|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
24.5.2014 13:54:46   
ringerajka
Cure evo da vam se javi mama sa zimskih bebica sa jednim savjetom za grcice :) moj bebac ima 3 ipol mjeseca i od dana kad se rodija ( ne biste vjerovale) ima je grcice...od 11 navecer do 4-5 ujutro...to je bilo strasni...sab simplex, bio gaia nula bodova... nakon 10 dana sta smo dosli iz rodilista smo dobili walla cepice za guzu, na biljnoj bazi! Eeej kad smo stavili prvi cepic odnilo nam je grcice i hvala Bogu nisu se nikada vratili..a koristili smo ih 10 dana! I svi ljudi kojima sam preporucila su pre pre prezadovoljni! Ti cepici su na biljnoj bazi, jedini problem je sto se nabavljaju iz njemacke (vjerovatno i austrije i svicarske)...ima ih kupiti u svin ljekarnama pa ako inate koga tami neka vam postom salju odma!user posted image user posted image .. skidam kapu i ljubim noge ako saznam ime svabe koji ih je izmislio! Eto to sam zelila podjelit s vama jer sam slucajno skicnula na vasu temu i vidila da se borite sa grcicima... :)
I mi smo u nedoumici sta nositi bebi, a danas smo se skinuli u kratki rukav...jednostavno se malac znoji i ne podnosi vrucinu... kazu da je najgore bebe pregrijavati jer su onda nervozne, razdrazljive... eto sorry sta sam upala na temu, odoh na svoje zimske bebice... ali ako vam zatreba nesto slobodno nam se javite..nama je malo pusto na temi :) a i bebe su nam mala razlika pa se mozda mozemo savjetovati! pozz svim mamicama!user posted image user posted image

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
24.5.2014 14:31:08   
kim626
Hvalaaa na savjetuu..morat cu nekako i do tih kapi doc..nama je sve gore..grcevi nas love po danu i noci,tocno u isto vrijeme i to traje po 4 sata..strasno!!! Najgore mi je sto mu ne mogu pomoc...grijemo trbuscic,masiramo,poje kapi,ja pijem caj od komoraca i nistauser posted image

Sto se tice oblekice i ja sam malo zbunjena..ima bodi kratkih rukavica,majcicu pamucnu,hlacice i carape i bome ga preskidam jer se znoji...

Curke imam jedno pitanjce..da li vas svrbe prsa? Ja ponoci hocu poludit kad me primi!
E daa...akon koliko bi koncici trebali otpast?

pozdravv svim mamicama i bebicama!

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
24.5.2014 20:57:38   
ringerajka
Kim to su ti čepići user posted image ..probaj doc do nekoga ko ima nekoga u Njemackoj ako ti nemas...oni imaju ljekarne na svakom koraku tako da to nije problem nikakav...autobusom ili postom to ti stigne za par dana...ja sam imala srece jer mi je rodjaku prijatelj avionim dolazija pa sam dobila sutradan kad mi je nestalo... :)
A ja sam njega danas skinila u kratki bodi i tanke pamucne hlacice i odahnuo je...sad prije spavanka sam mu obukla dugi bodi i pokrit cu ga sa tankom dekicom ili samo lancunicem..nisam pametna... user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
26.5.2014 15:16:54   
autumn day
pozdrav svima!user posted image
kako ste?

caly, meni je iscjedak trajao evo skoro do neki dan, znači mjesec dana...jesi bila kod gin. na kontroli?
a što se tiče seksa, nismo se još upuštali u touser posted image , čekam kontrolu da vidim jel sve ok, prvi put mi je bilo isto kao i tebi, ali se nakon nekog vremena sve vratilo na svoje.

maloga oblačim kao i sebe, možda jedan sloj više, ili u kolicima tanka dekica jer ipak samo leži i spava, ne kreće se kao ja.

kim, baš ga jako muče grčevi...jeste otkrili nešto da mu pomaže?
mene prsa ne svrbe, ali danas me užasno počela lijeva cica boliti, vidim da se zacrvenilo na jednom mjestu...krasno...:/
sad cijeli dan masiram i nadam se da će proći...:(

cure, jeste bile sa klincima na uzv kukova?


