Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 10:33:55
|
|
|
|
Kazimira
|
Jooj Jezic skroz te kuzim....biti ce bolje Ko bu vas pohvatao Odmah da se pohvalim...B je prvi put potegao cijelu noc....jucer samo jedno budenje...mislim da je gospon cuclaros nasao palac i to ga fino smiri.... Bas sam se vratila iz Sela....kupila sam mu maje adidas za krstenju I V haljinu....a sebi lanenu tunika u Mani....dida ga je cuvao I evo ga budi se Pisemo poslije...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 14:06:52
|
|
|
|
katy1503
|
Dan mamice! Evo K spava,pa malo odmora Jezi, drzim fige da nos što prije prode - kad pogledas realno - dobro da je samo to ali to dok ga se riješiš da joj ne smeta - poludiš - fiziološka i usisvac - nema druge - možda ce L pomoći more Lidac - ti uvijek nasmijes sa svojim pricama - M je zakon , ne da se njemu vuci iz flaše kad je čovjek skuzio da mu podebljaš obrok kad dajes na zlicu pa uziva[sm=jezicek.gif. ajme curka ti vec na maturalac, vrijeme leti, zar ne? IZVORNA PORUKA: Danira Katy koliko K ima zubica? Moj D nema jos ni jedan. Danira, mi imamo 8 i pol mj i niti jedan zub - niti je zezaju, niti je nateceno - ono guranje ruku u usta i trljanje od svega sta stigne traje vec 5 mj tako da kad krenu, znati cu . Meni je kao izasao prvi zub sa 10 mj pa ce valjda na mamu . Mi npr jedeno rizine pahuljice s vocnom kasicom (pahuljice u vodu) Kazić, bravo za B, palac je uvijek dostupan
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 14:35:14
|
|
|
|
hipo
|
Jezic, bas ti se zaredale bolestine. Lidac, mi smo po preporuci patronazne i pedijatrice sa 6 mjeseci uveli dohranu tako da cu sad pomalo uvest tek drugi obrok. Mrcina je dobro napredovala na mlijeku a isad vise smaze ako joj u kasicu uniksam ovaj svoj bućkuriš iz cice. Bude mi bas pyronazna dosla u cetvrtak. Kazo super za spavanje! Ova sve cesce dobro spava. Idemo za tjedan dana 3 dana u neki welness s bazenima i za djecurljiju. Valjda cu se vratit ziva. Aj barem necu morat kuhat. Evo mala taman zaspala, a doso miz da bi on juhice jer je iscrpljen. Ma siroti. A ja lezala eto cijeli dan. Hipica mi krv popila. Pokisavam upristojit stan a ona bi se igrala s mamom pa grinta. Cim se spustim na pod s njom cereka se. Mustra. Katy, strepim od tog kad ce se hipica pocet dizat. Vec onako s poda snima sto je po regalu i sto ce zavrsit na podu i u ustima. Moram smislit mjesto za cvijece.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 15:18:22
|
|
|
|
Kazimira
|
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=30032 Evo da vidite kako ja zaspe sa svojom palcicem
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 17:40:19
|
|
|
|
Danira
|
Kazic za B,za spavanje,tak je i D poceo spavati cijelu noc s 3 mjeseca,sad bus ko nova Jezic ma za cas bu luci proso nosic,nadam se da cete uzivati na moru
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 17:45:16
|
|
|
|
Danira
|
Katy mozda ju nece muciti zubici,samo ce mozda niknuti,ko mojoj kceri sa 10 mjeseci,dobila je laganu tempicu,ja mislila da je viroza kad ono prvi zubic,nakon tog prvog ubrzo su svi po redu izlazili,a kod sina uzasno bilo sve nateceno,crveno,a on bio nemoguc.nadam se da ce dominiku ko seki ici bezbolno
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 21:31:55
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecer curke Evo da vam se javim pa me nema sljedecih mjesec dana, budem vas pratila, ali pisati cu slabo ili nikako Hvala cure i ja sam uvjerena da ce proci na moru a kao sto katy kaze usisavanje fizoloska i nema druge Stvari spakirane u auti i ujutro kada se probudimo i nahranimo put pod noge Eto to je ukratko od mene cijeli dan smisljam ipokusavam se sjetiti sto treba ponjeti, a u auto ni igla vise nestane No srecom mm mi folazi sa drugim autom zanama u patak pa ako sto i zaboravim njemu javim damponese.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 21:32:34
