznoliki materijali i niz različitih dodataka koji krase modne tenisice.

Upravo su dodaci poput vezica, zakovica ili metalnih dodataka, zaduženi za upečatljiv korak u novu školsku godinu, a zahvaljujući njima tenisice djeluju jedinstveno i odražavaju vašu osobnost.

Nova kolekcija tenisica prilagođena je različitim uzrastima, uključujući i one najmanje na čijim se tenisicama nalazi pregršt šarenih boja i zanimljivih uzoraka.

 

U svim Mass trgovinama u sklopu „back to school“ programa sve do 10.09.2017. kod kupnje dva ista ili različita para cipela odabranih brendova Mass odobrava 40% popusta na drugi, jeftini par obuće. Vrijedi za obuću robnih marki Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Lacoste, Converse, Skechers, New Balance, Puma, Fred Perry i Reebook. Akcije i popusti se ne zbrajaju.

 

Modne tenisice iz Mass-a osigurat će vam pravi energični nastup u novu školsku godinu.

Više informacija nalazi se na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici facebook.com/mass.hr.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Za tebe, koja ćeš se (jednog dana) zaljubi...
Čast mi je biti majka ovog dječaka, voditi ga dok odrasta u osobu u koju ćeš se zaljubiti. I bit će mi čast upoznati te.
5
Kreativnim igrama do pisanja
Ako vaš prvašić muku muči s pisanjem, znajte da nije jedini, a i da to nije kraj svijeta. Razne vježbe i igre će mu pomo...
4
Dozvolite djetetu da bude dijete!
Normalno je da roditelji žele svojoj djeci sve najbolje i da se trude da ih odgoje što bolje mogu. Međutim, ponekad rodi...
4
Pustite dijete da se isplače
Plakanjem se vaše dijete oslobađa potisnutih emocija i to je dobro za njega. Ne osuđujte ga odmah.
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!