< Poruku je uredio autumn day -- 26.5.2014 15:17:39 >

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
26.5.2014 15:33:02   
Caly
Fala Autum, popravljaju se stvari, sinoć smo čak veoma uspješno odradili sex, milina. Znači tribalo je malo više da prođe. user posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
27.5.2014 5:22:17   
mimee
Bok cure, evo i mene :D vidite u koje vrijeme-s pijetlovima se budimo ;)

kak ste kaj? nadam se da će se i ostale mame prikljucit, mada i ja sama jedva ponekad izdvojim trenutak.

Beba Andi, kako bi rekla curka od frendice, obično u ovo doba odspava još rundu, ali sad je budan, pa sam odlučila ga pustit još malo u mraku da vidim dal će sam zaspat, ali niš od toga izgleda :/ no, bitno da ne plače :)

kako vaši spavaju?kako vam protekne dan?svako koliko klopaju?

nama je jučer bio dan D, cijeli dan je spavao po 15-20 min, pa onda udri plač sa zatvorenim očima, a kad ga primim sve ok, spustim-plaaaaaač! tak da smo se nasvirali.. :P

kim-mene cice isto svrbe kad se napune i moram hitno ili dat cicu ili izdojit..nadam se da to prođe s vremenom, jer nisam nikad čula da to netko spominje..

a što se tiće sexića..ja ću isto čekat kontrolu, idem 10.6., mada mislim da bi mogla već i sad, ali nek to bude na sigurno ;))

e, da, imam i još jedno pitanjce..s obz da ja Andreja pola dojim, pola dohranjujem s Novalacom (100-120ml/obrok), jer smo imali problema u početku, često puta sam zbunjena dal je dovoljno jeo na cici, pa mu nekad složim dohrane i on uvijek sve posrče, nikad ništa ne ostavi, pa nekad imam osjećaj da samo filam to dijete.. ;/ jel bi ga trebala pustit samo na onome što pocica? nekad mi se to čini baš malo, jer vidim da ne cica aktivno cijelo vrijeme..

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
27.5.2014 12:09:55   
kim626
Hej drage moje mamice..evo malisa spava pa da se javim malo...
A.day da bas nas jako muce grcevi..toliko se grci siroce moje da mi ga je toliko tesko gledat...jedan dan sam napravila test..jela sam kruh,rizu i popila mozda dvije case soka ostalo vodu (posto sam stalno zedna) i nije imo grceve..drugi dan sam pojela pohanu palacinku,juhu,kolac iz kojeg sam vadila jagode i tu vecer je bilo komaa...jucer sam opet siromasbo jela i nista od grceva...ne znam ni sama user posted image a bojim se da neosiromasim mlijeko! Nisam uopce pametna! Mi ovaj tjedan idemo na upis kod pedijatra i iduci tjedan prvi pregled...kako vrijeme prolazi!!!
Kako stojite sa dojenjem?? Mi se hranimo kako kad..nekad je stalno na prsima,a najveci razmak izmesu hranjenja je tri sata!

anax probaj ga drzat na prsima toliko dugo dok neisprazna jednu dojku..pusti..pa ponudit drugu..ja tako radim s tim da izdojim malo na pocetku!

ii evo moja strucica se budila...gladna ustasca zovu 😉


(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
27.5.2014 14:18:48   
kim626
Uhhh ja napisala anax...mimeee mislila sam na tebe 😉