|
|
|
|
Jezic123
|
Lidac da li si se spakirala, pa da te ujutro skupim
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 21:36:04
|
|
|
|
Jezic123
|
Katy i mi nemamo zubice, a mali mi je sa 6 mj imao 4. Njemu su desni od rodenja bili crveni i nateceni, a prvi je dobio sa 4 mj.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 21:38:04
|
|
|
|
Jezic123
|
E da a kada su mu izlazili dobio bi temp i to je to. Nije slinio nije nista u usta gurao, a ona sve u usta stavlja, slini i trlja desne sa svim s cim stigne
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 22:29:41
|
|
|
|
Kazimira
|
Jezic sretan put i IS IS bolestine JA SAM SE SPAKIRALA
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 22:57:07
|
|
|
|
Danira
|
Jezic sretan put!!oprezno vozi,i ja sam spremna cekam te na autoputu LAKU NOC
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.6.2016 23:20:51
|
|
|
|
lidac0605
|
Isssss,kud se sad vas dvije gurate ja sam rezervirala već sretan put Jezic i nek se malac oporavi na morskom zraku Noć,curke,tipkamo se sutra
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.6.2016 9:38:55
|
|
|
|
lidac0605
|
Đe ste zimkulje vid'' stvarno sve pobjegle sa Jezic Ja pijuckam još ostatke kave i čekam da se mladi gospon zbudi...jučer pojeo 3x mlijeko na flašu-nije sve i bilo je nutkanja,al je recimo jeo...vidjet ćemo danas-ujutro je popio 150,ostatak je popio sudoper ... Moja grofica se jučer javila na kratko iz Krakowa,na whatsapp...bitno da znam da je sve ok.Neću uopće razmišljat kaj rade,jer kad se sjetim svog maturalca-ajmeeee meniii,bolje da čim manje znam Tražim si neki recept za tortu...ja u petak imam opet slavljenika 6 godinica ima L Stalno pečem onu Ferrero tortu jer ju svi vole,al iskreno već mi ide na živce,sprobala bi nekaj drugo...bila je dobra i ona kaj sam M pekla prošli mjesec-Mozart torta-al ne bum sad to i njemu kad sam i ovome Za poklon je novi bajk ...pošto se voli vozit,a moje sunce krakato je veliko (visok je 130 cm),ima duge noge ko roda pa mu treba veći bic jer ovaj dječji mu je turbo premali On bu do druge godine dok bu išel u školu tam ovim klincima ko tata Kaj mi vi delate? Kod nas jučer cijeli dan kiša,tak da nismo opće bili vani a i danas od jutra visi vrijeme...
< Poruku je uredio lidac0605 -- 15.6.2016 9:41:26 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.6.2016 14:15:11
|
|
|
|
katy1503
|
Odoše žemske na more...hehe... Lidac,vidia M...svoj čiok...mijenja rituale da se ne naviknes... Kod tebe stalno neko veselje..kad vas hvala Bogu ima... EVo K spava...mama danas bila odsutna cak 3 sata... napunila baterije...lijek kava s best frendicom...uzivancija...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.6.2016 15:15:38
|
|
|
|
Jagodica13
|
Dan cure, evo mene do A pajki pokraj mene bili smo jucer na cijepljenju, zaplakao samo kad ga ubola onda joj se smijak a pedica i sestra u cudu kako im se smije a ne place jedva sam ga hvatala na onom stolu koliko se izvijao bacako na sve strane dug je 64 cm i tezak 7630 g nije dao dr da vjezba s njim a kad ga je pustila onda je on sam poceo karate sa nogama.. e onda me zabrinula jer je rekla da joj se cini da je malo ukocen iako ja to nisam primjetila, jer je ziv sam od sebe pogotovo kad ga se osloni na.nogice koraca,pa se odguruje, pa je dala uputnicu za fizijatra da pogleda hoce li trebati kakve vjezbe Jezic sretan put, sad ce nam lijepo vrijeme pa ce biti kupanja Kazic za B i spavanac, meni se A budi 2 put, oko 2-3 ovisi kad zaspi i oko 5 (to ono reda radi) da stavi ciku u usta i zaspi odmah
< Poruku je uredio Jagodica13 -- 15.6.2016 15:31:41 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.6.2016 17:26:14
|
|
|
|
hipo
|
