|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   rođendanske proslave za klince
9.4.2010 16:32:56   
ZVRK
zanima me da li vaši(manji)klinci idu svojim prijateljima na ročkas i da li ostaju sami tamo ili i vi budete?kako to organiziraju vi i vaše ekipe?????

zvrkić bio prije 15dana na ročkasu di su bili samo klinvi ali me mama slavljenika zamolila da ostanem da joj pomognem.slavlje bilo u kući.
danas mi ima nečak ročkas i ekipa slavi samo vrtićki klinci u našoj konobi i ''placu''ispred radione

zanima me mmišljenja?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: rođendanske proslave za klince
9.4.2010 22:02:14   
lukici
Mi radimo veliku fešticu za rođendan,većina nas ima manju djecu pa budu i roditelji tako da se to nakupi:))).I kad idemo nekom na rođendan svugdje budu roditelji,ali su to djeca od 1-5 goduser posted image

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2
9.4.2010 22:10:51   
božica
Prvi puta je bilo prije 10mj kada sam ju ostavila samu na rođendanu od prijateljice.
Rođendan je bio u "tulumarki" 2 tete animatorice....
e da imala je manje od 4 god
Sve bilo ok.

< Poruku je uredio božica -- 9.4.2010 22:16:24 >

idem micat rit...

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 3
9.4.2010 22:15:06   
curice
moje velike već tri god(otkad je A pošla u školu) idu  na rođendane bez roditelja(u igraonice sa animatorima ili u pizzerije sa mamom od djeteta slavljenika)
čak je L sa 4 god ostala bez sestara,na rođendanu u igraonici

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
10.4.2010 14:45:52   
cuba
Pa ok mi je ostaviti ako klince ako imaju tipa 4 godine, prije nebi nikako, rano mi se čini...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 5
10.4.2010 15:18:42   
Monica

IZVORNA PORUKA: lukici

Mi radimo veliku fešticu za rođendan,većina nas ima manju djecu pa budu i roditelji tako da se to nakupi:))).I kad idemo nekom na rođendan svugdje budu roditelji,ali su to djeca od 1-5 goduser posted image

Tako je i kod nas,ali sam već ostavila malenu na ročkasu.Ako dijete poznaje okolinu zašto da ne

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
10.4.2010 16:33:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lukici)
  Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!