|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012
22.7.2013 10:31:49   
Sunshine28
i nama je vikend bi naporan!

jucer od jutra oni gosti, sve skupa nas je bilo 15! ali ponosna sam na sebe sto sam uspjela napraviti rucak za cijeli copor! a torta je bila hit, na veliku zalost mm pojeli su cijelu!user posted image
uglavnom zaspala sam sa Em u 21.30 i ako izuzmemo njena 3 buđenja po noc koja sam rjesila sa dudicom u polusnu spavala sam do 8! i jos bi mogla! ne znam sta joj je, osim sto se budi puno, stalno je nervozna....ne vidim zubice nove user posted image

e da, jucer smo sa gostima bili prvi put u zoo vrtu, prepoznala je zebru iz madagascara, smijala se i pruzala ruke prema njoj! nije ni cudo koliko je taj crtic puta gledala!

jedan nas slavljenik Ivan! vidis ines da se on krece na veliko, samo kada ti ne gledas user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 22.7.2013 10:32:49 >

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1151
22.7.2013 10:40:33   
newmum
andydea hvala ti na informacijama! Ma Patrik neda ni četkicu za zube ustima približiti! Neće ništa ni uzetu u usta niti iz moje ruke.
No kako bilo hvala!

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1152
22.7.2013 11:21:58   
bella 1
sunny i L je počeo kenjkat po noći, očito su naš spavalice prestale biti spavalice user posted image , doduše njemu idu 3 zuba , gornje jedinice i donja dvojka user posted image , on se naglo digne na noge i žmirečki cendra, ja ga spustim pomazim i spava dalje možda i sanja ne znam fakat user posted image , a i 3 uboda komarca ima, mm i ja ništa, da li mu trebam mazat to s nečim?

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 1153
22.7.2013 13:40:32   
ines_os
skoro zaboravila beka sretan rođošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1154
23.7.2013 13:04:08   
Sunshine28
bella mislim da sam ja skuzila sto je kod nas problem...Em se ne budi jer ju nesto boli ili jer je gladna, vec zato sto se za vrijeme spavanja stavi u takav polozaj iz kojeg se ne moze pomaknuti...evo sinoc, prvo je plakala jer je zavrsila na stomaku sa kojeg se podigla u polazaj za puzanje i nije znala sto se dogada - naravno sve u snu - ja sam dosla do nje okrneula ju na leđa, dala dudicu i odmah zaspala, drugi put se probudila, mm se ustao, kaze sklupcala se u sam cosak kreveta i nije se znala izbaviti od tamo..i ista prica, on joj dao dudicu, stavio ju na leđa na sredinu kreveta i zaspala do jutra...
ona se tek zdanja 2-3 tjedna krece intenzivno, kako po podu, tako i po kreveticu, pa mislim da joj nije navikla spavati dugo u svakakom polozaju...valjda ce se naviknuti....

bella i jedno pitanjce za tebe, koliko se sjecam ti si rekla da za L pravis mlijecnu kasicu od zobenih pahuljica i da ih kupis vec smljevene i samo ih prelijes vrucom vodom....mene zanima gdje kupis te skorz mljevene zobene pahuljice i kako tocno od njih pravih taj mlijecni obrok?
mi smo presli na "pravi" griz i sada bi da idemo i na "pravu" zob (do sada smo koristitili instant pahuljice sa ad-om)..
i odlucila sam, idem ovih dana na mljekomat i krecemo sa kravljim mlijekom, vec 2 mjececa jede jogurt, mjesec dana svjezi sir, mislim da ce to sada biti ok, tak da joj hocu pocet praviti sve mlijecne kasice na tom mlijeku....

ines tnx. za danasnji rucak, upravo mi se u mikrovalnoj podgrijava ono sto si mi spakovala u subotu user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1155
23.7.2013 15:21:37   
ines_os
neki prilog i evo ti ručka

zaboravila sam ti dati domaće šljive,krumpir,luk,šljive,mrkve,tikvice ajde da se nađemo da ne stoji

3900 g 50 cm

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1156
23.7.2013 16:25:08   
Sunshine28
o ines super! moze druzenje, posebno ako donosis sve to! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nas dvije umiremo od dosade svako poslijepodne, dodte nam sutra? ili danas? ili?