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
27.5.2014 23:55:58   
mimee
hihi kim..skužila samuser posted image al kod mene ti je to sve smuljano, na lijevoj sam imala jaku upalu, pa sada daje puno manje mlijeka, dam mu inače obje, a on ih nikada čini se ne isprazni do kraja, jer zaspi, pa mu dam još bočicu i sve poklopa..već smo mislili kupit onu vagu za nr ali ne znam koliko ima smisla, pa nemrem ga stalno vagat prije i poslije podoja..user posted image

autumn, mi u četvrtak idemo na pregled kod pedijatra, pa ćemo vidjet kaj će reć za kukiće, jel treba ili ne..ali mislim da nije loše otić ako postoji neka sumnja od strane mame..

moj ljubi nema stolicu već 4 dana..user posted image tak je u stvari od početka kak smo pola cica, pol dohrana, pa čak mislim da je ovaj neutješnoi plač od toga, danas siroti popodne je opet imao-kao napadaj plača, jadan tako se crveni i urla da se sav zagrcava :(
razmišljala sam da mu promijenim Novalac u Nan, jer on ima vlakna i probiotik, pa možda bude bolje, mada ne kužim zaš mu moje mlijeko bar malo ne pomogne.. :/

p.s.-razmišljam nabaviti sling, jer me leđa jako bole od puno nošenja. Ima ko kakva iskustva? ili da nabavim onu neku maramu?

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
28.5.2014 9:22:02   
autumn day
i tako ja dobila mastitis...user posted image
mislila sam da ću proći bez antibiotika, ali kurila sam 39 dva dana, pa su mi ga ipak dali...mimee, ti si pisala da si to imala, nakon koliko dana antibiotika je prošlo, boli me cica prestrašno :(

što se tiče toga kako nam prolazi dan...čini mi se kao da napokon neku rutinu stičemo, ima svaki dan prvi spavanac oko 9 (zato sam ja sad na netuuser posted image ) i taj je kratki, jedno pol sata,
onda oko 11 spava oko 2 sata, to smo obično u šetnji, spava oko 3 oko 2 sata i oko 6 jedno 2 sata, ovo popodnevno spavanje traje ovisno da li smo vani, vani stalno spava u kolicima.
navečer nam je većinom nervozan, pa se malo nosamo i umirujemo,kupamo ako je dan za kupanje, a oko 10 nastojim da je u krevetu.
spava puno više od sestre, hvala ti bože!user posted image
muči ga probava, ne može se pokakati, i to ga budi jer stenje i napinje se...jedva čekam da to prođe
a jesti mu dam kad god traži jer cica...

mimee,možda da mu neke probiotike uzmete?
mi dajemo bio gaiu, ne znam jel pomaže, ali ne odmaže, pa si mislim da ću mu i dalje davati

e da, ja imam elastičnu maramu...odlična stvar jer je za djecu od rođenja, mislim da je sling od 3. mjeseca nadalje, nisam sigurna
spasilo me sa kćerkom, ona se nosila neprekidno po cijele daneuser posted image

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
2.6.2014 12:30:47   
maaggie
Autumn day, jel prosao mastitis? Nadam se da si uspjela izac na kraj sa tim... Meni danas bila patronazna pa mi malo pokazivala kako masirat, oslobodit kanalice,stavljat obloge i sl. ukoliko bude neki problem da ne dode do same upale.... nadam se da mi nece trebat al dobro je znati...

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
3.6.2014 8:11:43   
autumn day
maaggie, joj je, prošlo je, ali baš me iscrpilo..i temp. i ta bol...super da ti je patronažna sve pokazala, nadam se da ti neće trebati, ali dobro je znatiuser posted image
e da, stalno ti hoću reći i uvijek zaboravim, prekrasno mi je ime koje ste dali curki, nisam ga nikad čula, ali mi je divnouser posted image

kako ste curke? kako dječica?
nitko nam ništa ne piše...user posted image

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
3.6.2014 12:17:29   
maaggie
Hvala ti user posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
4.6.2014 19:18:10   
tintin
Pozdrav cure,
Nije baš da pišete, kako ste mi?
Autumn super da ti je prošlo, joj kad se sjetim kad sam u rodilistu dobila upalu neopisiva bol pogotovo kad su mi babice stiskale, ali spasile su me.
Mi smo super, papamo bocu i ciku pa smo sad u dilemi jer neznam koliko mi pojede iz cice pa me strah da je ne prejedam.

