|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pala je s kreveta u sekundi
29.12.2009 11:39:42   
plavka
Jučer sam umrla od straha, naime moja žabica je pala s kreveta na parket u sekundi.......
Probljedila sam kad sam čula tupi udarac  o parket.....
Još uvijek nemogu doči k sebi uvijek svima govorim kako je pre živahna beba i da je treba dobro paziti i mužu tupim nekoliko puta na dan da pazi, gleda i onda ja skrenem pogled na sekundu i tup user posted image user posted image user posted image .
Pala je da ni sama neznam kako jer je na podu bila izrotirana skroz drugačije izgleda da se pokušala nekak diči jer nema drugog načina!
Ukratko završili u Klaićevoj na pregledu i naravno snimanju glave, hvala Bogu sve je o.k. morali smo dežurati cjelu noć i buditi je svaka 2h, muž je sad otišao po nalaze (čitanje snimaka) kako bismo mogli kod našeg doktora na kontrolu.... Jutros uz svoja 2 plava oka ima još jedno veliko na čelu....user posted image user posted image user posted image ...
Nemogu si oprostiti!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pala je s kreveta u sekundi
29.12.2009 11:43:05   
Bebys
joj plavka zeno draga ...moja je malo starija od tvoje i isto je takva..NIKADA NE OSTAVLJAJ SAMU NEZASTICENU. mm mi to stalno govori i ja to znam a svejedno se uhvatim da ju na sekundu ostavim NECU SAD VISE...sad si me uplasila..nadam se da je dobro javi kako je sve proslo i nalazi i beba kako je danas..jeli ima plavih sljiva..i jel place jel ju boli kad pritisces negdje tijelo...uzasno...joj djeca su jako ziva..user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 2
29.12.2009 11:43:54   
Marta j
Biti ce sve ok

I moj je tako ziv nemoze ostati sam na krevetu ni tren jer je odmah na kraju.
Svakom se moze desiti jer oni su prezivahni i dovoljno je maknuti pogled.

nekrivi sebe.

Cmokni curetak od nas.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 3
29.12.2009 11:46:47   
tikica_69
Plavka.....mila, to je tek pocetak. Hvala Bogu da nije strasnije. No takve stvari ne mozemo izbjeci. Nemoj se okrivljavati, svi smo to prosli....preko nekoliko puta.
Ja sinoc bila na hitnoj s jednim i na zalost, jos cu bar desetak puta to s njima prolaziti.....
Neke stvari ne mozemo sprijeciti....Cekaj dok krene ljuljacka, penjalica, a stvari se u sekundi dogode.
Srecom pa cu "gumelini" dok su mali pa rijetko dodje do tezih ozljeda.
Vibram da malecka brzo bude dobro i vesela user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 4
29.12.2009 11:50:09   
Anoniman
Plavka, draga, smiri se... to se događa... najvjerojatnije će se dogoditi još koji put...
bitno je - kad dijete padne na glavu - pogledati jesu li oči na mjestu, tj. stoje li pravilno zjenice, ako dijete ne povraća i nije onako "bolesno mlohavo-pospano" - sve je ok. Smiri se. Nalazi će najvjerojatnije biti uredni. Čvrga će proći. A ti si oprosti jer ne možeš biti kriva za to što se dogodilo. Pa nisi ju ti bacila na pod (to nitko normalan ne bi napravio!) - pala je! Dogodilo se... a kažu iskusniji od mene da Bog čuva malu djecu, ne? user posted image
šaljem ti jedan hugić - user posted image a malenu mi ljubniuser posted image ... and just relax user posted image

