|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
13.7.2010 16:44:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 16:50:46   
Anoniman
istorijska fikcija, o engleskom kralju Henriju VIII i njegovih 5 zena (mislim da ih je imao i vise, ali u knjigama se radi o prvih 5).
veruj mi, neces pogresiti ako uzmes da procitas, ne znam osobu kojoj se nisu svidele te dve knjige. user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 52
   [Obrisani korisnik]
13.7.2010 16:52:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 17:01:00   
Anoniman
Uff, nemam pojma, ove su srpsko izdanje.
A treca knjiga, Bijela kraljica, koju sam dobila od nase vrtirepke, izdalo je "Znanje", pa su verovatno izdali i prve dve.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 21:00:43   
lilia
Zvuči zanimljivo, pretpostavljam da se radi o životu Anne Boleyn, drugoj Henrikovoj ženi (imao ih je ukupno 6) koja mu je umjesto željenog nasljednika podarila kćer Elizabetu, buduću engl. kraljicu. Tako barem naslov kaže: Nasljeđe Bolenovih. Obožavm povijesne knjige.
Hvala Nellyce.

_____________________________

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 21:34:41   
Zvonki
Jeste čitali Puhač stakla s Murana? Ja je dobila od dragog, proglašena svjetskm bestsellerom a meni nekako ne ide početak? Inače, nekad davno sam čitala jako puno. Jedna od dražih knjiga mi je bila i Lolita od Nabukova. Malo kontroverzna ali odlična. Alkemičar je isto odličan. Isuse, koliko odličnih knjiga, ništa ne čitam u zadnje 3 godine user posted image

_____________________________

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!


(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 21:45:20   
MiniMama
IZVORNA PORUKA: Zvonki
Inače, nekad davno sam čitala jako puno. Jedna od dražih knjiga mi je bila i Lolita od Nabukova. Malo kontroverzna ali odlična. Alkemičar je isto odličan. Isuse, koliko odličnih knjiga, ništa ne čitam u zadnje 3 godine user posted image


također. nista ne citam dok ne dođem u st. ali zvonki ako volis nabokova, mogao bi ti se svidjeti i Murakami.

meni je on otkrice i obavezno svaku knjigu procitam bar dvaput. Njegova Norveska suma me blago receno osvojila. da ne kazem da sam se nakom Moj slatki sputnik potpisivala sa Sumire kao glavna junakinja user posted image

obozavam ga! jako je citko stivo, ali zbilja slojevito. famozno nesto.


i obavezno procitajte Juditu od Mire Gavrana. OBAVEZNO. pogotovo mislim da ce se tebi Zvonki svidjeti. Ljubavno vjerska tematika naravno. ali je pisana u zenskom rodu i progutas knjigu u jedno popodne.  prozni tekst, ali toliko pjevan i lagan za citanje da imas osjecaj kako ti u glavi neka zena recitira..


inace, ako niste znali, moj drugi muz ce biti miro gavran. ja cu biti njegova muza. obozavat ce me. necemo imati djece jer cemo vec biti jako stari. uzet cemo neki veliki motor i ici cemo na put do japana i tamo cemo lezati zagrljeni na proplanicma koje je murakami opisivao. i onda ce miro napisati knjigu o meni,

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 21:49:31   
Zvonki
Da sad radi, odmah bi otišla do knjižnice. Tako mi fale knjige user posted image  Hvala MiniMama na preporuci, obavezno ću posuditi. Trenutno mi je najvažnije da je čitljivo jer mi je mozak u leru user posted image  To me podsjetilo na jednu priču budem ju pastala ako je nađem user posted image

_____________________________

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!


