|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
14.6.2016 10:33:55   
Kazimira
Jooj Jezic skroz te kuzim....biti ce boljeuser posted image

Ko bu vas pohvatao user posted image

Odmah da se pohvalim...B je prvi put potegao cijelu noc....jucer samo jedno budenje...mislim da je gospon cuclaros nasao palac i to ga fino smiri....user posted image
Bas sam se vratila iz Sela....kupila sam mu maje adidas za krstenju I V haljinu....a sebi lanenu tunika u Mani....dida ga je cuvao I evo ga budi seuser posted image

Pisemo poslije...

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 701
14.6.2016 11:34:51   
Kazimira
Evo ih....jesu dobre? http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=30031

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 702
14.6.2016 14:06:52   
katy1503
Dan mamice!
Evo K spava,pa malo odmorauser posted image

Jezi, drzim fige da nos što prije prode - kad pogledas realno - dobro da je samo to ali to dok ga se riješiš da joj ne smeta - poludiš - fiziološka i usisvac - nema drugeuser posted image - možda ce L pomoći moreuser posted image

Lidac - ti uvijek nasmijes sa svojim pricama - M je zakonuser posted image , ne da se njemu vuci iz flaše kad je čovjek skuzio da mu podebljaš obrok kad dajes na zlicu pa uziva[sm=jezicek.gif. ajme curka ti vec na maturalac, vrijeme leti, zar ne?

IZVORNA PORUKA: Danira
Katy koliko K ima zubica?
Moj D nema jos ni jedan.

Danira, mi imamo 8 i pol mj i niti jedan zub - niti je zezaju, niti je nateceno - ono guranje ruku u usta i trljanje od svega sta stigne traje vec 5 mj tako da kad krenu, znati cuuser posted image . Meni je kao izasao prvi zub sa 10 mj pa ce valjda na mamuuser posted image .

Mi npr jedeno rizine pahuljice s vocnom kasicom (pahuljice u vodu)

Kazić, bravo za B, palac je uvijek dostupanuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 703
14.6.2016 14:35:14   
hipo
Jezic, bas ti se zaredale bolestine.

Lidac, mi smo po preporuci patronazne i pedijatrice sa 6 mjeseci uveli dohranu tako da cu sad pomalo uvest tek drugi obrok. Mrcina je dobro napredovala na mlijeku a isad vise smaze ako joj u kasicu uniksam ovaj svoj bućkuriš iz cice.
Bude mi bas pyronazna dosla u cetvrtak.

Kazo super za spavanje!

Ova sve cesce dobro spava. Idemo za tjedan dana 3 dana u neki welness s bazenima i za djecurljiju. Valjda cu se vratit ziva. Aj barem necu morat kuhat.
Evo mala taman zaspala, a doso miz da bi on juhice jer je iscrpljen. Ma siroti. A ja lezala eto cijeli dan. Hipica mi krv popila. Pokisavam upristojit stan a ona bi se igrala s mamom pa grinta. Cim se spustim na pod s njom cereka se. Mustra.

Katy, strepim od tog kad ce se hipica pocet dizat. Vec onako s poda snima sto je po regalu i sto ce zavrsit na podu i u ustima.
Moram smislit mjesto za cvijece.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 704
14.6.2016 15:18:22   
Kazimira
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=30032

Evo da vidite kako ja zaspe sa svojom palcicemuser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 705
14.6.2016 17:40:19   
Danira
Kazic user posted image za B,za spavanje,tak je i D poceo spavati cijelu noc s 3 mjeseca,sad bus ko novauser posted image
Jezic ma za cas bu luci proso nosic,nadam se da cete uzivati na moruuser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 706
14.6.2016 17:45:16   
Danira
Katy mozda ju nece muciti zubici,samo ce mozda niknuti,ko mojoj kceri sa 10 mjeseci,dobila je laganu tempicu,ja mislila da je viroza kad ono prvi zubic,nakon tog prvog ubrzo su svi po redu izlazili,a kod sina uzasno bilo sve nateceno,crveno,a on bio nemoguc.nadam se da ce dominiku ko seki ici bezbolno
user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 707
14.6.2016 21:31:55   
Jezic123
Vecer curke
Evo da vam se javim pa me nema sljedecih mjesec dana, budem vas pratila, ali pisati cu slabo ili nikakouser posted image
Hvala cure i ja sam uvjerena da ce proci na moru a kao sto katy kaze usisavanje fizoloska i nema druge user posted image
Stvari spakirane u auti i ujutro kada se probudimo i nahranimo put pod nogeuser posted image
Eto to je ukratko od mene cijeli dan smisljam ipokusavam se sjetiti sto treba ponjeti, a u auto ni igla vise nestane user posted image
No srecom mm mi folazi sa drugim autom zanama u patak pa ako sto i zaboravim njemu javim damponese.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 708
14.6.2016 21:32:34   
Jezic123
Lidac da li si se spakirala, pa da te ujutro skupim user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 709
14.6.2016 21:36:04   
Jezic123
Katy i mi nemamo zubice, a mali mi je sa 6 mj imao 4. Njemu su desni od rodenja bili crveni i nateceni, a prvi je dobio sa 4 mj.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 710
14.6.2016 21:38:04   
Jezic123
E da a kada su mu izlazili dobio bi temp i to je to.
Nije slinio nije nista u usta gurao, a ona sve u usta stavlja, slini i trlja desne sa svim s cim stigne user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 711
14.6.2016 22:29:41   
Kazimira
Jezic sretan put user posted image i IS IS bolestine user posted image