Katy super za kavu i odmor. Trebala bi i ja. Jagodice tako je i nama bilo pa nam je fizijatrica rekla da je sve ok. Pedica nam je pokazala neke vjrzbe da radimo dok be odemo fizijatru, sad jel to pomoglo il je hipica ok i bez toga ne znam. Glavno da sve bude ok. Vjezbice su neke lagane, ja ih radila kad se probudi i kad je dobre volje, pjevala joj pa je dala vjezbat. Ako se njoj nesto ne da, neeeeema sanse. Lidac, kod vas uvijek veselo :-) Jezic (ako sam dobro zapamtila), sretan put, i svima koje su joj se utrpale Hipica mi sve vise rikverc metodom bjezi s podloge. Mislim da je narasla jer su mi bodiji nesto zategnuti.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.6.2016 23:17:36
|
|
|
|
Danira
|
Vecer Nikak danas da se javim,posla ko u prici,pljevila vrt,kuhala i poslje mi dosli gosti inace sam gostoljubiva,al danas sam molila boga da sto prije odu doma,bas sam bila nekak zivcana i jos mi pao tlak doslo mi da im kazem odite doma,jer bum zaspala za stolom ,a moras bit fin. Lidac evo par torti za prijedlog-sa oreo keksom ili bronhi kolac/torta,meni su te dvije bas jako fine,al bronhi je dosta i skupa,mislim na namirnice za nju Mozda parfe il vocnu?! Bar malo da ti dam ideja
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.6.2016 23:25:19
|
|
|
|
Danira
|
Lidac nis se ne brini za M on si popapa kolko mu treba,ko zna kolko moj sisuljak pojede mozda 50, bar nemrem izmjerit pa se ne brinem. Uf i ja bi k tvojoj kceri ,u biti ja bi bilo gdje sam da nisam doma Lijepi poklon za L.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.6.2016 23:33:18
|
|
|
|
Danira
|
Katy za izlazak na kavicu i za K jer je bila dobra i pustila mamu da se izlufta Hipo za veliku hipicu,nek je ona prerasla bodije,prava cura Jagodice ne brini i da morate na vjezbice nije to nista lose,samo moze pomoci,vjerojatno je malo kruci,to se za cas isptavi A je bome pravi veliki decko Jezic negdje vec moci guzu u moru Kazic kaj kod tebe ima?
< Poruku je uredio Danira -- 15.6.2016 23:35:33 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.6.2016 23:42:52
|
|
|
|
Danira
|
Moji klinci spavaju,pa mi je mir tipkat. Za sutra su navinuli alarm da se probude u 7,ici ce trcati i vjezbati,ko zna kolko ce ih to dugo drzati Neznaju kaj bi od dosade. U potrazi sam za mrezicama protiv komaraca za ulazna vrata. Tipkam sutra,oci mi se sklapaju.laku noc
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.6.2016 8:01:00
|
|
|
|
hipo
|
Danira svaka cast za vrt. Ja jedva stignem cvijece u stanu zalit. Nekako mi se cini da je hipici glava jutros veca ahhah Njise se lijevo desno dok je na trbuhu pa izgleda ko pijana.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.6.2016 9:03:08
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutro zemske Evo otpratila klince u vrtic, pijem kofi, B maloprije zadonjao u kolicima I gledam Cake Bossa Gospon vec 3. noc guli, a cice ko kamen....moraju se I one naviknuti....e i malac se okrenuo, idem ga provjeriti a ono glava di su nogice bile Danas jos moram kupaonu srediti I navecer mozda pocnem jednu tortu praviti ... Lidac ja ti odokativno napravim biskvit s orasima, malo malo mlijeka I ulja, koliko jaja toliko secera (Onda jos dodem jer mm voli slatko) I brasna, prasak za pecivo....kad se ohladi razrezem na 3 djela ....krema je otopljena cokolade u vrhnju za slag I tako slazem u kalupu...cokoladna bomba , sad bum samo dodala I banane jer se Kaspija svidjela I ta varijanta Sutra ujutro bum drugu, nadam se da bu uspijela
< Poruku je uredio Kazimira -- 16.6.2016 9:05:25 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.6.2016 9:08:42
|
|
|
|
Kazimira
|
K je dobio od bake I dide bike za 3 rockas, ali nije neki vozac.... Jucer su tajo I on napravili gol, sad Im fali samo mreza pa si zabijaju golove Pisemo poslije...
< Poruku je uredio Kazimira -- 16.6.2016 9:09:47 >
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!