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1157
23.7.2013 20:37:06   
bella 1
pa di ste mamice?! user posted image

sunny i kod L je bio problem sa spavanjem kad je napredovao u motorici tj počeo se kretat, tako da je vrlo moguće i kod Em slučaj...kaj se zobenih tiče, ja sam u Lidlu kupila sitno zrno ,radim ih najčešće s jogurtom i nekim voćem, prije toga ih malo s vrućom vodom ''pofurim'' da omekane, i to je to u principu...user posted image

nego, mene muči, L ima neki kao osip, ja sam mislila komarci ali nemamo ih fakat, i ima ih na mjestu gdje je bio pokriven, na licu 2, po nogama 3, i na rukici svakoj jedan, izgleda baš kao ubod komarca, kaj bi to bilo?! ništa novo osim cikle nije jeo, a cikla domaća iz bakinog vrta...ne znam, možda postoje više vrsta osipa, prištića...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1158
23.7.2013 22:45:51   
ines_os
suny sutra sam naručila tatu da mi čuva Ivana da idem u kupnju kupaćeg i ostalo što mi treba za more

3900 g 50 cm

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 1159
23.7.2013 23:59:50   
andydea
većer...vidim neko zatišjeuser posted image user posted image
E drage moje ja sam vam koma...Suny sjetila sam te seuser posted image - Sveki i šogica urotile su se jučer protiv mene..ufuser posted image
Šogi je vidjela da sam negdje odgovorila na pitanje o djeci i napisala da bi i 4user posted image ...a ona meni javno stavila na facu na moj zid takvu poruku da smo se i mm i ja zgražali..a moja sveki ju podržava...izvrijeđale su nas oba dvije...rekle da nisam normalna...ma fujuser posted image user posted image user posted image
MM više nema sestru,ma nažalost nikada nije ni imao-tako joj je rekao...ima 40 god.nije udana i nema dijece,živi sa dečkom već 10god...i izlaze navećer ko mračnjaci...žive 2 kuće od nas i mjesecima se ne vidimo..i onda ovo doživimuser posted image user posted image user posted image
Inače danas nas nije bilo cijeli dan...kupovali smo šk.torbe i pribor za curke..baš sam uživala, Di je dobio vrtnu ljuljuuser posted image user posted image
Danas nam je izašao i 3 zubićuser posted image user posted image user posted image
Kako ste mi vi drage moje???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1160
24.7.2013 9:51:06   
Sunshine28
o boze andy, bas mi je zao sto si u takvoj situaciji user posted image nikada mi nije bilo jasno sto to potice ljude da krtiziraju tuđi život i odluke...i to jos tako javno! moj je zakljucak da je sve to ljubomora, sogi ti sigurno zavidi na ispunjenom zivotu, a sveki, 'ko zna, mozda je jedna od onih majki koje misle da ni jedna zena nije dovoljno dobra za njenog sina...
ne znam sta bi ti savjetovala osim distancinarnja sto je u tvojoj situaciji gotovo nemoguce....sreca da je dragi uz tebe...
user posted image user posted image user posted image

vrtna ljulja zvuci odlicno! mi sve vise naginjemo da Em za prvi rockas ipak kupimo vrtnu ljulju kada ih vec toliko voli...stavi fotkicu kako nam se Di ljulja da vidim kakvu imate...

andy i pitanjce - jer ima u bio bio za kupiti neki bio/domaci džem/pekmez bez puno secera? htjela bi uzeti takvo sto, kotam Em s time zaslađivati griz....

bella ja sam gledala bas u Lidlu te mekinje samo mi se cinilo da to bas nije "stino" mljeveno, ja sam pod "sitno" zamisljala nesto vise praskasto user posted image

ines neeeeeeeee! ja sam htjela iduci tjedan u kupovinu kupaceg! bas sam htjela da idemo zajedno! user posted image
a nema veze, barem ces mi reci kakava je situacija pa necu morat puno lutati user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1161
24.7.2013 9:53:51   
Sunshine28
inace, moram pohvaliti moju princezu - puze sto na sat, i to golih koljena po parketu i nis joj ne smeta, dize se u vrticu i uz kauc, fotelju, moju nogu....vrtic nam je u krug pa kada se ustane sama seta u krug u njemu i pridrzava se, tako i uz kauc!
ma ja sam skorz u sok kako je brzo postala tako aktivna!user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1162
24.7.2013 11:36:05   
ivana1112
Andy user posted image ne daj se! user posted image

user posted image Suny za Em, još će nas sve prešišati. user posted image

Sretni mjesecdani user posted image user posted image svim user posted image sa zakašnjenjem user posted image
Mi sutra idemo na more, pa da vam se javimo prije puta user posted image Koferi su već spremni, navečer utovar robe, i ujutro polazak user posted image

