|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: pala je s kreveta u sekundi
29.5.2011 18:11:54   
mitch
eto malo prije i naša buba od 6 i pol mjeseci opala s kreveta. izgleda da se samo odsklizala i aterirala na bradu. bilo je malo plača, više panike kod nas nego kod male. nema ni povraćanja, niti su joj oči "u križ", niti samo leži i gleda u plafon tak da se nadamo da je sve ok. jedino ne znamo treba li je voditi zubaru obzirom da je bubnula na bradu. ugl, već se smije, planinari po krevetu, brblja i smije user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 26
29.5.2011 23:17:34   
MaTana
Ma nema djeteta koje nije barem jednom ateriralo...
Ako je ona sretna, brbljava i uobičajeno se ponaša - nema potrebe da je igdje vodite... Ako joj ne krvare desni netreba je voditi.
Promatrajte je za svaki slučaj još neko vrijeme...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mitch)
Neposredna veza do poruke: 27
29.5.2011 23:22:27   
mariola
IZVORNA PORUKA: MaTana

Ma nema djeteta koje nije barem jednom ateriralo...
Ako je ona sretna, brbljava i uobičajeno se ponaša - nema potrebe da je igdje vodite... Ako joj ne krvare desni netreba je voditi.
Promatrajte je za svaki slučaj još neko vrijeme...

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 28
29.5.2011 23:43:02   
DEA
moj je aterirao prije 15 dana na leđa-i glavom je opalio-otraga...plakao je cijele dvije sekunde nakon šta sam ga digla i to je sve...

ja sam plakala 5 minuta i hsterično okrenula mužev broj-vratila ga doma-zvala pedicu koja je rekla da ga motrim oće povrćat,čudno se ponašat isl...naravno,nije...sve 5 ...sretno i vama...

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!