|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: oligoasthenozoospermia
7.9.2010 16:24:22   
Marinoanonim
e neznam šta da vam kažem jer ja o tom nemam pojma al mogu svakako svakog oraspoložit.Imam 16 godina i danas mi je dijagnostificirana TEŠKA OLIGOASTHENOZOOSPERMIA..tako da nemojte bit u bedu

(Odgovor članu Najki)
Neposredna veza do poruke: 51
8.9.2010 21:15:20   
Leva
Marioanonim bas mi je zao user posted image  Jesi li bio kod urologa? Imam gomilu pitanja ...Glavu gore u tvojim godinama postoji velika sansa da se problem rijesi.

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu Marinoanonim)
Neposredna veza do poruke: 52
11.9.2010 16:05:51   
anastasija0702
pozz svima
evo i mene na našoj temi. mojima astenoteratozoospermiju. ipak bolje nego oligo.. ali loše i tako već 2 godine. sad mu dajem matičnu mliječ, vit c 1000 mg, vit e još trebamo kupiti, zn i  suncokretove sjemenke. koliko bi folne kis trebao uzimati?? uz to pije i tab sa sjemenjem indijskog trputca koje sam čitala da liječe varkocelu. da vas posjetim, nisu mu je htjeli operirati jer ima prolaps srca sad tražimo drugog dr a ima varikoc 2 st.
razumijem ja vas sve, nama je jedino dosad pomogao vit e i čaj od crvenog zdravca kojeg također uzima, nalaz mu je bio duplo bolji i po broju i po progresivnima i morfologiji. to nam je zasada jedini plan jer nisam mu nikad davala sve te vit, računla sam naći će neki uzrok ili bakteriju i izliječiti ga a sad idemo na bebu da vidimo hoće li uspjeti, nemamo više što čekati.
ja sam čula da je matična mliječ jako dobra, kupili je u dm a u tabletama. piše i u uputstvima da je protiv neplodnosti tako da obavezno i to uzmite.

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 53
4.10.2010 14:39:51   
lapan
pozdrav društvo.
danas sa spermiograma. nalaz katastrofa.4.5 mil a treba ih bit 20 mil. pokretnih 28 % a minimum je 50 %. tako baš doktor kaže.
inače , danas napunio 33 g, u braku 2 , ali se ništa ne " događa". supruga 28 g.
eto toliko od mene, pomalo deprimiranoga,al idem dalje. očito treba ozbiljno shvatit problem, smršavit, promjenit režim prehrane, uhvatit se sporta ponovno,
očito alkohol treba skroz izbacit a priznajem da sam uz neurednu prehranu i stim jako često pretjerivao. dakle, prvo to uredit pa opet na spermiogram vidjet dali ima ikakvog pomaka ili je problem dosta kompleksniji.
zasad neću radit ni urološku obradu nit uzimat tablete nego čisto uredit život ova 2 mjeseca pa opet na spermiogram, a ako opet nalaz bude katastrofa, onda se poseže za svim raspoloživim metodama, kojih dosta iznijetih vidim i na ovom forumu.
veliki pozdrav svima

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 54
6.10.2010 14:26:52   
esperanza.st
Eto da se i ja javim...MM i ja pokušavamo dobiti bebu, ali ne ide...user posted image ...krenuli u 'avanturu' traženja uzorka, uzimanje briseva, sermokuluture, spermiogram. Sve je ok, osim speriograma. Jučer dobili rezultate. Broj spermija 8, pokretljivost brzo usmjereno pokretnih 7%, sporo usmjereno pokretnih 26%, neusmjereno pokretnih 4%, nepokretnih 63%. Dijagnoza: oligoasthenozoospermia. user posted image user posted image
Rezultati poražavajući, ali odmah je 'pao' dogovor: rekao da će prestati pušiti, nema pive. Pokušat ćemo sa vitaminima i svim ovime što sam korisno pročitala iz vaših savjeta. user posted image Vidjet ćemo opet u 12.mj. kada je doktor rekao da ponovimo, a ako ne bude poboljšanja, idemo na umjetnu, obzirom da je meni 35 g, a MM 37 g.

