Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: popodnevno spavanje-do kada 13.12.2008 20:25:23
|
|
|
|
kitty
|
ivan je do trece godine spavao svaki dan popodne i sad ponekad zna odmoritali to je rijetko
|
|
|
|
RE: popodnevno spavanje-do kada 13.12.2008 20:44:32
|
|
|
|
božica
|
a koliko ti je Ivan sada star btw ima i ja curu koja sada ima malo više od 3 godine pa si odspava kako kad
|
|
RE: popodnevno spavanje-do kada 13.12.2008 21:26:23
|
|
|
|
mirna
|
bozica nadam se da jos duuuuugoooo....
|
|
|
|
RE: popodnevno spavanje-do kada 13.12.2008 21:41:08
|
|
|
|
koka
|
Pa meni je Roko do 3 i pol spavao popodnevno spavanje, bilo je dana kad nije htio. U vrtiću još uvijek spava od podne i pol-jedan pa do 3. A sad doma mi ne spava al mi paše jer nam onda oko 8 - 8 i pol ide u krevet.
|
|
RE: popodnevno spavanje-do kada 13.12.2008 21:42:29
|
|
|
|
božica
|
znači tvoj Roko je oko 4 godina doma prestao popode spavati sve mi se čini da će i Viki ubrzo tako jer..ako ju ne stavimo na spavanc nije nervozna..a opet ak ju stavimo odspava si
|
|
RE: popodnevno spavanje-do kada 13.12.2008 21:53:30
|
|
|
|
Puli
|
sve ovisi o potrebama djeteta ima djece koja sa 7 godina imaju potrebu popodne spavati jer rano ustaju a i djece koja s 3 godine nemaju potrebu spavati u vrtiću predškolske grupe 6-7 god ne spavaju popodne
|
|
RE: popodnevno spavanje-do kada 13.12.2008 22:22:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
slažem se s onim kaj je Puli napisala...ovisi o djeteu. znam par situacija da klinci nisu htjeli spavati doma, a od kada su krenuli u vrtić spavaju.
|
|
RE: popodnevno spavanje-do kada 14.12.2008 6:33:16
|
|
|
|
troubled
|
ovisi o djetetu...i o roditeljima... paula je spavala svako popodne do kojih 2,5 godine... onda je došla zima i kad bih je skupila iz vrtića i doma stavila leć probudila bi se oko 5 po mrklom mraku, a vani rosa ili puše i nije za s djetetom vani... bilo mi žao prekrasnih zimskih dana pa sam joj ukinula popodnevno spavanje... nakon vrtića bi se šetale po suncu i uživale, a navečer bi išla malo ranije spavati... kad su dani postali dulji, opet je išla na spavanje popodne... i tako do danas! ljeti spava popodne, u one najvrelije sate kad se i tako ne smije iz kuće... a i sama zna koji put reći (kao prošli tjedan) - zanima me film u 9 navečer, idem ja spavati da ga mogu pogledati fenomenalno mi je kako je oduvijek u stanju zaspati čim legne...bilo popodne ili večer...ako je odluka da se spava, spava se za pet minuta... problema nema jer su motivi jaki - šetnja, kupanje, film, zabava, rođendan...uvijek nešto
|
|
RE: popodnevno spavanje-do kada 26.12.2008 22:13:34
|
|
|
|
Ruža
|
Nadam se da će moj bar do 5 god. spavati popodne, da i mama može malo sa njim.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!