|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   raid
28.6.2010 18:25:14   
pincirotvajler
onaj raid kaj ide u utičnicu protiv muha i komaraca..
zanima me jel to smijemo stavit baš u dariovu sobu ili neuser posted image jel jedan vrijedi samo za tu prostoriju u kojoj je uključen?i dal to samo tjera komarce il ih ubija?

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: raid
28.6.2010 19:08:21   
maja
Mi imamo i u našoj i u Noinoj sobi, a imali smo i prošle godine kad je on bio manji. Uglavnom onaj tekući bez mirisa. Mislim da ih tjera pošto ne nalazim ujutro njihove ostatkeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2
28.6.2010 20:34:01   
Thea
Mi imamo i u dječjoj sobi i u našoj aparatić sa tabletama i valjda ih tjera jer ih nema....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
28.6.2010 21:50:28   
tikica_69
Ako dobro pratite reklame, onda cete vidjeti da na reklami za Raid komarci eksplodiraju....zato ne mozete naci ostatke user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 4
28.6.2010 22:48:20   
minnie
ja ga imam ali znam ispod utičnice nači ostatke. kada nije uključen m mi izgleda kao da ima vodene kozice. svu ju izgrizu

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
29.6.2010 6:50:30   
cuba
Ne znam jel možeš u bebinu sobu, mi smo kupili Chiccov koji može od rođenja, za u sobu i prijenosni za na kolica.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
29.6.2010 7:53:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 7
29.6.2010 10:13:00   
mariola
Ja imam onaj s tekućinom, stoji na hodniku pa vrijedi za cijeli stan. A komarce baš i ne vidim ali ako su neke veće leteću bubice, njih vidim kad padnuuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
30.6.2010 22:21:48   
adryosijek
eo meni se prevrcu po podu u mojoj maloj  sobi neka im je inace bi bila sva izbodena da su ostali ziviuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!