|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012
13.6.2013 15:21:38   
Sunshine28
Ines kuci smo, cekamo vas, samo sam htjela provjeriti user posted image

andy bravo, ako vec niste nabacili nosac za krov predlazem da ga posuditi od nekoga, u njega stanu cuda! 

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 776
13.6.2013 15:36:38   
LorVer
Bella pa to je strasno user posted image
A kaj bu tek svega bilo kad se granica otvori. user posted image

Andy, jos sutra imas vremena nesto dodati ak nisi sve. user posted image
Mi cemo pokusat sad bez tula ici na ferje, valjda cu uspet. user posted image

Bila sa Mar na kontroli, i sve super. Mjere su 10,200 kg i 80 cm user posted image .

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 777
13.6.2013 15:39:15   
bella 1
user posted image user posted image za Mar, Lorver da li je kod vas isto obavezno cijepit s 1 god?

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 778
13.6.2013 15:49:11   
Sunshine28
uh! hoce li vise zavrsiti ova igra! vec sam tri dugacka posta napisala u vjetar!user posted image
stalno me izbacuje!

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 779
13.6.2013 15:53:15   
LorVer
Obavezno nije ali kad krene u skolu, skola traži. Ja jos do sad nisam srela nekog ko nije svoje djete cijepio. Pri tome mislim na redovna cijepiva. user posted image
Mar je danas dobila pikicu i bas se je jako plakala. user posted image Ja vec navikla na to jer ona place za svaki mali udarac isto tak.

sie werden geboren

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 780
13.6.2013 15:57:03   
bella 1
znači u principu je obavezno ako hoćeš da ide u školu user posted image , ma to je tema za sebe, ali ja sam za obavezna svakako, bojim se više bolesti nego nuspojava možebitnih, bliži poznanici s malim koji će sad napunit godinu dana ozbiljno razmišljaju o odbijanju, a stalno kao argumente navode kako je u rijetko kojoj zemlji obavezno zakonski, u principu nije obavezno ali ako žele u školu je...zato pitam user posted image

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 781
13.6.2013 15:57:55   
bella 1
znači i bolna je pikica ? user posted image moramo se pripremit

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 782
13.6.2013 16:43:05   
ines_os
suny stižemo čim mi mm dođe s registracije zaboravila da nam je registracija eto koliko brige vodim oko autauser posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 783
13.6.2013 18:35:38   
sretnaz
pozdrav
mene je malo ova nagradna igra ubila
danas idem spavati čim N stavim u krevet jer sam ukomirana.nekako sam noćas loše spavala a ne znam zašto.

Bella, en znam šta bih j anapravila na tvom mjestu. Ne bi mi bilo svejedno,a opet šta da me neko mlatne?

LorVer pa tvoj aobitalj, a i vaši prijatelji bankrotiraju u 6 mjesecu. Imate više slavlja nego u vrijeme Božićnih blagdana user posted image SRETAN ROĐENDAN svima vama unaprijed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivana želim što brže ozdravljenje i da lijepo odete na more bez briga.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 784
13.6.2013 22:20:03   
LorVer
Sretna bas zato cemo slaviti sva tri rođendana zajedno kad dođemo na ferje. user posted image

Sretna i Ivana ja sam vama potvrdila prijateljstvo ali nis se tu ne desavauser posted image . Ostali mi prosli .

sie werden geboren

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 785
13.6.2013 22:44:26   
tenkic
Evo i mene konačno na RR
Za početak, s malim zakašnjenjem sretan rođendan Mar i Ver user posted image user posted image

Sretni mjesecdani svima koji su jučer kao i mi slavili user posted image user posted image

Ovaj mjesecdan smo proslavili u Čatežu. Ozbiljno savjetujem svima koji žele poboljšati motoriku djece da ih vode na bazen, naime ovaj put poslije bazena se Bo počela penjati po svemu i svačemu i šetati uz pomoć svoje guralice user posted image
Mi na bazenu odradimo jedan trening koji smo naučili na plivanju za bebe ribe+kupanje i maženje u vodi. Bo uživa. čak su joj se i valovi svidjeli.
Inače nismo kupovali običan obruč za plivanje nego onaj swimmtrainer jer on postavlja bebe u položaj za plivanje i onda im mi na treningu stimuliramo noge da počne plivati "prsno". Jest da je obruč skup, ali nama odgovara.
Došli smo u Čatež oko 11 i bili negdje do pola tri.
Stvarno mi je žao da već i ranije nismo išli, bila sam oduševljena...a kako bebe ne smiju na sunce, bili smo na zatvorenim bazenima.

