|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koliko ozbiljno shvaćate radne obveze?
26.2.2014 8:08:10   
Zvonki
U posljednje vrijeme gledam kolege oko sebe. Čini mi se da najviše "profitiraju" oni koji ništa ne znaju, kasne, aljkavi, ma pusti njega on ti samo sve zabrlja i sl. tipovi radnika. I počela sam se osjećati grozno. Sve više obveza stavlja se na leđa onoga koji sjedi i marljivo radi je treba potegnuti za one koji ne mogu tako dobro. Osobno sam tip koji voli raditi ali došlo je vrijeme kada se osjećam ko' budala. Kakvo je stanje kod vas?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Koliko ozbiljno shvaćate radne obveze?
26.2.2014 9:26:18   
troubled
moj posao je takav da nitko ne može odraditi moj posao ili ja nečiji drugi...ali čak i u takvim situacijama se vidi tko se trudi, daje, izgara...a tko ne...
razumijem te potpuno...
a ja ću vjerojatno, uvijek ostati "budala" i ići uzvodno, makar bila jedina...protiv sebe ne mogu...ali bar zato mirno spavam, a to mi je važno :)

_____________________________

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Koliko ozbiljno shvaćate radne obveze?
3.3.2014 9:33:06   
Sunshine28
Zvonki kod mene ista prica kao kod tebe....
nije da obozavam raditi, ali kada se sve zbroji volim svoj posao...nisam se prije bas ubijala od posla, nisam vidjela smisao jer nam zadnjih 5 godina stalno smanjuju place, ukidaju benificije, uzas....ali od kako sam dosla sa porodiljnog bas sam nekako zapela....imam klizno radno vrijeme i moram raditi kada me nazovu bez obzira koliko je sati, jer mijenjam pelene ili ne....tak da gledam da dok sam prijepodne bas u firmi da radim 200 posto i napravim bas sve sve sto bi nekome moglo pasti na pamet da ja radim taj dan tako da me nitko ne zove kuci poslijepodne jer mi nema tko cuvati Em....i stvarno se ubijam od posla....a sto vise radim, vise mi gomilaju obaveza bas sa tim objasnjenjem "ma ovaj/onaj to nece napraviti dovoljno dobro, brzo, precizno kao i ti...." a ti neki koji "to" ne rade dovoljno brzo, precizno i dobro kao ja, za istu placu kakvu ja dobivam piju kave i setaju po hodnicima....
stvarno se nekada pitam tko je tu lud?

_____________________________

I + G = E & L


(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Koliko ozbiljno shvaćate radne obveze?
4.3.2014 16:00:34   
chipa
Zvonki, slažem se s tobom ali sam se i pomirila s tim jer kao pojedinac ne možeš ništa promijeniti user posted image osim odgovorno i savjesno raditi svoj posao, volio ti taj posao ili ne pogotovo ako ti je prijeko potreban.
Vjerujem da je i naš mentalitet kriv jer svi bi da im ide plaća a najmanje bi htjeli raditi ... (čast izuzecima naravno user posted image
)
Vjerujem i da se vidi tko i koliko radi ali pretežno ti koji rade nisu šleparoši nego ozbiljni i samosvjesni ljudi koji su prepošteni i preponosni da eskiviraju radne obveze, a jasno je koga šefovi više vole (opet čast izuzecima user posted image )

Ja znam da iza svakog svog radnog zadatka stojim i nema tog nadređenog kojeg ne bi mogla pogledati u oči i koji bi me mogao optužit za nesavjesno obavljanje radne zadaće.

dobro je troubled rekla: najbitnije je mirno spavat i pogledat se u ogledalo user posted image

_____________________________

Mamma ljubavi moje Ro 23.07.2012
Mamma princeze malecke Re 14.11.2013

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!