|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: krevet na kat
25.5.2013 6:30:19   
BUMBI
Hvala anaxxuser posted image super suuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 26
25.5.2013 21:44:33   
mali_macic
anaxx bas su super kreveti user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 27
27.5.2013 11:45:23   
anaxx
hvala cure, ma najvažnije je da su funkcionalni...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 28
26.7.2013 14:39:35   
anastassia
Ja imam dvoje djece i također planiramo uzeti krevete na kat ali mislim da su mi još premali, a suprug inzistira user posted image ... Stariji mi je 3,5 a manji 2 godine. Već smo spojili kinderbet s krevetom i stariji spava u njemu (već mu je na knap) a manji između mene i muža (poznato??) user posted image tako da mislim da je vrijeme da svatko dobije svoj krevetić. Mlađi bi bio dole a stariji gore... e sad... jel on premal da spava gore? planiramo svakako kupiti ogradicu ali jel i to sigurno dovoljno? user posted image hvala! user posted image

Gabrijel 01.01.2010. g. <mamin anđel 1>
Mihael 09.08.2011. <mamin anđel 2>

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 29
26.7.2013 15:00:45   
cuba
A čuješ, trebati će im malo vremena da se naviknu na novu sobu i krevete, pogotovo starijem zbog visine ali mislim da vam je najbolje rješenje takva soba (ukoliko nemate mjesta za dva odvojena kreveta). Moj R je prije godinu dana, sa 2,5 prešao u veliki krevet, ima i ogradica a mislim da ga sada prebacujem na gornji krevet da nebi bilo problema. Već su oni u toj dobi dovoljno veliki da razumiju, jedino je upitno jel ti mirno spava tj jel se diže po noći, mjesečari i sl?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anastassia)
Neposredna veza do poruke: 30
20.2.2015 12:06:51   
LeaRi
Mi smo na početku imali normalan krevet za jednu osobu, no nakon rođenja drugog djeteta krevet na kat je bio logično rješnje, s obzirom na mali prostor dječje sobe http://www.rkvadrat.hr/product/djecije-sobe/. To je super stvar jer se uštedi prostor, a izgleda dobro u kombinaciji sa ostalim namještajem.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!