Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: pala je s kreveta u sekundi 29.5.2011 18:11:54
|
|
|
|
mitch
|
eto malo prije i naša buba od 6 i pol mjeseci opala s kreveta. izgleda da se samo odsklizala i aterirala na bradu. bilo je malo plača, više panike kod nas nego kod male. nema ni povraćanja, niti su joj oči "u križ", niti samo leži i gleda u plafon tak da se nadamo da je sve ok. jedino ne znamo treba li je voditi zubaru obzirom da je bubnula na bradu. ugl, već se smije, planinari po krevetu, brblja i smije
|
|
|
|
RE: pala je s kreveta u sekundi 29.5.2011 23:17:34
|
|
|
|
MaTana
|
Ma nema djeteta koje nije barem jednom ateriralo... Ako je ona sretna, brbljava i uobičajeno se ponaša - nema potrebe da je igdje vodite... Ako joj ne krvare desni netreba je voditi. Promatrajte je za svaki slučaj još neko vrijeme...
|
|
RE: pala je s kreveta u sekundi 29.5.2011 23:22:27
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: MaTana Ma nema djeteta koje nije barem jednom ateriralo... Ako je ona sretna, brbljava i uobičajeno se ponaša - nema potrebe da je igdje vodite... Ako joj ne krvare desni netreba je voditi. Promatrajte je za svaki slučaj još neko vrijeme...
|
|
RE: pala je s kreveta u sekundi 29.5.2011 23:43:02
|
|
|
|
DEA
|
moj je aterirao prije 15 dana na leđa-i glavom je opalio-otraga...plakao je cijele dvije sekunde nakon šta sam ga digla i to je sve... ja sam plakala 5 minuta i hsterično okrenula mužev broj-vratila ga doma-zvala pedicu koja je rekla da ga motrim oće povrćat,čudno se ponašat isl...naravno,nije...sve 5 ...sretno i vama...
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!