(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 21:53:43   
Zvonki
 Roman Simić DVOJE DJECE

Imao sam dvoje djece i nisam mogao misliti. Dvoje djece, dvoje djece, od jutra do večeri, od sumraka do zore, iza njih nije ostajao ni kamen na kamenu, taktika spaljene zemlje, prah i pepeo! Dvoje djece, tamnokosi anđelčići, dečko i curica. Bila su to djeca ljubavi, ali to se više nije spominjalo, moja žena najmanje. Bila je to dobra žena, prilično zgodna, dobro uščuvana, ali bilo joj je dosta svega: rekao bih i da je ponekad žalila, duboko žalila zbog koječega, no barem se trudila ne davati mi to otvoreno do znanja. Ja se nisam mogao suzdržati. Žalio sam se, nepromišljeno. Dvoje djece, dvoje djece, ponekad bih prevršio mjeru, a ni ona se baš nije razbacivala razumijevanjem; na svako moje prenemaganje samo bi promrmljala, a meni se nakon trudnoće smanjio mozak, to je bio njezin odgovor na sve – podatak je pronašla u knjizi slavne neurologinje, knjizi koju nije pročitala do kraja, ali i ono što je pročitala bilo je dovoljno za ključni argument svih naših rasprava. Pretpostavljao sam da smanjenje ne može biti trajno, ali do tog dijela ionako ne bismo dolazili; moja žena svoju bi rečenicu uvijek izgovorila svečano i nekako konačno, tako da je zvučalo kao presuda, a ona kao invalid-veteran Domovinskog rata; kao da je nešto zauvijek izgubila, ali više niti mari, niti se sjeća što je to nešto bilo.

Bio je to gerilski rat, borba za svaki pedalj terena! Kad bih odlazio iznijeti smeće ili platiti račune, pogledala bi me zavidno i rekla blago tebi, ti izlaziš. Jednom kad sam se spremao na sprovod kolege s posla, gotovo plačući je prošaptala, molim te, mogu li ja umjesto tebe, hitno trebam među ljude – toliko očajna je bila, ili toliko pametna, ta moja žena, ljubav moga života.

Nevjerojatno što čovjeku može učiniti malo neobaveznog seksa, govorila bi preko telefona svojoj manje iskusnoj sestri, ali i predobro smo znali da nam nitko nije bio kriv. Voljeli smo se, završili jedno na drugom, odmahnuli rukom na prezervativ i napravili to dvoje djece; toliko sam još i mogao razumjeti, ali sve ovo – sve što se dogodilo nakon toga – na to se doista nije dalo pripremiti! Da potaknem misli, ponekad bih pušio, grickao orašasto voće, a ponekad samo izjurio i skakutao ispred zgrade. Tamo je bio i taj vječno prazni kineski dućan, Xia-Ping promet – tako se zvao, a iz njega bi provirio kozičavi Kinez i rekao bok, sused, bok, sused, odvratio bih ja, i mi bismo se nasmiješili jedan drugome – naizgled, to je bilo sve, ali ti su me susreti snažili, svjedočili solidarnost, bistrili mi glavu. No ni to nije moglo potrajati: uskoro me počela moriti pomisao da u Xia-Pingovu smijehu postoji neko skriveno značenje, u tom smijehu koji je dolazio iz najmnogoljudnije zemlje i pripadao ljudima koji su se generacijama borili protiv viška djece i manjka razmišljanja. Ima nečeg zlokobnog u njemu, povjerio sam se ženi, Xia-Ping promet tjera me da se zamislim. Ali naravno, žena je samo odmahnula rukom i požalila se na smanjene kapacitete; bila je subota, jedanaest navečer, a iz dječje sobe još je dopirao hihot. Zatim se začuo vrisak, a onda zvuk nečeg plastičnog što snažno udara o parket. Ne, definitivno. Nisu nam trebali razgovori o Kinezima. Trebali su nam vikendi bez incidenata.

Ne mogu reći da su ta djeca bila zla, bila su samo dobro raspoređena. Kad se drugo rodilo, prvo je imalo dvije; kad je drugo napunilo godinu, drugo je imalo tri, pa onda 2:4, 3:5, neumoljivom logikom dalje, perspektiva je bila zastrašujuća, ali od toga se nije dalo pobjeći. A nisu bila čak ni zahtjevna, ta naša djeca, zapravo, tražila su samo uobičajeno: hrani, kupaj, preoblači, čuvaj, razdvajaj, uspavljuj, nunaj, pjevaj, razgovaraj, pregovaraj, prijeti, tuci, očajavaj, informiraj se, vodi u vrtić, vodi u šetnju, spremaj u auto, veži u sjedalicu, vodi liječniku, i kako onda da čovjek razmišlja, kako da misli, Xia-Ping se samo smješkao, bio je mudar i imao je promet, čak i kada nije imao prometa.

