|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pas/mačka i beba
16.7.2015 19:46:41   
Tia00000
Jeste li za to da se drže kućni ljubimci kad dođe beba? Ja od malih nogu imam i pse i mace, spavaju vani ali su danju ponekad i u kući. Mislim da kućni ljubimci dobro utječu na djecu. Normalno, higijena je na prvome mjestu ali ni u jednom trenutku nisam pomišljala na to da ih se riješim kad dođe beba.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pas/mačka i beba
16.7.2015 21:42:07   
zima1995
Iskreno, ja baš ne razumijem toliku ljubav spram životinja, pomazim ih, nahranim, ali da ih imam baš i želje nemam. A pomisao da su mi u kući sa djecom, mi uopće nije privlačna bez obzira koliko kao bili čisti user posted image

(Odgovor članu Tia00000)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Pas/mačka i beba
17.7.2015 0:06:41   
FIGICA FIFINANKICA
daaa,obavezno :) ne vidim ni jedan minus a bezbroj plusa :)

(Odgovor članu zima1995)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Pas/mačka i beba
22.7.2015 23:24:30   
CHANTAL
Bokić!mene malo tu ima pa nema,pa eto pozdrav svima...Mi imamo peseka i dvoje djece.nikad problema.,.,klinci ju obožavaju,mala pogotovo...nekaf ju toliko gnjave da ih odma razdvojim jer mi je žao psa.odmah kad smo došli doma spustili smo bebu da ju pomiriši,bila je u čudu,nije joj bilo jasno šta je to pa je dan-dva usplahireno hodala oko kindaća.podržavam ovakav tip druženja,ali moram napomenuti da smo uvijek reagirali ako djeca pretjeraju.dok su bili manji to se češće dogadalo.smatram da koliko pas bio dobar ipak se mora pripaziti

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Pas/mačka i beba
12.10.2015 15:32:30   
BenstM
Smatram da životinje dobro utječu na malu djecu, samo ako su dobro tako reć odgojene.. Ponekad je bolje kada su djeca jako mala, držati životinje van kuće, jer se može javit neka alergija kada su jako osjetljiva, a inače mislim da dobro utječu..

(Odgovor članu CHANTAL)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!