< Poruku je uredio tintin -- 4.6.2014 19:19:23 >

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
5.6.2014 9:50:04   
maaggie
Evo da se i ja malo javim dok princeza spava.... moram se pohvalit da mi je bas dobra (da kucnem u drvo da je ne ureknem) :) super spava, budi se svako 3-3 ipo sata, pojede i nastavi.... tako da taman isprazni sisu do sljedeceg obroka..jednom dnevno ima seansu kad malo teze zaspe al tad se malo druzimo, ljubimo, grlimo tako da mi ne pada tesko...user posted image imali smo malih problema sa bradavicama.posto su moje uvucene koristila sam umjetne za pocetak no s malo upornosti sredili smo i to....od jucer smo bez njih i jede odlicno...vuce ko mali lavic....savovi mi jos nisu otpali a prosla su dva tjedna, koliko je vama cure trebalo da otpadnu? Ne smetaju me bas ali jos su tu...uf...valjda ce to brzo.... pisite cure...bas me zanima kako vasi mali andeli user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
5.6.2014 16:32:20   
kim626
Cure bokicccc...pa kako steeee???
Antum drago mi je da je proslo!!!
maggie bravo za dojenje!!!!
inace sto se tice konaca meni su ispali nakon dva i pol tjedna!

Mi u ponedjeljak imamo prvi pregled kog pedijatra..a u subotu nam je vec mjesec dana..kako vrijeme letii!!!!
Inace grcevi kao da su jos jaci,strasno!!!!! Jucer sam plakala s njim kada se ni nakon dva sata nije smirilo...uzasno je to!!! I evo malo prije opet,..iskusne mamice cije bebice su mucili grcevi molim vas dajte mi recite kako ste se vi borili s tim...mi vise nemamo ideje sto i kako! Ove cepice sam narucila iz njemacke sad kad ce nam to doc ..ne znam!
Iako sam rekla da cu dojit bez flasice jucer od muke nisam znala sto cu i skuhala mu caj od komoraca ali on nece vuc flasicu samo pljuje van...tako da nista od toga!

Imam pitanjce...prvi pregled kod ginekologa je tamo gdje smo vodili trudnocu? Posto ja kod svog soc.ginica nisam vodila trudnocunego u vinogradskoj!


(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
5.6.2014 21:35:58   
ringerajka
Kim ja se nadam da ce cepici pomoci, ne bi im trebalo dugo sa stignu..nas su spasili a i puno ljudi oko nas.. ja sam davala biogaiu, saab simplex i nista... pokusala sam i sa cajem, ali nema sanse da gucne...cak sam ja pila navecer caj od komoraca sa par zrnaca kima da bar na taj nacin to dode do njega...znam kako ti je jer je in od rodjenja imao grcice..sad promisli kako mi je bilo, prvo dijete ja koma od poroda i s njim na rukama od 23 h- ponoci pa do 4 ujutro... ti grcici su ajme majko...ne bi ih pozelila najgorem neprijatelju..kad mislis da bi cepici mogli stic?

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
5.6.2014 22:01:57   
Newy
Evo i mene k vama, samo kratko jer ne mogu na ovome bas pisati. Mali mi je star 2 dana, mlijeka jos nema nego samo malo kolostruma. Dojila sam ga, dobro ga namjestim i fino vuce, medutim dobila sam ragade.. i sad ne znam sto da radim. Neke sestre se drze strogo dojenja, dok mi druge nude da mu daju dohranu da malo odmorim bradavice da to zacijeli, a da ce mi mlijeko vec nadoci i opet cu dojiti. Jer on cini se vuce u prazno. Sto mislite??

