|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   mei-tai nosiljke
23.2.2011 16:48:52   
lopuža
 molim zainteresirane za mei-tai nosiljke da mi se jave imam viška!user posted image ja sam sa svojom super zadovoljna i mala lopuža uživauser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: mei-tai nosiljke
23.2.2011 16:51:10   
Tink
ja sam još na vagi da li uzeti ili ne, do koliko kila su i u njima dijete može biti okrenutu i prema van i prema meni??

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 2
23.2.2011 16:58:50   
lopuža
Pa naš mališa ima 5mj i skoro 9kg (već je dug 72cm!user posted image ), i savršeno stane u nju, mislim da sam negdje proćitala do 18kg (pitanje dal će mama/tata izdržati to "opterećenje"user posted image ). Beba je u pravilu okrenuta prema tebi ,tak je zamišljeno ,jel se nogice rašire oko tvoga pasa dok ga nosiš i to je, kao, jako dobro za kukiće.Može se nositi i na leđima(imaš videe na yubitou). Najbolja stvar je da se djete u tome umiri jel nema puno manevarskog prostorauser posted image .
Mi imamo i dvije kupovne nosiljke/klokanice ,al nam se Mei tai pokazao najbolji, mali je danas zahrkao na tati u nosiljci ,a zatim i tata s njimuser posted image .

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 3
23.2.2011 17:01:29   
Tink
koliko ih imaš? da li je moguće dobiti kakve slike? i kolika je cijena?

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 4
23.2.2011 18:03:38   
lopuža
Cijena je 200kn, a slike na pp

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 5
23.2.2011 18:54:58   
Wukovarka
Meni je odlična mei tai, ali ju je Tena brzo prerasla user posted image
Ne volim ju baš forsirati  da bude stisnuta...

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 6
23.2.2011 20:36:04   
maja
Mi smo isto kupili, ali se baš i ne nosimo pošto je nisam učila na rukeuser posted image Ali sam uzela kad budemo išli na more ili na neke šetnje u prirodu da je nosam, Inače piše do 3 godine, a za kilažu ne znam!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 7
23.2.2011 21:27:25   
Točkica28
Meni rekli do 9kg

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
23.2.2011 21:42:41   
lopuža
ma i ja mališu forsiram u kolica ali kad sam sama doma a on nervozan-smiri se , kad kiša pada ne sprijećava nas da idemo u šetnju a pogotovo kad moram nabrzinu do dućana. ma ja sam super zadovoljnauser posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 9
24.2.2011 1:13:03   
CallamityJane
Sve zavisi od mame i bebe, tj. od medjusobnog bilansa kilograma njih dvoje user posted image
Neka velika mama moze nositi i veliku bebu duze vremena, a sitniju i do 3 godine ( mada se bas pitam koja ce to beba od tri godine da ju mama nosi cijelim putem a da ne protrcka malo), a isto tako ako je mama sitnija a beba krupnija tu nekog nosenja nema cure, vjerujte mi...
Ali ako imate sitniju bebu, samo naprije, zazaliti necete user posted image

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 10
24.2.2011 12:52:02   
lopuža
ha ha znaći ja imam sreću jer i ja i beba smo ogromniuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 11
25.2.2011 10:43:20   
lopuža
Može li mi neko objasniti kako se postavljaju fotke na forum,il neki link gdje to pišeuser posted image

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 12
25.2.2011 11:07:56   
DarijaRR
evo pomoć http://www.ringeraja.hr/forum/Kako_smanjiti_slike_za_objave_na_forumu/m_108682/tm.htm

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 13
26.2.2011 22:24:27   
mumm3
Imate na FB igru u kojoj se mogi isprobati besplatno nosiljke - sleepy wrap maram i boba carrier user posted image
http://www.facebook.com/event.php?eid=135262519872938&index=1

(Odgovor članu DarijaRR)
Neposredna veza do poruke: 14
15.5.2011 18:57:12   
lopuža
 baka nam je sašila nove nosiljke pa ak ima zainteresiranih, javite se!

(Odgovor članu mumm3)
Neposredna veza do poruke: 15
3.2.2012 17:29:08   
TanjaP
da li su još aktualne te nosiljke ili ne... mene interesira ..imam bebu 3 mjeseca 8 kg i 67cm...jel to oke za njegauser posted image

< Poruku je uredio TanjaP -- 3.2.2012 17:30:00 >

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 16
8.2.2012 17:16:28   
lopuža
sve smo rasprodali ali evo baka šiva maslinasto zelenu za našu frendicu i njenog sina pa ako želiš..... uglavnom mi smo poćeli svog malca furati u tome sa 4mj i sada ima 18mj i još uvijek ga znamo staviti unutra kad idemo u šetnju a on se umori jer sad je veliki dećko i neće u kolica a nosiljka ne zauzima puno mjesta u torbi uglavnom samo pozitivna iskustva i komentari....

(Odgovor članu TanjaP)
Neposredna veza do poruke: 17
11.4.2012 13:35:56   
pupi pu
lopuža,
da li još prodaješ mei tai nosiljke?

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 18
14.4.2012 16:20:10   
lopuža
da da baka šiva još uvijek, imamo puno dijece u našem bližem krugu, za sad i ma jedna gotova i to za curicu, inaće baka to radi po želji. nosiljke su od kvalitetnog matrijala, postavljene duplo proštepane. naši prijatelji su više nego zadovoljni, cijena 200kn.

(Odgovor članu pupi pu)
Neposredna veza do poruke: 19
12.3.2013 8:51:21   
snowwhite
ja sam imala i sling i mei tai i wrap maramu,super stvari sve troje,
ako ćeš šivat doma pazi da ima debele naramenice dobro podstavljene jer se inače urezuje ( to je bila najveća mana od frendičinog) pa je na kraju i ona kasnije kupila pixiekid

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 20
12.3.2013 8:54:11   
vandax
Moj dečko je obožavao biti u mei-tai mosiljki. Spavao bi dok bi se šetali. Sad ima 12 kg a ja bi ga tako rado nosila. Moram vidjeti jel još možemo, jer nisam zapamtila do koliko kg može.

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 21
12.3.2013 9:00:51   
snowwhite
možeš ti nositi i veće dijete od 12 kg,čvrsto je to,samo ako vam je praktično

(Odgovor članu vandax)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!