Javljat ćemo vam se i stavljati slikice user posted image

Pozdravi user posted image user posted image user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

Neposredna veza do poruke: 1163
24.7.2013 11:47:40   
ines_os
suny nema bodya ima samo sa kratkim rukavima

kupaći 0 bodova,moram još u avenue mall reci kada si za da odemo

3900 g 50 cm

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1164
24.7.2013 12:21:19   
bella 1
andy baš mi je žao, ali slažem se sa sunny, to mora biti iz ljubomore, uopće ne znam kako se to njih tiče i zašto si daju za pravo komentirat , a pogotovo javno (nezrelo jako)...baš to, super da je muž uz tebe inače užas...drži se i samo vi radite dalje na 4. user posted image user posted image

sunny i ja sam mislila da će biti ''praškaste'' ali L se nije bunio, ako će se Em buniti lako joj ih dodatno smiksaš sa štapnim...i user posted image za aktivnost, nisam ni sumnjala user posted image

ivana uživajte , svaka čast imaš aktivnu trudnoću, ja kad se sebe sjetim kao kit i nigdje ne mrdam i kad sam imala dopuštenje doktora vrhunac je bio spustiti se iz potkrovlja dolje user posted image

naš se ''osip'' ili kaj god to je, povlači, tj ne pojavljuje se novi, pričala sam s jednom mamom i ona je vidjela i veli da njoj izgleda kao ubod isto, valjda su komarci...user posted image možda i nazovem pedicu , bojim se da joj neću dobro opisati pa da ne bi krivu dijagnozu postavila, možda bolje da odemo k njoj...

L spava, ja se bacam na traženje posla, još malo vremena imam user posted image

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1165
24.7.2013 13:07:23   
LorVer
Pozdrav user posted image

Andy, bas mi je zao za svađu. user posted image I glupo od njih sto ti se petljaju u tvoje odluke, ko da te oni financiraju i tvoju djecu odgajaju.

Suny, ja sam kupila mljevenu zob u DM-u, nisam sigurna ali mislim da je od Alnature.

Mar je bila u nedjelju malo bolesna, cak smo bili i a hitnoj, ali nakon svih pretraga zakljucili da je neka viroza. user posted image
Vec je drugi dan bila puno bolje user posted image

Stavila sam par novih slikica pa škicnite user posted image .

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3520

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 1166
24.7.2013 13:13:44   
andydea
Hvala vam drage na podršci...i dalje je tiha misa i izbjegavamo se koliko možemouser posted image
Suny kupili smo drvenu ljuljačku u Bubamari (za članove kluba 110 kn)user posted image
A još smo u traženju poklona za 1.ročkas...mislim da čemo uzeti kockeuser posted image
Bravo za Em puzalicuuser posted image user posted image
Kaj se tiče đemova i pekmeza imaš kakvih hočeš...i super su...nećeš pogrješiti, ali možeš uzeti i rižin slad to ti je odlično za zasladiti kašiceuser posted image
Bella ak ste tu sljedeći tjedan bi se mogle naći, prvo moram doći k sebiuser posted image
Ivana uživajte u moru i na moruuser posted image
Sretna,Tenkić, Jana,Anne..gdje steuser posted image
LorVer do kad ste u Zagrebu???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 1167
24.7.2013 13:32:58   
andydea
LorVer super su slikice..i mi smo jučer kupili ljulju..htjeli smo istu ko i vi ,ali je bila neka zadnja sa greškom ,pa smo uzeli drvenu..ali i ona je superuser posted image
Gdje ste kupili one kocke???-predobre suuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1168
24.7.2013 14:25:25   
anne
Pozdrav mamice Nikak do vas stići.
Rođendan je prošao super. Slavili smo u subotu i bilo nas je preko 20.user posted image Jučer su nam još došle dvije obitelji koje nisu mogle prije.
Stigao poštom poklon za beku, ali još nisam stigla po njega.
Sutra dobim fotke od fotografkinje pa ih stavim.
Vremena mi trebaaaaaaa.
Mami je jako rodila marelica pa smo radili pekmez i svi se prejedali.user posted image

Još nemamo auto i svaki sam dan sve luđa. Kako ćemo još na more???