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
6.6.2014 5:26:55   
mimee
Newy, imaš isti slučaj kao ja-prva dva dana mi je išao samo ljepljivi kolostrum,jako malo, a on to nije znao izvuć kak spada, pa kad mi je 3. dan došlo mlijeko, sve se odmah začepilo-cice ogromne i pune, a niš nejde van, čak ni kad sam probala s izdajalicom.
INZISTIRAJ ako primjetiš da ti se to događa da ti sestre izmasiraju cice i pokrenu mlijeko inače vrlo brzo možeš dobiti upalu.
Za oporavak bradavica nek ti netko donese kremicu, a ti možeš popiti Lupocet protiv bolova(ako ne možeš izdržat), on ti je dozvoljen u trudnoći i dojenju, i nastaviti dijete stavljati na prsa da potičeš dalje stvaranje mlijeka. Tako je meni patronažna rekla i da nisam tak radila odavno bi izgubila mlijeko, jer sam imala užane rane i bolove, koda mi živce vadi kroz bradavicu ://

a za dohranu ti nisam pametna..može ti se naviknut a i ne mora. ja sam svojeg dala na dohranu i sestra mi je donjela u šprici malo vode, jer mi se činilo da počinje dehidrirat i bio je nervozan jer 2 dana nije ništa jeo, samo sisao u prazno, isto sam dobila ragade i još s ravnim bradavicama počela koristiti šeširiće, ali zato nažalost ih još i sada koristim, jer se naviknuo na njih, a užasno je nespretno.
No, moj od početka baš ne cica onak skroz, treba nekad dosta poticaja jer brzo zaspi, tak da smo isto od početka pol na cici, pol na boci (uzela sam Novalac za početak) i sad gledam da ga skinem s toga, jer ga stavljam što česće mogu da mi se poveća proizvodnja mlijeka. Nadam se da ćemo se i šeširića uspjet riješit. Nekad ga uspijem prevarit tako da ga skinem u pola podoja, pa ipak nekako u onom žaru prihvati bradavicu iako malo njurga kad skužiuser posted image

joj da sam samo znala da je dojenje takva znanost. Ja npr nisam imala pojma da ga moram stavljat na cicu svakih 2-3h inače ću dobiti zastoj, mislila sam kad traži-nahranim ga i to je to, kad ono..

ali koji god problem da vam dođe, samo budite uporne, plačite ko kišne godine, ali probajte sve prije nego odustanete ;))

< Poruku je uredio mimee -- 6.6.2014 5:33:28 >

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
6.6.2014 5:49:09   
mimee
nego, ajmo još malo o našoj dječici, sad ću se raspisat, jer stvarno ne stignem, nekad mi dan samo proleti.

s kakvim problemima se susrećete?

moj npr dosta prdi i stolicu ima svakih 6 dana i toga onda bude 3 tone odjednom. Čitala sam da kad su na cici, ne moraju imat ni po 7 dana, a kad su na dohrani onda bi trebali svaki dan. Moj je pola pola, pa eto, kao da mu to kombiniranje smeta jer nema još usklađenu probavu..

tintin i meni je jako teško procjenit koliko stvarno povuče iz cice, pa kad plače i dam mu dohranu nedugo nakon dojenja, baš se pitam dal ga prenajedam ili što, jer imam osjećaj da bi pojeo i pola litre još da mu složim, nikad ne odbija bocu. Tu eventualno može pomoć vaganje prije i poslije dojenja, ja baš jučer nabavila vagu, pa ću par puta vidjet koliko on to stvarno pocica. Nekad mi se čini da ni ne dođe do onog kasnijeg masnog milijeka, jer dosta brzo zaspi ili počne dudat kao dudicu tj ne šiše.

zadnjih dana ga zna uloviti neka nervoza, pa ne može zaspat dobat dio dana i samo cendra i povremeno plače, e onda mi je tek teško procijenit kad i dal je uopće gladan.. ://

p.s.-jel vašima počela otpadat kosica? moj je oćelavio na tjemenu i sad izgleda ko neki dedekuser posted image

i htjela sam vas još pitat jel dojite na zahtjev ili imate neki raspored?

