|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: zašto naša ringeraja umire
25.4.2014 20:46:57   
mama mery
i ja sam tu user posted image dođem pročitam vidim i gibam dalje user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 51
28.4.2014 19:31:13   
Ninaa
Za mene nikad nitko ne pita pa se durim user posted image . Neznam raja je bila moja prva virtualna ljubav i iskreno da vas nije bilo kad sam imala dijete koje dvije godine nije spavalo, a skoro 3,5 nije kakalo kak trebak, vjerojatno bi ispilila na živce totalno. Ja sam više na fb jel na njega mogu s moba a na raju nemogu već sam svašta probala ne ide. Doma uz njih dvoje i posao rijetko kad i stignem do laptopa. Žao mi je da je forum u takvoj banani pomalo smo svi krivi, ajmo se vratiti.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 52
29.4.2014 0:23:29   
anaxx
Lijepo vas je "vidjeti" stare moje ringerajke! Ajde, vratite nam se...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 53
29.4.2014 23:17:15   
ribica1
Ja jos uvijek tu :)) cekam ;)

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 54
4.5.2014 11:59:36   
lavica81
evo i mene ponovno tu. pozdrav cureuser posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 55
26.5.2014 14:36:40   
mala pcelica
evo ja ušla poslje ko zna koliko vremena user posted image
vidim jako slabo se teme postavljaju,tu su i nove cure pa mi malo treze ide privikavanje njih ipak sam naučila na stare i na rr kad je bila jako jako živa user posted image i to je valjda razlog sto vise ne ulazim ovama,a i djete mi je vec veliko i nemam puno pitanja user posted image
mozda ako ikad opet budem trudna ponovo se vratim,ko zna :)
ali lijepo je bilo viditi da još ima poznatih nickova na rr user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 56
31.5.2014 18:33:32   
mayathebee
Evo i mene nakon sto godina (skoro doslovno)!!!user posted image
Ako me se jos netko sjeca!
Ne dolazim ti samo zato sto nemam vremena i zato sto mi je kao i drugim curama sa mobitela komplicirano, a sjesti za laptop mi je vremenski luksuz!
Eto ukratko tko nezna Ivano je vec veliki decko od 3.5god. i dobio je malu malu seku palcicu koja nas je jako namucila i isprepadala u trudnoci, i na kraju se vrlo zivahna i zdrava rodila sa tek 1500g!
Cure sa rr na faceu su mi bile i jesu definitivno najveca podrska tokom trudnoce i dvomjesecno boravka u bolnici i na tome im i ovdje velika Hvala!
Meni ova rr fali jako jako, ali jednostavno za sada jako malo vremena nalazim za bilo sto!
Pozz svima, i starima i novima!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 57
14.9.2014 22:21:32   
Ninaa
Evo da se i ja malo javim, prek moba ne ide, a sjesti za laptop postalo je luksuz, fali mi moja prva virtualna ljubav i nekako mi dode teško što je forum zamro. Pusa svima

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 58
15.9.2014 9:25:30   
Džeje
Stvarno je velika šteta,mnogo žena uz ovakva virtuelna druženja nađe sebi nekoga ko mu paše i prijateljstvo se rodi...meni je to baš simpa.Žene nađite vremena za RR.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 59
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!