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 5
29.12.2009 11:50:38   
njanja
jan je pao 1. puta s kreveta dan prije 6 mj....i ja sam na raju odmah to napisala i bila sam cijeli dan u šoku....mm se spremao na posao, ja spavala i jan zanjunjao, mm mi ga stavio na cicu i ja dignula piđamu, jan pocicao, ja spavala i najednom TUP, snašla sam se u sekundi da nije ni zaplakao....sestra mi je odmah došla jer sam bila toliko u šoku da nisam mogla biti doma sama, ona je imal iskustva pa me smirila i nismo paničarili nego smo ga pratili cijeli dan i sve je bilo ok (sva sreća imamo onaj jako niski krevet)...kasnije mi je jedna frendica rekla da su njoj rekli da si "prošla 1. test majčinstva kada ti dijete padne s kreveta"...nije neka utjeha, ali..... kasnije je pao i iz kinderbeta, kada sam počela raditi (imao je 13 mj) i nije mogao doći do mene i samo se prehitio preko ogradice....tada sma bila u manjoj panici,a li svejedno mi je bilo ful žao kako se to moglo desiti.... ono što su io meni tada rekli i ja sada tebi: žilaviji su oni nego mi mislimo....

< Poruku je uredio njanja -- 29.12.2009 11:51:25 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 6
29.12.2009 11:52:13   
mala pcelica
moja je prije mjesec dana pala iz kolica,nisam ju vezala,isto malo lupila glavom,plakala je samo dok ju nsam digla znaci nije bilo nista strasno...od tak ju imam na oku non stop user posted image
sve ce to biti u redu ,što kaže tikica žilavi su oni user posted image  evo jedan user posted image  da masnica sto prije prodje

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
29.12.2009 12:00:31   
Ninaa
Draga drži se i nadam se da nije ništa strašno. Moja se jučer nekak oskliznula u kadi i isto sam premrla od straha. Kupamo je tak da imamo plastičnu kadicu u velikoj kadi. Ja sam se okrenula napraviti vodu na tuš da je isperemo, a mm je bio kraj nje s jedne strane ja s druge u sekundi se nekud izvinula, a sjedila je i oskliznula se. obadva smo je zgrabili i malo je udarila po rubu od plastične kade. Nije ni plakala ali smo premrli od straha. Oni su živahni i takve stvari je teško sprjiečiti koliko god pazila. Rekla mi frendica da nema te mame kojoj dijete nije palo s kreveta, tak da valjda sve to nas čeka.DRži se i nisi ti kriva

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 8
29.12.2009 12:48:01   
xxl
user posted image ljubi malenu

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 9
29.12.2009 12:58:14   
mišica 666
cure su sve rekle ne možemo sve izbjeći kolko god pazile uvjek ima taj trenutak .... dobra si mama i voliš ipaziš svoje dijete smiri se i bebica će biti dobro vidjet ćeš. mislim da se svakome desi bar 1 put nešto takvo. user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 10
29.12.2009 13:28:32   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 11
29.12.2009 13:29:05   
Nika 24052006
Ne okrivljuj se,dogodi se svakome.I mi smo imali padova kao mali,sa nekih 9 mj je ispala iz kinderbeta,a prije možda godinu dana je pala niz stepenice,betonske,i 3 puta lupila glavom pri padu.Srećom,ništa joj nije bilo.Takve stvari ne možeš spriječiti.Ne brini...user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 12
29.12.2009 13:29:29   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 13
29.12.2009 14:22:06   
ELENA35

Bokić...evo da vam se i ja pridružim,i meni je Jan pao s kreveta sa 6 mjeseci,hvala Bogu sve je bilo normalno ok, jedino je taj dan bio malo manje raspoložen nego inače,ali valjda mu je to bio jedan od lošijih dana.Inače,imam i Saru,seku blizankuuser posted image user posted image ,sada su stari 7 i pol mjeseci,i uopće si ne želim niti zamišljati koliko ću još dočekati dječijih padova...user posted image .Sad su počeli puzati,prevtrati se,pomalo i hodati i moram na njih paziti baš non stopuser posted image ,ali sve je to dječiji svijet,zar ne?user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 14
29.12.2009 15:36:35   
ejmama
desi se ma koliko mi pazili i moja je preživahna i nesmijem je puštati jedva je presvučem koliko se baca, a najviše me strah kad je kupam jer je onda nemoguća okupa i mene i pola blagavaone.
Hvala Bogu da je sve OK, a od tog našeg straha ne možemo pobijeći.