Neposredna veza do poruke: 55
6.10.2010 14:32:22   
neron
IZVORNA PORUKA: esperanza.st

Eto da se i ja javim...MM i ja pokušavamo dobiti bebu, ali ne ide...user posted image ...krenuli u 'avanturu' traženja uzorka, uzimanje briseva, sermokuluture, spermiogram. Sve je ok, osim speriograma. Jučer dobili rezultate. Broj spermija 8, pokretljivost brzo usmjereno pokretnih 7%, sporo usmjereno pokretnih 26%, neusmjereno pokretnih 4%, nepokretnih 63%. Dijagnoza: oligoasthenozoospermia. user posted image user posted image
Rezultati poražavajući, ali odmah je 'pao' dogovor: rekao da će prestati pušiti, nema pive. Pokušat ćemo sa vitaminima i svim ovime što sam korisno pročitala iz vaših savjeta. user posted image Vidjet ćemo opet u 12.mj. kada je doktor rekao da ponovimo, a ako ne bude poboljšanja, idemo na umjetnu, obzirom da je meni 35 g, a MM 37 g.

samo se nemojte predavati, pokusajte sa svim i svacim, i nadam se da cete uskoro rjesiti problem, bar znate sa cime se borite.

(Odgovor članu esperanza.st)
Neposredna veza do poruke: 56
   Čaj g.Katurića
6.10.2010 14:46:27   
esperanza.st
Pročitala sam po forumima da je čaj g.Katurića pomogao. Zna li tko broj, kako doći do njega?

Neposredna veza do poruke: 57
6.10.2010 15:13:48   
esperanza.st

IZVORNA PORUKA: neron

IZVORNA PORUKA: esperanza.st

samo se nemojte predavati, pokusajte sa svim i svacim, i nadam se da cete uskoro rjesiti problem, bar znate sa cime se borite.

HVALA NA PODRŠCI

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 58
4.11.2010 22:34:08   
jednababaroga
Pozdrav svima!!!
Evo da se i ja javim. I mm ima oligoasthenozoospermiu. Prvi nalaz je bio prije godinu ipo, a u sedmi misec je napravija zadnji nalaza. Dijagnoza ista. Pokušali sve i svašta. Varikokelu nema, ima bakterije u spermi, pa ih izlječi, pa dođu nove.
Sad smo bili alternativno, čajevima i nekim tabletama, 15.11 se opet naručio za spermiogram, pa se nadamo boljem rezultatu.
Ako se nije popravija, odma se javljamo za MPO.

(Odgovor članu esperanza.st)
Neposredna veza do poruke: 59
4.11.2010 23:25:21   
pepeljuga
jedna babaroga zelim vam srecu i da nalaz bude superuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu jednababaroga)
Neposredna veza do poruke: 60
15.11.2010 18:31:25   
jednababaroga
Nalaz je opet isti. U treći misec idemo na ICSI. I to je to. Zasad :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 61
18.7.2011 12:04:18   
reba
drage suborke... evo malo da podignem opet temu
nakon dugo vremena opet se javljam ja RR jer nam je prošli tjedan došao nalaz spermiograma - oligoasthenozoospermia.
Nisam čak ni previše tužna ni deprimirana....dosta sam optimistična, ok ako nebudemo mogli samo bude nas netko malo pogurao...user posted image
Ne bi htjela da sad opet gubimo vrijeme nego bi odma na MPO, ali tu sam u totalnom ne znanju...tek sam počela to proučavat i sva sam zbunjena...
Ovaj tjedan idemo opet na sve kompletne nalaze, i ja i mm, pa bi otišli sa svim tim nalazima kod nekog doktora na razgovor.....ali eto čisto dobra volja vaša, kakva su vaša iskustva? Imate kakve prijedloge?
Inače kada je nalaz olio da li se ide odma in IVF ili se prvo proba sa insemenacijom?
Koliko traje postupak dok se ne počne sa mpo? Jao imam milion pitanja user posted image

(Odgovor članu jednababaroga)
Neposredna veza do poruke: 62
10.9.2026 10:37:06   
MatijaS
Imam mnogo različitih problema s intimnim zdravljem. Nikada mi ništa nije dugotrajno pomoglo – uvijek samo privremeni učinak. Ali jednog dana pronašao sam reklamu za Arvion+ s korijenom peruanske make i sve se promijenilo. Sada imam dobro intimno zdravlje i uvijek odličan seks. Preporučujem Arvion+ svima koji su se suočili s sličnim problemima!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 63
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Patite li za time da budete u cetru pažnje tu na rraji?
bomboncic02

Da (21%)

Ne (79%)

Broj svih glasova: 118

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!