lidac0605
|
Jutro, Jezic,pa 16 kg je niš,to je najmanje kaj sam ja u trudnoćama dobila ...ja sam u 1.trudnoći dobila 30kg,pa 18,pa 26 i u zadnjoj 16 i s tih 16 sam si bila sva ponosna ...djaca prosječne veličine,najmanje 3 kg,najveće 3,6 kg,a ja ko svinjica Vidim da pitaš za maloga za spavanje...moja kćer ti je kak je bila sama spavala sa mnom u krevetu,čak sam ju morala i nunat da zaspi do 2,5 godine,koma...i onda smo joj kupili sobu i namjestili i nažalost,moraš napravit bolan rez,ne bu ti inače uspjelo...znači,kupi mu noćno svjetlo za početak da nije u mraku i jednostavno mu navečer veliš da ne može više spavat s vama,da ima svoju sobu i stavit ga tam spavat i kaj god bilo više ga ne puštaj nazad u svoj krevet!Moja je tulila 2 noći ko luda,dolazila na vrata,ja ju vraćala nazad u sobu u krevet i 3.dan je spavala tam bez problema,kad je vidla da nema druge...to je ko i privikavanje na vrtić,moraš bit uporan i ne popuštat! Kazić,kak ide s vrtićem,nema te nikak? Perlice,javi kaj je reko doktor...sretno Ostale curke,nekak nam je živnuo forum kak ste došle,raspisale ste se ,neka,neka