Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prodaja i razmjena udžbenika 9.7.2012 17:28:45
|
|
|
|
Zvonki
|
Prodajem PID / Škola i dom (Jelić Domišljanović) za 1.razred NJEMAČKI JEZIK / Hurra! Deutsch! 5 Udžbenik i radna za 5.razred, potpuno novo NJEMAČKI JEZIK / Lernen Singen Spielen 1 Radna bilježnica za 4 razred, potpuno nova NJEMAČKI JEZIK / AUF die Platze fertig , Udžbenik i radna bilježnica za 3 razred, potpuno novo, HRVATSKI JEZIK / Tajna slova 3 (Zokić, Bralić) Udžbenik i čitanka, rabljeno ali jako očuvano, Za cijene molim PP ili ih imate na Fejsu
< Poruku je uredio Zvonki -- 9.7.2012 17:29:11 >
|
|
RE: Prodaja i razmjena udžbenika 11.7.2012 23:39:18
|
|
|
|
girlpower
|
Ima li tko za opću gimnaziju knjige?
|
|
|
|
RE: Prodaja i razmjena udžbenika 16.7.2012 11:32:19
|
|
|
|
keksić
|
imam za 6.r. matematiku i hrvatski, i neke radne b.
|
|
RE: Prodaja i razmjena udžbenika 21.8.2012 21:57:42
|
|
|
|
girlpower
|
IMAM: 3razred.MATEMATIKA udzbenik josip markovac alfa VJERONAUK:za stolom ljubavi i pomirenja krscanska sadasnjost HRVATSKI:citanka carstvo rijeci dubravka tezak sanja polak alfa ENGLESKI:Building blocks kristina cajo ankica knezovic alfa PRIRODA:Hrvatski zavicaji tomislav jelic alfa (prodajem za 150kn u kompletu)ili mjenjam za bilo koji komplet od ova dva sljedeca koji mi trebaju TRAZIM: 1.razred ENGLESKI:building blocks udzbenik ankica knezovic,danka singer,daska domljan,kristina cajo profil internacional GLAZBENI:Moja glazba udzbenik diana anatasov-piljek alfa HRVATSKI:Pocetnica knjiguljica pisana slova sanja jakovljevic-rogic,vladimira stanger-velicki alfa VJERONAUK:Ucimo ljubiti boga i ljude josip jaksic,karolina manda micanovic glas koncila MATEMATIKA1 Udzbenik:josip markovac alfa PRIRODA:skola i dom damir domisljanovic,tomislav jelic alfa... 4razred: MATEMATIKA udzbenik:josip markovac alfa PRIRODA udzbenik:Moja domovina tomislav jelic alfa ENGLESKI:Building blocks udzbenik kristina cajo,paula vrankovic profil internacional GLAZBENI:Svijet glazbe ante gaspardi,nevenka roguz,tonka lazaric alfa HRVATSKI:Carolija rijeci citanka darko cindric,dubravka tezak,sanja polak alfa
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!