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1169
24.7.2013 15:29:29   
LorVer
Andy, ljulju imamo i mi drvenu od cura ali je vec dosta istrosena pa smo tato uzeli ovu.
Kocke su Mega bloks isto od Lor jos, kupljene su u Turbo limacu, a sad ih imas u Mulleru. Onda kad smo ih mi kupili bile su jedine uz Lego da su Made in EU. user posted image
Moje curke se jos dan danas vole sa njima igrati makar su za djecu od 1-5 god. user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1170
24.7.2013 15:51:35   
sretnaz
evo i mene malo user posted image

N ej sve zahtjevniji. Zapravo nije on zahtjevan nego je za sve sposoban. user posted image U kuhinji imama ogromne ladice pune lonaca i tanjura i u početku ih nije uspjevao otvoriti jer su teške, ali sad mu ništa ne predstavlja problem. Imam spojen db i kuhinju i čak smo stavili putni krevetić da ne može do kuhinje, ali on ga odgurne. Uglavnom stalno je u akciji i onda ovih dva sata što on spava pokušavam iskoristiti da sredim i skuham.

I tako ujutro ili popodne odem s njim na more jer tamo je ipak puno bolji. Malo je mirniji, iako otpuže kad vidi nešto zanimljivo. Jaaako voli more i ne skida osmjeh s lica dok je u moru, a on i nij ebaš neka beba koja se puno smije.

Ako vam bebe ne znaju s kreveta dole, možete ih naučiti. N sa kreveta silazi isključivo na guzicu, a isto tako i ako treba ići po stepenici dole. Za sad sam s njim isprobavala samo jednu stepenicu. Dakle, treba ih pomalo rotirati i govoriti: noge dole.

Andy, prestrašno islažem se sa Sunshine. I baš mi je žao što imate takvu situaciju. Ljudi se stvarno vole uplitati gdje im nije mjesto user posted image

Netko je spominjao baby puding? Što je to, gdje se kupi?

Sunshine, sve te pahuljice su krupnije. Možeš ih i samljeti, ali probaj ih dati takve kakve kupiš. Instant pahuljice sam kupila za N tek nakon 3 mjeseca dohrane i nisam nikad mixala do kraja pa možda će se Em i sviđati kad joj napraviš. A što se tiče zaslađivanja, zar misliš da joj voće nije dovoljno za zaslađivanje griza i sl. Sve bebe su različite, ali kako joj sve daješ možda bi pojela griz i jabuku, ili breskvu. Ili npr samo sa jogurtom.

ne znam tko je pitao, ali autić guralica je super igračka i djeca ju godinama vole. Od susjede sin ima preko 3 godine i povremeno se vozika, a i moja nećakinja je godinama vozila guralicu, pa i sad povremeno sjedne kad dođe kod mene a ima 5 i pol godina. Zato preporučam svakome.user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1171
24.7.2013 16:02:40   
sretnaz
satpitanje: dajete li kruh vašim bebama i dječici? Mi doma imamo pekač pa ga sami radimo. Počela sam N davati komadiće na pladanja u sjedalici i onda on hvata i stavlja u usta. Čini mi se da mu se jako sviđa.

Inače, N je probao šećer, sli slučajno. Bila sam s njim u kafiću i davala ručak. Dohvatio je vrećicu šećera sa stola i naravno stavio u usta. Kako se papir smočio malo mu je šećera došlo i do jezika.... koji osmjeh. Uglavnom, nema straha, sviđat će mu se slatko.

Spavanje... kad je N propuzao pravilno i učio samostalno sjedenje bilo je najgore razdoblje što se tiče spavanja. Danju nikako nije uspjevao zaspati, nije se mogao smiriti i grebao se po licu od umora. Noću je bilo malo lakše, ali isto se dosta budio. Ne znam da li se sjećate kad sam prije par mjeseci pisala o tome. Sada je sve super. Zaspi sam i okreće se i vrti u snu, ali nastavlja spavati. Par puta se dogodilo da mu je noga zaglavila između prečki u krevetiću pa se nije mogao izvući i tada bi se baš jako rasplakao što me ne čudi kad se ni pomaknuti nije mogao. Zadnjih par dana spava sve duže i duže bez dojenja... cca 8, 9 h. Super, neka se tako i nastavi user posted image

Neke slike sam pogledala i komentirala. Neke još nisam stigla ali budem user posted image A jednog dana staviti ću i ja svoje.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1172
24.7.2013 16:47:01   
bella 1
andy ja sam za, jedino ako uspijemo obaviti pripreme, to će biti tjedan pred roćkas user posted image , Lorver jesi i ti za ? (viđenje)

sretnaz slažem se za pokazivanje silaženja, baš smo u tome od nedavno, iako on još ide ''na glavu'' s kreveta, trudim mu se pokazivati, mm-u je neki dan pao s kreveta (nizak je), ali veli kak je pao glavu je ostavio u zraku, znači naučio se čuvat je user posted image ...