eto, toliko od mene za ovaj put, pusa svima, pišite kad stignete-moramo održat koliko tolko tempo s prošle teme(koliko stignemo naravno), stvarno smo bile aktivne :D

< Poruku je uredio mimee -- 6.6.2014 5:51:34 >

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
6.6.2014 6:22:26   
mimee
p.s-jesu vaši bebači dobili prištiće?moj se osuo po cijlom licu i ramenima :/

jel pazite da ima se glavica zaleži i uho ne presavine da ne bude klempavo ili je to mit?user posted image

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
6.6.2014 8:58:15   
maaggie
Cura koja je bila s menom u sobi u rodilistu imala je isti problem kao ti Newy... tamo su joj savjetovali da se izdaja i daje svoje mlijeko/kolostrum...njima prve dane i ne treba vise od 10-15 ml a sve je to koliko izvlacis toliko se i stvara... dotad mazi bradavice sa svojim mlijekom i ostavi malo da se suse na zraku...takoder je odlicna i Purelan krema..nju trenutno i ja koristim..rane zacjeljuju a ne steti bebi, ne mora se ni ispirat prije podoja/izdajanja.... to su sve slatke pocetne muke....znam samo da nije bas pozeljno stavljat umjetne bradavice ako ranica nije zatvorena jer kod vakuuma koji se stvara pocne izlazit i sukrvica na to mjesto user posted image uspjet ces ti to...:*

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
6.6.2014 12:25:27   
maaggie
Mimee cula sam za te pristice...dosta slucajeva...oni to zovu ciscenje od maminih hormona...preporucuju to mazati sa Aderma Primalba mlijekom..kazu da pomaze... sad je polako sve i toplije pa je lreporucljivo s necim mazat da se ne crveni jer moze doc i do iritacija...

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
7.6.2014 13:30:03   
tintin
Mimee ja ti njoj svaka tri sata po danu dajem bocu od 90 ali uvik prije boce prvo dam cicu, bili smo jucer na kontroli sa dva mjeseca i u mjesec dana mi je dobila 1100 sta je super, po noci negdi oko 11 joj napravim bocu od 120 i onda spava do 5:30 - 6 h i onda opet dobije bocu.
Sta se tice pristica moja ih ima vec ima mjesec dana kao da je u pubertetu user posted image to je normalno ciscenje od majcinih hormona, ja s nicim nemazem nego je samo perem u vodi i ponekad u kamilici.

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
8.6.2014 19:58:04   
Newy
Evo nama je danas drugi dan doma, danas je bolje nego jučer user posted image uglavnom se danju nasisavamo, tako da malo i pokleknem i dam mu bočicu od 30 ml, jer mi se čini da je gladan još, histerizira i trpa ruke u usta nakon podoja... meni je tek jučer mlijeko došlo, pa bih ga trebala pustit malo da si navuče mlijeko, ali nemam ga srca ostaviti gladnog... jučer cijeli dan budan i u plaču i zahtijevanju sise, ali onda je nakon bočice spavao po noći 6 sati u komadu, što me oduševilo jer ja nisam zadnjih 5 noći oka sklopila, otkad su mi trudovi došli u utorak... tako da sam se spasila malo odspavat. Preporodilo me tih par sati spavanja user posted image

Inače bih voljela ukinuti bočicu kad bude moguće, ali zasad nema šanse jer dojim samo na jednu sisu, na drugoj mi je ragada koju pokušavam zacijeliti pa nju ručno izdojim i dam mu i to... nadam se da će mi doći patronažna sutra iako ju tek moram zvati... da ju pitam za te sise kako joj se čini, bojim se da mi je ta na koju ne dojim već malo kvrgava iako ju izdajam i masiram user posted image

E jel vam bebe hoće podrignuti? Moj nema šanse, ili zaspi nakon hranjenja odmah, ili ja čekam nosam ga, ali ništa... ali zato dosta prdi pa valjda zrak izađe na drugu stranu, moram pitat patronažnu je li podrigivanje obavezno.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!