JA SAM SE SPAKIRALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 712
14.6.2016 22:57:07   
Danira
Jezic sretan put!!oprezno vozi,i ja sam spremna cekam te na autoputuuser posted image user posted image
LAKU NOCuser posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 713
14.6.2016 23:20:51   
lidac0605
Isssss,kud se sad vas dvije gurate user posted image ja sam rezervirala već user posted image user posted image user posted image
sretan put Jezic i nek se malac oporavi na morskom zraku
Noć,curke,tipkamo se sutra user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 714
15.6.2016 9:38:55   
lidac0605
Đe ste zimkulje user posted image vid'' stvarno sve pobjegle sa Jezic user posted image

Ja pijuckam još ostatke kave i čekam da se mladi gospon zbudi...jučer pojeo 3x mlijeko na flašu-nije sve i bilo je nutkanja,al je recimo jeo...vidjet ćemo danas-ujutro je popio 150,ostatak je popio sudoper user posted image ...
Moja grofica se jučer javila na kratko iz Krakowa,na whatsapp...bitno da znam da je sve ok.Neću uopće razmišljat kaj rade,jer kad se sjetim svog maturalca-ajmeeee meniii,bolje da čim manje znam user posted image user posted image user posted image

Tražim si neki recept za tortu...ja u petak imam opet slavljenika user posted image 6 godinica ima L user posted image
Stalno pečem onu Ferrero tortu jer ju svi vole,al iskreno već mi ide na živce,sprobala bi nekaj drugo...bila je dobra i ona kaj sam M pekla prošli mjesec-Mozart torta-al ne bum sad to i njemu kad sam i ovome user posted image
Za poklon je novi bajk user posted image ...pošto se voli vozit,a moje sunce krakato je veliko user posted image (visok je 130 cm),ima duge noge ko roda user posted image pa mu treba veći bic jer ovaj dječji mu je turbo premali user posted image
On bu do druge godine dok bu išel u školu tam ovim klincima ko tata user posted image

Kaj mi vi delate?
Kod nas jučer cijeli dan kiša,tak da nismo opće bili vani user posted image a i danas od jutra visi vrijeme...user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 15.6.2016 9:41:26 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 715
15.6.2016 14:15:11   
katy1503
Odoše žemske na more...hehe...

Lidac,vidia M...svoj čiok...mijenja rituale da se ne naviknes...
Kod tebe stalno neko veselje..kad vas hvala Bogu ima...

EVo K spava...mama danas bila odsutna cak 3 sata... napunila baterije...lijek kava s best frendicom...uzivancija...

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 716
15.6.2016 15:15:38   
Jagodica13
Dan cure, evo mene do A pajki pokraj mene user posted image
bili smo jucer na cijepljenju, zaplakao samo kad ga ubola onda joj se smijak a pedica i sestra u cudu kako im se smije a ne place user posted image jedva sam ga hvatala na onom stolu koliko se izvijao bacako na sve strane user posted image dug je 64 cm i tezak 7630 g user posted image nije dao dr da vjezba s njim a kad ga je pustila onda je on sam poceo karate sa nogama.. e onda me zabrinula jer je rekla da joj se cini da je malo ukocen iako ja to nisam primjetila, jer je ziv sam od sebe pogotovo kad ga se osloni na.nogice koraca,pa se odguruje, pa je dala uputnicu za fizijatra da pogleda hoce li trebati kakve vjezbe
Jezic sretan put, sad ce nam lijepo vrijeme pa ce biti kupanja user posted image
Kazic user posted image za B i spavanac, meni se A budi 2 put, oko 2-3 ovisi kad zaspi i oko 5 (to ono reda radi) user posted image user posted image da stavi ciku u usta i zaspi odmah

< Poruku je uredio Jagodica13 -- 15.6.2016 15:31:41 >

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 717
15.6.2016 17:26:14   
hipo
Katy super za kavu i odmor. Trebala bi i ja.