A naši prijatelji? Da, imali smo i prijatelje. Već neko vrijeme dijelili smo ih na dvije skupine. Na one s djecom i one bez njih. Naravno, podjela nije bila bez ostatka, npr.: prijatelje s kućnim ljubimcima bili smo skloni smatrati posebnom vrstom prijatelja s djecom, dok je zaseban slučaj bio par ženinih kolega s faksa koji je u hladnjaku uzgajao bakterijsku kulturu i od nje pravio kefir. Smatrali su je (kulturu) živim bićem, pričali o njoj, svake je večeri cijedili i zalijevali mlijekom i, uopće, poklanjali joj više pažnje nego što su neki legitimni članovi prve skupine posvećivali svojoj djeci. No prijatelji bez djece, ljubimaca i bakterijskih kultura bili su priča za sebe. Nije ih bilo malo, čisti generacijski prosjek, a svaki je imao trideset i pet godina i priču. Uglavnom onu o usavršavanju. Jedan je bio profesor i usavršavao se u znanosti, drugi je pokrenuo biznis i usavršavao se u zgrtanju novca, a treći je bio nezaposlen i usavršavao se u zdravom životu. Nemaju djece, mogu misliti, ali nisu smislili ništa pametno, govorila je moja žena. Nisu joj bili dragi, ti naši prijatelji bez djece, vodili su moderan život, sebični onoliko koliko smo mi samo sanjali da bismo mogli biti. Oni i njihove razglednice iz egzotičnih zemalja, mogao sam je zamisliti kako grinta, samo da smo ih dobivali, ali nismo, što nas je i tjeralo da se pitamo: što rade ti ljudi na putovanju ako ne pišu razglednice, na što troše vrijeme?

Ponekad sam se pitao hoću li uspjeti zadržati ženu, toliko smo iscrpljeni bili. Znam, voljeli smo se, ali nismo baš putovali, trenirali ili imali hobije – imali smo djecu, dvoje djece, i bilo nam je dosta svega. Tražili smo izlaz, da, tako smo provodili vrijeme. Privremeno olakšanje donosio je moj prijatelj sa četvero djece i ženom čiji se mozak vjerojatno smanjio na veličinu zrna graška. Posjećivali smo se i vodili razgovore koji nisu nalikovali ni na što. Sa šestero djece oko sebe bilo je nemoguće misliti, a kamoli razgovarati. Na višestruko složene rečenice već odavno nitko nije trošio daha. Samo smo se smješkali i izmjenjivali sućutne poglede, svi osim prijateljeve žene. Ona čak ni za to nije imala snage. Voljeli smo te prijatelje, premda o njima nismo znali gotovo ništa. Druženje nije obaralo s nogu, ali kad bismo se rastajali, osjećao sam kako nam se raspoloženje popravlja; bili smo ponovno u sedlu, u usporedbi s onim što je zadesilo te ljude naše dvoje djece više se nije činilo kao prevelika pokora! Uopće, tih dana bilo je i kiše i sunca, sve se znalo promijeniti u trenu. Jednom sam je recimo zatekao da plače, ali brzo sam šmugnuo u hodnik, za suze više nisam imao hrabrosti. Ipak, prisluškivati sam mogao sasvim dobro. Iz onog što se dalo razabrati, vijest je bila bomba: njezina donedavno manje iskusna sestra bila je trudna, a moja ju je žena tješila. Smanjio mi se mozak, govorila je, da nije, ne bih to mogla podnijeti. Zvučalo je kao da se smije, a opet, tamo odakle sam ja slušao, lako je mogla i plakati. Već sto godina nisam poslušala cd, ni pročitala knjigu, ni zaplesala, ni nalakirala nokte… stid me kako izgledam… sve do čega mi je bilo stalo sada gledam kroz dalekozor… Ali kad god ih vidim kako spavaju, ili čujem kako dišu, ili im udahnem miris, ili ih zagrlim, ili ih naprosto gledam kako rastu i mijenjaju se… Srce mi je puno. Da, tako je rekla, dobro sam čuo. Puno. Ne znam kako drugačije da ti kažem. Činilo se da plače, a opet, tamo odakle sam ja slušao, lako se mogla i smijati. I to je sve: život ti je prazan, ali srce ti je puno.

