|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 14:26:25
|
|
|
|
tikica_69
|
Da li uz zavrsenu skolu, imate i neke tecajeve?Da li zelite jos nesto zavrsiti? Studirati? Ja uz srednju skolu jos imam 4 stupnja Engleskog jezika, zatim Tecajeve iz Microsoft oficce-a (word, excel, power point, access), Tecaj upravljanja ucinkom, Tecaj prve pomoci, Osnove rada s Cisco routerima, Osnove rada IP tehnologija i jos par tih IP tecajeva, zavrsenu auto skolu za A i B kategoriju, a velika zelja mi je nauciti talijanski jezik.
|
|
|
RE: Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 14:27:58
|
|
|
|
mlada mama
|
zavrsena frizerska skola i tecaj za vizazisticu, upisano u radnu knjizicu
|
|
|
|
|
RE: Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 14:28:38
|
|
|
|
božica
|
tečaj informatički mi je želja se nadograđivati se na grafičkim programima
|
|
|
RE: Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 14:29:46
|
|
|
|
mlada mama
|
p.s. talijanski je jako lijep jezi ja ga naucila s ljudima kad sam radila u savudriji, malo sam ga vec i zaboravila, sreca pa sezonom ima puno talijana pa s njima dosta pricam pa se malo prisjetima
|
|
|
|
|
RE: Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 14:33:13
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
auto škola... ...želja mi je neki tečaj o crtačkim programima, fasciniraju me izrade relamnih letaka, web-a i sl.
|
|
|
RE: Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 14:37:25
|
|
|
|
svegra
|
tikica pa ti se cijeli život školuješ. neka tako i treba ja imam srednju ekonomsku i tečaj za daktilografa i ecdl certifikat za računala.ima A i B kategoriju za vožnju. želja mi je upisati tečaj za knjigovođu.čim budem mogla financijski upisat ću ga.košta oko 6000kn
|
|
|
|
|
RE: Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 14:39:04
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: svegra tikica pa ti se cijeli život školuješ. neka tako i treba Ma ne bas...samo imam 40 godina pa se toga skupilo
|
|
|
RE: Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 14:44:03
|
|
|
|
anne
|
Iza Učiteljske akademije zavšila sam za Montessori odgojitelja i sebi za gušt Uzgoj i prerada ljekovitog bilja. Voljela bi još završiti Restauraciju.
|
|
|
RE: Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 14:57:23
|
|
|
|
Kika83
|
zasada još ništa ali ču iči na tečaj računovodstva i informatike
|
|
|
|
|
RE: Školovanje za odrasle/tečajevi 3.1.2009 15:33:02
|
|
|
|
Ruža
|
Imam dosta, tečaj, prekvalifikacije, dokvalifikaciju... trenutno mi je želja tečaj Njemačkog jezika.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
BočiceL.P.Koje bočice i dudice koristite?Avent (
46%)

Nuk (
38%)

Baby Nova (
4%)

Born free (
3%)

Dr.Browns (
3%)

nešto drugo(što) (
6%)
Broj svih glasova: 130Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!