|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   teta u vrtiću, a nikad je nema
18.11.2008 8:59:16   
Florijan Jakov
U grupi do FJeve radi jedna teta koja od 9.mj nije bila tjedan dana u komadu na poslu, malo je ima, malo nema - ukočila ju leđa... ne sumnjam da stvarno ima problema, ali kako je toj djeci, stalno neka nova teta (a oni su još mali, cca 1,5 god), nove metode i pristupi. Roditelji svako malo pitjau gdje je ona, a ostale tete se moraju izvlačiti i opravdavati ju (čuješ im po glasu i nastupu).  
O poznanice i kume curice idu u tu grupu i pričaju kako su morale pripremati materijale za druge tete kako bi upoznale njihovu djecu! Malo nezgodno, ne bi li bilo bolje staviti drugu teru a ovu kasnije u neku drugu grupu premjestiti...što kaže struka??

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: teta u vrtiću, a nikad je nema
18.11.2008 9:12:57   
troubled
da je nezgodno, jest....
da se može nešto napraviti, teško...
dati djeci drugu tetu značilo bi samo neku drugu grupu dovesti u njihovu situaciju....

s druge strane, to može biti i pozitivno iskustvo...
prilagodljivost koja se tako razvija kod djece danas je vrlo potrebna kategorija za svakoga....

okreni na pozitivu, to je najbolje što možeš...radi sebe i radi FJ
user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: teta u vrtiću, a nikad je nema
18.11.2008 10:31:05   
cokolada
Nezgodno, taj problem smo mi imali prosle godine. To je za djecu jako stresno i moj mis se nikako nije mogao prilagoditi a ni druga djeca pa nakon nekoliko izbivanja tete stavili su stalnu zamjenu, tetu koja je bila na pripravnickom, bila im je u komadu 2 mj sto je opet bilo bolje rijesenje od stalnih mjenjanja. Ja sam se konstantno zalilila i drugi roditelji i tete koje su mijenjale (jer je stalno bio plac u grupi) pa su morali naci rijesenje.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!