|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

25 ideja za nezaboravno Valentinovo u dvoje

PR, 12.2.2020
Želite svojoj boljoj polovici poklonili nešto drugačije na ovaj dan zaljubljenih? Priuštite jedno drugom nešto posebno i zajedno proživite romantično iskustvo koje ćete dugo pamtiti.

image
Valentinovo
/11


Želite svojoj boljoj polovici poklonili nešto drugačije na ovaj dan zaljubljenih? Priuštite jedno drugom nešto posebno i zajedno proživite romantično iskustvo koje ćete dugo pamtiti.

 

Provedite produženi vikend u luksuznim hotelima, isprobajte tradicionalna hrvatska jela, uživajte u masažama i wellnessu i kušajte vrhunska svjetska vina s panoramskim pogledom.

U nastavku smo za vas odabrali 25 najljepših poklona za dvoje, koja se mogu naći u SelectBox poklon paketima i koje ćete dugo pamtiti.

 

Ljubav ide kroz želudac

 

Iskoristite Valentinovo i obogatite svoje kulinarsko iskustvo. Renomirani zagrebački restoran Noel, nositelj Michelinove zvjezdice oduševit će vas jedinstvenošću suvremene kuhinje glavnog chefa Gorana Kočiša, koja pomiče granice vrhunske gastronomije. U centru grada Zagreba također možete uživati u dalmatinskim okusima restorana Bota Šara gdje ćete okusiti najbolju kamenicu na svijetu - malostonsku kamenicu. U srcu Dalmacije, splitski restoran Noštromo oduševit će vas izvrsnim plodovima mora, ribljim juhama i rižotima, a sve će vam pripremiti jedan od najvećih kreatora gastronomije - Zlatko Marinović. Ako vrhunsku hranu želite iskusiti uz panoramski pogled koji oduzima dah, onda je za vas pravi izbor Restoran Sky. Osim domaćih jela poput drniškog pršuta, domaćih pljukanaca sa sipom, moći ćete kušati inozemne specijalitete, poput sushija, rib-eye odreska i mnoge druge zanimljive okuse svijeta. Doživljaj s romantičnom atmosferom i kulinarskim okusima Istre biti će savršen u Primizia Food & Wine by San Rocco. Restoran je dio prestižnog kulinarskog vodiča Gaullt Millau, a vi isprobajte morske specijalitete, istarske tartufe ili tradicionalna istarska jela poput boškarina.

 

SelektBox

 

Začinite dan zaljubljenih i doživite gurmansku ekstazu u jednom od ovih restorana koje možete pronaći u poklon paketima SelectBox.


Romantika u zagrljaju termalnih voda

 

Ako se želite riješiti svakodnevne akumulacije stresa, posjet termalnom centru pravi je izbor za zaljubljeno Valentinovo. U Wellness hotelu Kaštel uživat ćete u meditaciji, njezi i opuštanju uz stručne ruke vrhunskih terapeuta, sve to u prekrasnom okruženju njihovog wellnessa ili u šetnji po Motovunu te zadivljujućem pogledu. Za pauzu od svakodnevnog života i dobru mjeru opuštanja pa i pomlađivanja, Wellness centar Aquathermal savršeno je mjesto za vas. Uz tretmane protiv starenja, antistresne tretmane i druge usluge koje će vam vratiti energiju, sigurno stižete do ciljanog opuštanja i osjećaja blagostanja. Sve što trebate napraviti jest opustiti se u oazi zdravlja i ljepote! Ako se odlučite provesti Valentinovo u susjednoj Sloveniji, posjetite Rimske Terme. Kupanje u ljekovitoj termalnoj vodi, koju pridobivaju 1000 metara ispod zemlje i posjet vrhunskom wellness centru sigurno će vas oduševiti i napuniti pozitivnom energijom. Wellness Spa Luisa uz odlične programe za dvoje u elegantnom kupalištu sa termo-mineralnom vodom, i uz prekrasan pogled na Bledsko jezero imat ćete osiguranu intimnu okolinu. Pogledajte cijeli asortiman poklon paketa SelectBox i provedite romantično Valentinovo u zagrljaju termalnih voda.

 

SelektBox

 

VIP uživanje za dvoje

 

Ako vam je teško odlučiti se između masaže, saune ili kupke, predlažemo da iskusite sve odjednom. SelectBox poklon paketi omogućavaju savršeni set wellness uživanja za parove.