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1173
25.7.2013 10:06:45   
keyt
Moja El danas napunila godinu dana user posted image user posted image user posted image
A ja jučer počela raditi! Prvi dan u životu bez mame prošao odlično, za ne povjerovati. Suze nije pustila i lijepo zaspala baki, skoro pa prvi put bez cice. Kad me ugledala, osmijeh, rukice i duuugo maženje s mamom. Feštat ćemo u subotu.
Sretnaz, mene tvoj N jako podsjeća na moju EL, a ona već neko vrijeme sama nogicama niz krevet, niz stepenice... jer ja je dosta puštam da sama istražuje i puza kad smo vani. Prvo rukicom dobro opipa visinu stepenice i onda se namješta za silazak. A prije dva-tri dana se sama, puzajući, uspela na prvi kat. Naravno, ja iza nje user posted image
Sunny, zobene ti mogu biti i krupnije, ja ih, miješajući, kuham 20-ak sekundi i ful ti se skaše i puno su tako ukusnije nego kad su sitnije i prelivene samo vrelom vodom. Tako tretiram i krupne i sitne, a kupujem najčešće bio zobene od Koellna za bebe i djecu u Muelleru.

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 1174
25.7.2013 11:06:06   
Jana1208
DD...user posted image

Evo i nas malo...user posted image
Jedva se uspijevam javiti...mm po cijele dane skoro radi ono igralište o kojem smo pričali a ja lovim L okolo...user posted image user posted image
No dobro...prvo moram čestitati rođendane:
Sretan Rođendan Rebeka!! user posted image user posted image user posted image
Sretan Rođendan El!! user posted image user posted image user posted image
i naravno user posted image za Di i 11 mjeseci.... user posted image

Andy žao mi je zbog problema sa sveki i šogi...user posted image user posted image user posted image

Što se tiče zaslađivanja kašica, L još uvijek pojede bez nekih sladila, kupila sam bila još na početku dohrane rižin slad i evo istekao mu rok a nismo ga ni jednom koristili...user posted image
U griz joj stavim malo banane i to bude onak baš fino slatko, i obožavamo griz od pira u toj kombinaciji...inače joj znam tu i tamo ponuditi malo kolača ili nečeg "našeg" pa je tako za vikend s guštom pomljackala komadić mađarice...mislim da je sad ona već ipak skoro godinu dana i može polako počet papati sve...isto vrijedi i za slane kašice....juhicu sada papa našu, znači slanu (mi ne solimo jako)...
Ja sam nekako za to da se jede sve ali umjereno, tako da joj definitivno mislim davati i slatkiše,ali naravno u određenim granicama...ipak su to djeca...user posted image

I da, mislim da ćemo polako uvest i kravlje mlijeko, jučer sam vidjela da postavljaju mljekomat, 5 min pješice od moje kuće...to mi je super, jer ću sad L svaki dan moći donijet svježeg finog mlijeka...user posted image user posted image

Što se tiče našeg spavanja, mi po starom, uspavljujemo se cicom, budimo po noći od 2-222 puta i tako...user posted image

uh da, moram pohvaliti svoju curku, u subotu na svadbi je bila super, uopće je nije preplašila hrpa ljudi, čak je skroz plesala i pljeskala kad je bend svirao...user posted image ...bila je s nama od 3 do pola 10, onda smo je odnijeli doma na spavanje i vratili se...naravno da se nije nijednom probudila...user posted image

I to je uglavnom to...polako se pripremamo za roćkas...i da, počeli smo uređivat sobu princezi...ja sam sad totalno zaluđena onim kao antiknim namještajem...pa tražim po netu stare ormare, škrinje i sl....,moram još kod baka pronjuškat....user posted image user posted image
Uglavnom htjela bi da te ormare prebojamo onako na bijelo, u kombinaciji za rozim tepihom, jastučićima i sl...baš mi se nekako to sviđa...a i mislim da nebi trebalo koštat prestrašno...vidjet ćemo...user posted image

Kasnije škicnem nove slike,L se probudila....

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!