Tako je govorila moja žena. Bila je to dobra žena, velikodušna i mudra žena, a s njezinim mozgom sve je bilo u redu. Ako i nije, čvrsto sam vjerovao da će se ubrzo vratiti na staro. Zajedno sa svime ostalim, svime do čega nam je nekada bilo stalo a sada smo morali gledati kroz dalekozor. Nisam mogao biti siguran u to, ali za neke stvari jednostavno trebaš biti vjernik, a meni nikad nije bio problem moliti; nikad, sve dok sam imao zašto. Ovaj put, bilo je to nas četvero: moja žena i ja, i naše dvoje djece, dvoje djece, ponekad nisam mogao misliti, život mi je bio prazan, ali srce mi je bilo puno. Na kraju svakog dana, nazovite me ludim, ali želio sam da potraje vječno. 

_____________________________

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!


(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 22:14:34   
ivag
Upravo me ta knjiga čeka na noćnom ormariću (Puhač stakla s Murana) i nikako da ju počnem čitati! ak ti baš ne ide možda da niti ne počinjem čitati :-)
posudila sam ju u knjižnici neki dan...


< Poruku je uredio ivag -- 13.7.2010 22:15:45 >


_____________________________

mama malog Marka (12.2.2007.)
bebica dolazi 9.11. 2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 22:18:47   
Zvonki
Ivag, čitala sam komentare na netu, svi su je pohvalili. Možda je jednostavno treba čitati. Malo mi djeluje prespor uvod. Ali imam osjećaj da bi priča mogla biti dobra. Ništa, krećemo, ok?

_____________________________

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!


(Odgovor članu ivag)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 22:19:13   
MiniMama
hebem ti sunce, nemam jos ni 25 godina, a cini mi se da je netko opisao moj zivot.. ok, umjesto dvoje djece, stavi 1,5 djece.
super je.

iskreno, prvi put cujem za tog lika, ali mislim da cu si morati jos malo procackati..

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 22:20:43   
Zvonki
Ovo je svakako i priča mog života (dodaj još jedno dijete gore user posted image ). mene je oduševila priča. Bila je nagrađena kao kratka priča negdje prije par godina. Svako malo je pročitam. Čak sam je jedno vrijeme imala na frižideru zaljepljenu user posted image

_____________________________

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!


(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 22:38:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lilia

Zvuči zanimljivo, pretpostavljam da se radi o životu Anne Boleyn, drugoj Henrikovoj ženi (imao ih je ukupno 6) koja mu je umjesto željenog nasljednika podarila kćer Elizabetu, buduću engl. kraljicu. Tako barem naslov kaže: Nasljeđe Bolenovih. Obožavm povijesne knjige.
Hvala Nellyce.


Druga Bolenova kci je o sestrama Mary i Anne Boleyn, njihovom dolasku na dvor, kako je Mary prvo bila Henrijeva ljubavnica i rodila mu dvoje dece, pa zatim Anne koja je uspela toliko da ga opcini da se on rastao od prve kraljice Katarine, koja nije mogla da mu rodi naslednika. Na kraju je i nju ostavio i ubio zbog sledece ljubavnice koja je isto postala kraljica.
A nasledje Bolenovih je o cerki Mary Boleyn i Henrija, i o zivotu na dvoru posle Anne , i o kraljicama koje su dosle posle nje.
Odlicne knjige, sve u svemu, "gutaju" se!

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 64
   RE: Omiljene knjige
13.7.2010 22:42:20   
ivag
Zvonki, naravno da krećemo, nema nam druge! user posted image na TV-u i onako ništa nema i šta drugo nego čitati! inače nisam neka čitačica, ali sad u trudnoći imam dosta vremena. baš sam prošla sve postove i izvadila neke naslove koje cure preporučuju, da idući puta kad dođem u knjižnicu znam što tražim user posted image

