Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 21:56:04
|
|
|
|
lelo
|
To ti je normalno da drži rukice vani. I Leon je isto tako stalno držao rukice van popluna i stalno su mu hladne ruke.Ja ih stalno pokrivam a on ih otkriva.
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 21:58:18
|
|
|
|
mrkvač
|
Ima vreća sa rukavima na trešnjevačkom placu i u nami na trgu-još su ljepše.
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 22:01:36
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: lelo To ti je normalno da drži rukice vani. I Leon je isto tako stalno držao rukice van popluna i stalno su mu hladne ruke.Ja ih stalno pokrivam a on ih otkriva. E baš to, ja tuškam, on vadi van. Neku noć sam pretrnula od straha, nije se probudio u uobičajeno vrijeme, ja skočila i ulovim ga za rukicu a ono led ledeni. Onako iz sna presjeklo me.
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 22:03:45
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
FJ nikada nije spavao u vreći, ali nije bilo poroblema s hladnim rukicama. Tako da nažalost ne mogu pomoći.. možda će Zvrk imati neki savjet iz "kućne radinosto"!?
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 22:04:36
|
|
|
|
ZVRK
|
ružo a one mekane rukavice da mu staviš? ja sam danijelu jedno kratko vrijeme stavljala rukavice jer se je bio nemoguće grebao rukavice sam kupila sa kompletićem u kojem je trebao izaći
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 22:07:25
|
|
|
|
koka
|
Probaj mu rukavice stavit , šala mala. Mi imamo isto taj problem, koliko god je pokrivala i motala kad ju moram podojit ruke su mrzle, al doslovce ko led....spava u vreći bez rukava, i ima bodić dugih rukava i majicu ili tutu dugih rukava sumnjam da joj je hadno, al rukice obavezno van i hladne
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 22:23:47
|
|
|
|
Ruža
|
A da ja patentiram vreću sa rukavicama ili sašivenim otvorima za ruke? Dok mi neko ideju ne mazne.
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 22:28:05
|
|
|
|
njanja
|
Ružo, ali ni nama nisu ruke po noći unutra....ne brini, on je sad već veliki dečko, a ako je temp sobe u kojoj spavate ok, nemaš brige za Marka...da mu je hladno, bunio bi se i BUDIo i dao ti do znanja.... a ruke su hladne možda same po sebi ili spava pa krv ne cirkulira kao kada se kreće tj budan je.....kažem ti, samo ga popipaj po vratu i znat ćeš da mu je toplo.... pusti ga da bude slobodan....
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 22:30:07
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: njanja Ružo, ali ni nama nisu ruke po noći unutra.... Moje bome jesu pod dekicom!
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 23:44:52
|
|
|
|
spužvasta
|
sve mi se čini da niti jedan bebač nema ruke ispod posteljine.. ..svi ih drže u zraku i raširene,samo što je kod Svena obrnuto-on dok spava ruke su mu kipuće pa se ni ne trgam da mu ih pokrivam
|
|
RE: Vreća za spavanje sa zatvorenim rukavima 6.1.2009 23:47:57
|
|
|
|
tiha
|
mi imamo vrecu sa rukavima ali joj rukave skinem mislim da joj je prevruce tako buni se kad ima jos i rukave
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!