Ljubitelji wellnessa i opuštanja uistinu će uživati u Toplicama Sv. Martin s obzirom na to da hotel ima unutarnji i vanjski bazen, više od 20 različitih vrsta masaža, turske kupke, kutak za zdrave napitke i voće, saune te ledenu špilju. Wellness Hotela Phoenix s vrhunskim uslugama i bogat izbor masaža, terapija te spa-tretmana, nakon kojih se možete opustiti u sauni, jacuzziju i bazenu s barom omogućit će vam najromantičnije Valentinovo. Jedinstvena podravska oaza mira nalazi se u Hotelu & Wellness Picok. Ovdje ćete se opustiti u uravnoteženom, povijesnom i rustikalnom ambijentu koji će vas odvesti daleko od svakodnevice. Razne vrste kupki i sauna te brojni ostali tretmani učiniti će vas poletnima i spremnima za nove izazove. Svoj užitak pronaći ćete i na Bledu u Sloveniji. Wellness centar Živa savršeno je mjesto ako oboje volite aromaterapiju. Nakon aromatične kupke uslijedit će masaža, koja će vas opustiti i uljepšati vam pogled s bazena na slikoviti krajolik, ali i ispuniti vas pozitivnom energijom. U Aquaparku & Wellness Bohinj na raspolaganju imate dva jacuzzija, divlju rijeku i tropski slap. Posebnost njihovog vodnog parka je zvučna špilja i špilja za zaljubljene, u kojoj ćete se moći malo opustiti s vašim partnerom.

 

SelektBox

 

Degustacije koje će vas nadahnuti

 

Valentinovo je savršena prilika da doživite nešto novo, a za nova iskustva SelectBox poklon paketi uvijek su pravi izbor. Nađete li se u poznatom gusarskom gradu Omišu i poželite osjetiti pravi gusarski ugođaj, savršeno mjesto za vas upravo je restoran Gusarska konoba. Uz veliki izbor mesnih i ribljih delicija pripremljenih s najkvalitetnijim namirnicama, možete uživati i u cijeloj paleti vrhunskih vina domaćih i stranih vinara. Izletište i vinotočje Vinia, obiteljsko imanje na kojem se možete opustiti, pojesti nešto iz tradicionalne kuhinje, popiti čašu vina s bilogorskih obronaka te se ugodno zabaviti. U Big Mamma pubu (u sklopu Hotela Diplomat) osim u piću i dobroj zabavi možete uživati i u vrhunskoj hrani. Osim à la carte menija, tu su jela iz dnevne ponude, a oduševit će vas i bogata ponuda izvrsnih piva te dobra glazba i zabavne večeri. Razveselite dragu osobu degustacijom za dvoje u Vinariji Capo koja uzima samo najbolje iz prirode i pretvara u visokokvalitetne kapi, kojima oduševljava domaće i inozemne vinoljupce. Osjetite temperament i snagu crvene zemlje na kojoj se uzgaja jedna od najpoznatijih istarskih vrsta vina - malvazija.

 

SelektBox

 

Luksuz s pet zvjezdica

 

Uživajte u nezaboravnim danima u hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Ladera. Razmazit će vas u hotelskom restoranu koji kombinira mediteransku, talijansku i južnotirolsku kuhinju, dok ćete stres i brigu ostaviti u 6 000 m2 velikom Spa centru, koji je jedno od najboljih hrvatskih lječilišta. Luksuzni hotel Roxanich Wine & Heritage s prekrasnim pogledom na dolinu Mirne očarat će vas modernim smještajem, spa i wellness centrom, luksuznim restoranom i vinskim podrumom. Dan zaljubljenih možete provesti i u centru Dioklecianove palače u Splitu, gdje svog partnera možete odvesti na nezaboravan odmor u Heritage Hotel Plaza Marchi, u kojem se staromodni stil kombinira s modernom tehnologijom i nudi panoramski pogled na prekrasan grad koji svakako zaslužuje vašu pažnju. Port 9 Resort smješten je u mirnoj uvali otoka Korčule, tzv. Zaljevu školjki, udaljenoj približno dva kilometra od istoimenog starog grada Korčule. Poprilično nov, moderan i dizajnerski Boutique Hotel Scala d'Oro u Vodicama otvoren je i predviđen za rad kroz cijelu godinu s ciljem da svojim gostima omogući nezaboravno iskustvo i jedinstven doživljaj. Vrhunski restoran, wellness prostor, bazen i jacuzzi vaše će Valentinovo učiniti savršenim, a uz poklon pakete SelectBox donijeti i uspomene koje će vas još više povezati.

 

SelektBox

 

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox pogledajte na http://www.selectbox.hr.


SelektBox

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Peta bolest ili parvovirus
ERYTHEMA INFECTIOSUM poznata i kao PETA BOLEST, počela se širiti među vrtićkom i školskom djecom ovog proljeća.
5
HIPERLEKSIJA - "poremećaj pametnog dje...
Hiperleksija je složena, ali općenito govoreći, radi se o sposobnosti čitanja i fascinacije slovima i brojevima praćena ...
5
Dobitnica profesionalnog fotkanja
Nakon dugog vijećanja, žiri je odabrao najdirljiviji komentar...
5
Savjeti o disciplini
Roditelji trebaju djeci postaviti granice kako bi djeca znala što će mu roditelji tolerirati, a što neće, odnosno uvjete...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!