Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 28.12.2008 10:49:02
|
|
|
|
Puli
|
mislim da nemaju zasebno ružo frendici se isto potrgalo i nije uspjela nabaviti al svejedno provjeri
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 28.12.2008 12:16:01
|
|
|
|
sanjarica
|
i meni se desila ista stvar prije godinu,i zaista nema ,vjerovatno im se ne isplati tako u dijelovima prodavati,sto je glupo.smrc.morala sam kupiti novu.meni je stalno izlijetao onaj krug kao vakum.
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 28.12.2008 18:16:51
|
|
|
|
božica
|
ajmmeeee nemogu vjerovati.. to se i meni strgalo pa smo zaljepili sa sueper ljepilom...drži kolko tolko
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 28.12.2008 20:59:27
|
|
|
|
njanja
|
ružo, može se nabaviti, meni je sestra ostavila svoju izdajalicu pa je naručila jedan dio koji joj je bio pohaban....naručili smo preko našeg Beba centra u ri pa ako hoćeš mogu ti ja to pitati ili probaj zvati direktno uvoznika Aventa, dfirma Kadulja A.M....
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:04:39
|
|
|
|
Ruža
|
Baš ću ih probati kontaktirati, jer planiram ju koristiti i sa drugim djetetom, a bome sam ju i skupo platila. Hvala Njanja.
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:06:44
|
|
|
|
ZVRK
|
koliko ružo? kod nas u plodinama su oko 350kn-ručna
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:09:42
|
|
|
|
Ruža
|
Isto toliko, ali meni je to malo previše za par komada plastike? I da ode dio nakon 2 mj. neredovite upotrebe?
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:15:00
|
|
|
|
ZVRK
|
probaj se ''ogrepsti''kod nekoga ako joj više ne treba za 100kn-200kn meni rekla susjeda od moje z sestrične da će mi dati kada bude trebalo.ona rodila blizance(u.oplodnja) i više ne misli rađati sretno
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:18:42
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Zvrkić, probat ću njih kontaktirati. Mislim da bi morali osigurati rezervne dijelove, pogotovo što se radi o sitnom gumenom točkiću.
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:49:31
|
|
|
|
FIONA
|
zovi njih u Samobor...mislim da ja imam broj...bum ti potražilajer sam ja zvala za vrečice!!! Ima i neki "seknd hend" dućkas sa stvarima za bebe i djecu pa možda tam!!! Sve sam čula ali niš ne znam konkretno!!! Sorry..,
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:52:27
|
|
|
|
FIONA
|
evo ga...uvoznik ti je u Samoboru, Hebrangova 52...tel. 01/3369-520...zvrkni...za ovaj dućkas bum se raspitala!!
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 21:20:46
|
|
|
|
lelo
|
baš sam htjela napisati da im je predstavništvo u samoboru i tamo se mogu naručiti djelovi.
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 21:50:48
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Fiona! Nazvat ću ih pa vam javim.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!