|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   online akete
2.10.2015 8:57:52   
laverna
UPOZORENJE! Ako otvorite stranicu MOJE ANKETE - centralno mjesto plaćenih anketa, ne nasjedajte! Za 19 EUR ili 144,00 kn postajete njihov član, a kad to platite, umjesto da vam počnu stizati obećane ankete, prilikom ulaska na stranicu za članove - svaki dan isti tekst:

"Dobrodošli na stranicu za članove MojeAnkete.com – centralno mjesto plaćenih anketa!
Sve je spremno za početak rada pa će dugo očekivati projekt MOJEANKETE nakon dugih priprema napokon službeno krenuti ovaj PONEDJELJAK 5.10.2015. točno u 08:00h ujutro! Svim članovima koji su se učlanili sa popustom tjekom protekih dana u periodu pretprodaje, garantiramo da se čekanje isplatilo. Čekanju se bliži kraj pa ćemo ti ubrzo, čim sve konačno bude spremno, poslati obavijest o početku rada na email.

Od tada na dalje, na ovom će te mjestu čekati najnovije ankete na kojima ćemo zajedno zarađivati, kao i sva potrebna uputstva. Naši prvi članovi, uključujući i tebe, biti će nagrađeni za strpljenje produljenjem pretplate i vrijednim poklonom!

Hvala svima i veliki pozdrav!
Mario i Željko"

TEKST JE UVIJEK ISTI, ALI JA DATUM RAZLIČIT. Znači, tjednima otvaram stranicu za članove i svaki dan isto, a kad prođe taj dan, na redu je novi datum u tekstu! Da li ima još prevarenih? Molim da se jave, a budući nadobudni korisnici nek ne nasjedaju! I naravno, nema govora o obećanom povratu novca! Nema ni odgovora na poslane mail-ove!

Moram priznati, jako dobar štos, stranica aktivna, novci se prikupljaju, obećanja se daju i tako unedogled! NE NASJEDAJTE! btw, KOME TO PRIJAVITI, a da bude efekta?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: online akete
5.10.2015 15:02:32   
AlienBJ
Nasjeo na nagovor žene. Ne znam gdje treba prijaviti ovu prevaru, no raspitati ću se. Ako ne može zakon ništa, može lopata preko leđa.

(Odgovor članu laverna)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: online akete
15.2.2016 13:48:29   
AnitaZg
Ja sam ispunjavala na nekoj drugoj stranici, besplatna registracija, skupljaš bodove koje kasnije možeš zamjeniti za novac ili neke nagradne kartice za Konzum, DM, Muller i slično. Ja sam zamjenila bila za bon od 100kn za Muller i uredno došao.

Nema smisla plaćati nešto da budeš član, njima je u interesu da imaju što veću bazu korisnika, tako da... :)

Žao m je što ste nasjeli...

(Odgovor članu AlienBJ)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!