Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 10:46:31
|
|
|
|
zaba
|
yes,događa se,al netko ko ima više iskustva s ovim mašinama će nam dati odgovor-tiks prva.
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 11:55:19
|
|
|
|
Kika83
|
U zadnje vrijeme i meni se ovo jako često događa
|
|
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 14:49:36
|
|
|
|
pikachu
|
To mi se desilo jedanput, ali mene, recimo, samo od sebe odjavi ili mi neće pola toga otvoriti i sve se stilta... Možda od previše pisanja se umori ...
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 15:02:54
|
|
|
|
twitty
|
redovito
|
|
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 15:06:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
i meni zadnjih desetak dana cesto
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 15:07:39
|
|
|
|
uspavana
|
meni se danas dvaput to dogodilo... a zadnjih dana isto dosta često neke greške, ili mi ne želi učitati stranicu... možda nas ima previše
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 20:09:31
|
|
|
|
tikica_69
|
Rekla bi da se to dogadja kad administrator nesto stavlja na stranicu ili rade neki backup ili tome slicno
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 20:59:39
|
|
|
|
mirna
|
Slažem se.. Kada se nešto mijenja na stranici izbaci te, pa se trebaš ponovno logirati. Zato si ja sve duže poruke prije slanja uvijek kopiram "copy".
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!