|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   rijeke i jezera
16.7.2008 15:19:13   
njanja
Evo Mirna, obećala am da ću malo pisati o vikend destinacijama.... Pa eto, ja sam mora, ali OBOŽAVAM kupanje u rijekama i jezerima....Pa vam predlažem: 1. MREŽNIČKI BRIG (što je ustvari predložila Florijan Jakov)-cca 2 km od Duga Rese....prekrasno je, mlin, slapovi, travica...a kako nisam bila zadnjih par godina čula sam da su još tamo izgrađeni restorani, kafići i teniski tereni....FJ-da li se varam ili je????2. Mrežnica-znam da to zovu "kod PUŠKARIĆA"-to je negdje kod Zvečaja, prekranso je, do rijeke se spustiš nekim stepenicama i možeš preplivati rijeku i doći do slapova gdje se osijećaš ko prava ESMERALDA user posted image  Nisam isto jakoooo dugo tamo bila, ali se mogu raspitati kod sestrične ako vas zanima3. KUPA-oko severina na kupi....(poslije Severina kada se ide iz smjera Ri po staroj cesti za Zg-kod restorana Mirni kut se skrene lijevo i spusti uz rijeku)....Jako je lijepo, na sredini rijeke postoji pješčani otok,a blizu su slapovi pa možeš guštati do mile volje...fora je i slovenska strana, jer za razliku od nas imaju kafić, čamce za iznajmljivanje....a mi ništa user posted image 4. Lokve-akumulacijsko jezero....jako lijepo, ima puno hlada gore u šumi iznad jezera, nisma sigurna, ali mislim da se smije i roštiljati, ima neki restoran tj dom gdje imaju ODLIČNE PALČINKE s BOROVNICAMA, a tko voli može se kupati u jezeru...je malo mulja na dnu, ali ako imaš dobru ekipu, super je.... Ako se još čega sjetim....javim!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: rijeke i jezera
16.7.2008 15:27:33   
Dora04
Njanja, zaboravila si Fužine i Brod na Kupi.
Kupanje na jezeru u Fužinama je super, a Kupa je idealna za rafting, može i iz slovenske Osilnice, a može i s Broda. I jedna i druga  i treća desrtinacija imaju super male obiteljske hotele i odlične restorane u njima.user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
16.7.2008 22:18:43   
njanja
Istina!!!!!Jedino nisam se nikad u Fužinama kupala....zato se valjda nisam sjetila...Ali i za preporučiti je zbpg prekrasne šetnice oko jezera i ako koga zanima špilja Vrelo...A osilnica i brod super, za rafting, kupanje, štogod.....

-Tagore-

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 3
16.7.2008 22:31:34   
mirna
Gdje su te Fužine?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
16.7.2008 23:09:03   
njanja
Cca 40 km od Rijeke, kada ideš iz Zg prema Ri starom cestom, cca 15-tak minuta autom od Delnica ili ako ideš autoputom imaš baš izlaz za Fužine-to je onaj izlaz VRATA (prvi izlaz poslije delnica kada ideš iz Zg).... Jako je lijepo, mjestašce je prekrasno na jezeru, a oko tog jezera imaš jako dugačku šetnicu, parkić..možeš čak iznajmiti bicikle (možda imaju i one sa sjedalicom za dijete), imaš i pansiona za prespavati (pansion Arnika)....stvarno je jako lijepo...A ako želiš doći na 2 dana, iz Fužina si na moru za pola sata....

-Tagore-

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 11:50:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 6
15.4.2009 12:25:08   
uspavana
Fužine su odlično mjesto za otići i odmoriti se!!

ja sam bila pred koju godinu s mm... samo smo stali na par sati kad smo se vraćali s vikenda u Gorskom kotaru... predivno jezero, romantika u zraku... user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
15.4.2009 12:28:05   
pikachu
Fužine su user posted image ... Topla preporuka za sve klopa, kupanje, šetanje,...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!