< Poruku je uredio ivag -- 13.7.2010 22:44:09 >


_____________________________

mama malog Marka (12.2.2007.)
bebica dolazi 9.11. 2010.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 65
   [Obrisani korisnik]
1.8.2010 1:32:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ivag)
  Neposredna veza do poruke: 66
   RE: Omiljene knjige
27.8.2010 16:16:20   
inesica
Mislim da nikad goru i dosadniju knjigu od Ime ruže nisam procitala. Ne znam sto tu ima zanimljivo, tako je suhoparna, ne znam ni jesam li ju uspjela procitati do kraja user posted image
No, jako mi se svidja predzadnja koju sam citala )sad puno citam jer cekam bebicu...)- Klara od Mire Gavrana. I svidja mi se njegov stil pisanja, mislim da cu istraziti malo bolje njegovu literaturu.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: Omiljene knjige
27.8.2010 19:31:59   
mišica 666
Miro Gavran je super obavezno pročitaj njegove  "Zaboravljeni sin" i " kako smo lomili noge" 

_____________________________

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 68
   RE: Omiljene knjige
27.8.2010 19:50:25   
maja

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mene trenutno drži Patricia Cornwell. Sve sam pročitala osim Muhe Zunzare. Ako negdje vidite tu knjigu-javite!


jesi našla muhu?user posted image i imaš još 3 slučaja iza nje

_____________________________

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 69
   RE: Omiljene knjige
28.8.2010 7:53:04   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: maja


IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mene trenutno drži Patricia Cornwell. Sve sam pročitala osim Muhe Zunzare. Ako negdje vidite tu knjigu-javite!


jesi našla muhu?user posted image i imaš još 3 slučaja iza nje


meni su njene prve knjige ok  već negdje od 7-8 mi postaje naporna malo


_____________________________

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 70
   RE: Omiljene knjige
28.8.2010 8:22:17   
pakić
Ja sam pročitala knjigo Zvonki cedar Ruski- Anastazija, nisam znala da ih je više? može naslovi?
Inače sam zaljubljena u knjige Anđelika, ima ih trinaest, sve sam pročitala po nekoliko puta,
autori su Anne i Serge Golon-, tematika povijesno, ljubavni romani. Isto tako volim i Zagorku,

_____________________________

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 71
   RE: Omiljene knjige
28.8.2010 8:30:01   
pakić
ovo kao da piše mmuser posted image user posted image . Dvoje djece, jedna i tri godine... mozak veličine graška... definitivno sam to jauser posted image

_____________________________

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 72
   RE: Omiljene knjige
28.8.2010 9:53:21   
lilia
Trenutno čitam od od Paula Coelha "pobjednik ostaje sam" i neću više niti jednu njegovu knjigu pročitati jer me jako nerviraju ti njegovi pogledi na svijet, kao da smo mi čitatelji naivci. Ali dobila sam je pa da ne stoji nepročitana.

Imam par njegovih knjiga i prije nekoliko godina dok sam ih čitala sam bila oduševljena tom njegovom literaturom ali sad, valjda sam "odrasla".

_____________________________

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 73
   RE: Omiljene knjige
1.11.2010 16:54:00   
Anoniman
Sinoc sam zavrsila knjigu od Endrua Dejvidsona- "Poslednji andjeo". Predobra je, iako prvih 10 strana nije obecavala, na pocetku je malo vulgarniji ali posle nisam mogla da se odvojim od nje. Predivna ljubavna prica, ispricana na veoma originalan i zanimljiv nacin. user posted image

Pre nje sam procitala i "Lovac na zmajeve", i isto je preporucujem svakome user posted image

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 74
   RE: Omiljene knjige
1.11.2010 17:00:34   
patka
IZVORNA PORUKA: mišica 666

IZVORNA PORUKA: maja


IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mene trenutno drži Patricia Cornwell. Sve sam pročitala osim Muhe Zunzare. Ako negdje vidite tu knjigu-javite!


jesi našla muhu?user posted image i imaš još 3 slučaja iza nje


meni su njene prve knjige ok  već negdje od 7-8 mi postaje naporna malo




Ja nju obozavam, imam sve njene slucaje, sad u zadnjim slucajima se ponovo vracaju dobri krimici jedino - obozavam ju
A sve se knjige mogu nabaviti u Algoritmu.
A osim nje jako volim i knjige John Grishima i Sidney Sheldona - uglavnom kao sto vidite volim akcije. Najgore su mi knjige s puno opisa okoline i opisa na 10 strana kak se dvoje ljubi - to zaspim odmah user posted image


< Poruku je uredio patka -- 1.11.2010 17:03:17 >

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!