lidac0605
|
Bokic,cure!Eto se slabo javljam,pošto sam stalno u guzvi nekoj,sama sa klincima,znate kak to zgleda,dignemse u pol 7 i ne stajem do barem ponoci.Neki dan sam isla spat u 2 ujutro i opet dizanje u pol 7.Tak da je malo rec da sam strgana...ajde bar su te krizme silne prosle,pa je sad maaalo lakse,makar vec sad u nedjelju opet imam slavljenika,M ima 15.rodjendan i opet moram tortu pec.Iskreno,vec sam zamrzila taj peti mjesec kolko imamo rodjendana u njemu .Vidim bebice lijepo napreduju i to mi je drago čuti ! Hipo,vrijeme je koma,poludila sam vec od te kise...em zbog toga kaj nemres posteno van,em mi majstori ne mogu radit fasadu,oduzili se radovi koji su vec trebali bit gotovi . Moja sefica preksutra puni 9 mjeseci.Ceka nas sistematski sad,kojeg se iskreno grozim jer je zadnji put pobrala RSV kod pedijatrice i zavrsila u bolnici sa bronhiolitisom i upalom pluca.A kad bu isla ona ide i Mauro na sistematski sa 3 god,tak su mi rekle da ih dovedem oboje. Beata puze sve u sesnaest,prica,brblja,da-da,ta-ta,ma-ma,ba-ba,svakakvi slogovi vec lete iz usta,bas se idi da je curica .