Jagodice tako je i nama bilo pa nam je fizijatrica rekla da je sve ok. Pedica nam je pokazala neke vjrzbe da radimo dok be odemo fizijatru, sad jel to pomoglo il je hipica ok i bez toga ne znam. Glavno da sve bude ok. Vjezbice su neke lagane, ja ih radila kad se probudi i kad je dobre volje, pjevala joj pa je dala vjezbat. Ako se njoj nesto ne da, neeeeema sanse.

Lidac, kod vas uvijek veselo :-)

Jezic (ako sam dobro zapamtila), sretan put, i svima koje su joj se utrpale user posted image

Hipica mi sve vise rikverc metodom bjezi s podloge. Mislim da je narasla jer su mi bodiji nesto zategnuti.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 718
15.6.2016 23:17:36   
Danira
Veceruser posted image
Nikak danas da se javim,posla ko u prici,pljevila vrt,kuhala i poslje mi dosli gostiuser posted image inace sam gostoljubiva,al danas sam molila boga da sto prije odu doma,bas sam bila nekak zivcana i jos mi pao tlakuser posted image doslo mi da im kazem odite doma,jer bum zaspala za stolomuser posted image ,a moras bit fin.
Lidac evo par torti za prijedlog-sa oreo keksom ili bronhi kolac/torta,meni su te dvije bas jako fine,al bronhi je dosta i skupa,mislim na namirnice za njuuser posted image
Mozda parfe il vocnu?!
Bar malo da ti dam idejauser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 719
15.6.2016 23:25:19   
Danira
Lidac nis se ne brini za M on si popapa kolko mu treba,ko zna kolko moj sisuljak pojede mozda 50, bar nemrem izmjerit pa se ne brinem.
Uf i ja bi k tvojoj kceriuser posted image ,u biti ja bi bilo gdje sam da nisam domauser posted image
Lijepi poklon za L.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 720
15.6.2016 23:33:18   
Danira
Katy user posted image za izlazak na kavicu i za K jer je bila dobra i pustila mamu da se izluftauser posted image
Hipo user posted image za veliku hipicu,nek je ona prerasla bodije,prava curauser posted image
Jagodice ne brini i da morate na vjezbice nije to nista lose,samo moze pomoci,vjerojatno je malo kruci,to se za cas isptaviuser posted image
A je bome pravi veliki deckouser posted image
Jezic negdje vec moci guzu u moruuser posted image
Kazic kaj kod tebe ima?

< Poruku je uredio Danira -- 15.6.2016 23:35:33 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 721
15.6.2016 23:42:52   
Danira
Moji klinci spavaju,pa mi je mir tipkat.
Za sutra su navinuli alarm da se probude u 7,ici ce trcati i vjezbati,ko zna kolko ce ih to dugo drzatiuser posted image
Neznaju kaj bi od dosade.
U potrazi sam za mrezicama protiv komaraca za ulazna vrata.
Tipkam sutra,oci mi se sklapaju.laku nocuser posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 722
16.6.2016 8:01:00   
hipo
Danira svaka cast za vrt. Ja jedva stignem cvijece u stanu zalit.
Nekako mi se cini da je hipici glava jutros veca ahhah
Njise se lijevo desno dok je na trbuhu pa izgleda ko pijana.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 723
16.6.2016 9:03:08   
Kazimira
Jutro zemske user posted image

Evo otpratila klince u vrtic, pijem kofi, B maloprije zadonjao u kolicima I gledam Cake Bossa user posted image
Gospon vec 3. noc guli, a cice ko kamen....moraju se I one naviknuti....e i malac se okrenuo, idem ga provjeriti a ono glava di su nogice bile user posted image

Danas jos moram kupaonu srediti I navecer mozda pocnem jednu tortu praviti ...user posted image
Lidac ja ti odokativno napravim biskvit s orasima, malo malo mlijeka I ulja, koliko jaja toliko secera (Onda jos dodem jer mm voli slatko) I brasna, prasak za pecivo....kad se ohladi razrezem na 3 djela ....krema je otopljena cokolade u vrhnju za slag I tako slazem u kalupu...cokoladna bomba , sad bum samo dodala I banane jer se Kaspija svidjela I ta varijanta user posted image
Sutra ujutro bum drugu, nadam se da bu uspijelauser posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 16.6.2016 9:05:25 >

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 724
16.6.2016 9:08:42   
Kazimira
K je dobio od bake I dide bike za 3 rockas, ali nije neki vozac....
Jucer su tajo I on napravili gol, sad Im fali samo mreza pa si zabijaju goloveuser posted image

Pisemo poslije...

< Poruku je uredio Kazimira -- 16.6.2016 9:09:47 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!