H 07 E 09

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 15
29.12.2009 15:42:46   
Anoniman
Cure su ti svbe rekle, ne okrivljuj sebe, takve stvari se desavaju, i sto budu stariji bice ih sve vise...bitno je da je sve ok! ljubi malenu!!

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 16
30.12.2009 18:44:18   
plavka
Evo da vam se javimo, žabica je dobro, sinoć smo opet bili na kontroli te nam je doktor rekao da je kraljica pametno pala!!! Čvoruga je počela mjenjat boje a ona i dalje nema mira niti sekunde....
Cure hvala na podrškama!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17
30.12.2009 18:51:37   
dominik
dora je do sada pala 3 puta sa kreveta...prvi puta sa 3 mj. odgurala jastuk koji je bio na rubu i pala na njega sva sreca, mislim ne ides za time da djete koje se jedva okrene na bok moze tak nekaj napraviti...drugi puta sa 4 mj popela se na visinu od 20 cm zastitne ograde na krevetu i zviz...sa 10 mj muz ju presvlacio na krevetu i ostavio ju nakon kaj ju je presvuko i opa....domi je padao i dan danas pada iz nemogucih ludorija koje izvodi...
sad kad procitam stvarno se osjecam kao losa...pogotovo jer sam ziheras i od prvog dana vezem klince u kolicima, osiguravam sve po kuci da se ne ozlijede...ali kad su djeca ziva nema drugeuser posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 18
30.12.2009 18:53:14   
cuba
Super za bebicu, ma nismo ni sumnjali user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 19
24.1.2010 17:20:31   
Bebys
joj moja za novu godinu ZVIZ sa kreveta kutne garniture tocnije...ali sam ju uhvatila na vrijeme vrat bi prebila na stol poreduser posted image i danas mi pade sa stola kad sam ju previjala..ali na stolicu i ja ju uhvatim opet na srecu..user posted image nadam se da je ANDJELI CUVAJU...NJEZINI...inace bi umrla vec od straha sve noge su mi se presjekle u sekundi...sad ju presvlacim na bracnom krevetu i drzim na oku koliko mogu...to mije najsire ali me bole ledja jer je krevet nisko...uzasno ali bolje i to nego da mi opet padne...user posted image jos mi se noge tresu od soka....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 20
24.1.2010 17:51:36   
Joanna
I meni je moja pala a kutne garniture prije dva tjedna a ja sjedila kraj nje. Samo sam okrenula glavu i evo nje na podu.user posted image Dočekala se na ruke i noge ko mala mačka tako da nije ni glavom udarila. Hvala Bogu nije joj bilo ništa al sam se jako prestrašila i cijeli dan sam plakala. user posted image user posted image user posted image user posted image Nisam mislila da se to meni može dogoditi. Osjećala sam se ko najgora mama na svijetu tako da znam kako ti je. 

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 21
24.1.2010 17:55:58   
MILLA
uf!...kad je meni mali prvi put zviznuo sa kreveta...nikad ne zaboravim! htjela sam se upucat!!  mm trči za mnom a ja ga tjeram,tresem se,preznojila se u sekundi ,probljedila....gledam ga,pipam,skidam ,tražim modrice...nigdje ničega...internet otvaram,tražim moguče simptome...koja paranoja!!!! hvala bogu,on ih dobro čuva!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 22
24.1.2010 18:25:34   
Lady3
Draga nemoj se jaditi,svima nam se to dogodilo,i meni i to par putauser posted image Koliko god da paziš dovoljno je djelić sekunde i eto,dogodi se.Nisi ni prva ni zadnja,bitno da se sve dobro završilo.Šaljem ti jedan huguser posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 23
24.1.2010 19:18:13   
anuska08
user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 24
24.1.2010 20:56:00   
nancy
a Boze moj, desi se.ja svog vise ne ostavljam na sek bez nadzora.cak je umalo pao na pod a sjedio na meniuser posted image pa ti sad budi pametan.mali divljacic.malo su i cetvore oci za njihuser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!