A danas smo opet na moru! Vruće je i sparno, kontam da ćemo se sutra okupati. U parkiću smo sreli neku curicu, slovenku, Bo joj se jako svidjela, veli ona meni kako je more mrzlo. Pa sam ja zaključila da još nije vrijeme da se i Bo okupa...ipak je ona navikla na kupanac u bazenim temperature oko 31 stupanj pa me frka da ne zamrzi kupanje ako ju ubacim u hladno more.

LorVer, mm i ja 21.06. slavimo godišnjicu braka. A taj isti dan mm slavi rođendan. Obožavam taj dan. Prvi dan ljeta i najduži dan.A ove godine ćemo slaviti s našm malom curicom user posted image

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 786
13.6.2013 22:57:13   
sretnaz
Bella, stvarmo imaš razloga za veselje. 21. 6.
Mislim da je mora prehladno za kupanje. A nije ni čudo kad je skoro do jučer kiša padala! Ali vani je stvarno toplo.

user posted image Bo!

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 787
13.6.2013 23:07:09   
tenkic
Sretnaz, tu u Njivicama se ekipa kupa. I limači...Imamo tri dana feštu, a sutra i prekosutra vatromet...

Ne kužim kako netko u nagradnoj igri u jednom danu pokosi 1600 stabala? Ja sam visila prošli put cijeli dan na netu i jedva sam ih skupila 200-tinjak...

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 788
14.6.2013 14:50:47   
ines_os
suny jel plivaš!?
izlila se drava u osijeku di nam suny živi!

dolazimo kod tebe na kupanje oko 16.30 h ako ti odgovarauser posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 789
14.6.2013 14:53:07   
anne
Pozdrav mamice!
Još 1h pa se vraća mir na RR. user posted image
Stavila sam u album fotke s našeg druženja na Bundeku pa pogledajte.
http://www.ringeraja.hr/forum/m_863590/mpage_11/key_/tm.htm#867788

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 790
14.6.2013 14:59:06   
andydea
pozz mamice...
Evo pišem vam jer ne znam kad ću opetuser posted image ...
LorVer unaprijed tebi i tvome dragome i klincima svima sve najbolje i svima sretan veliki rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image
Tenkić i tebi godišnjicauser posted image ...bravo za Bouser posted image user posted image user posted image
Mi mislimo odmah uskočiti u more čim dođemouser posted image user posted image user posted image
Evo drage moje ,sad predahnite-nema me skoro mj.danauser posted image ..ma šalim se...javit ću vam se koliko god ću moćiuser posted image user posted image user posted image
Suny gledamo za kupiti taj tule i nikako navuči novceuser posted image ...ma potrpat čemo se nekakouser posted image
Kaj da vam velim ljubim vas sve i čuvajte user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 791
14.6.2013 15:29:21   
Sunshine28
bome kod mene se pliva! jucer predvecer smo isli setati na šetnicu koja je na vrhu nasipa, moglo se prici samo iz jedne ulice, ostale četiri pod vodom, rade pupme, sve puno dobrovoljaca koji pune vrece, ljudima u prvom redu vec plivaju dvorista...uhvatila me jeza kada sam sve to gledala, to punjenje vereca, taj osjecaj zajednista ljudi koji su to u zurbi radili, sve me to sjetilo na ono ljeto kada je rat poceo, samo su onda punili te vrece ispred svake kuce i zgrade, u drugu svrhu user posted image
uh! ne mogu ni zamisliti kako je tek ljudima u Vukovaru, neki su se varzili kuci tek prije 10-ak godina, tek nedavno obnovili kuce i sada ponovno....uzas!

ines dodite, ponesi kolica pa kasnije mozemo prestati do Drave ako vam se bude dalo....

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 792
14.6.2013 15:36:18   
anne
Pa ne mogu vjerovati da se ništa ne može napraviti da se spriječe poplave...

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 793
14.6.2013 15:39:28   
Sunshine28
na zalost ne, inace vodu "upije" kopacki rit, ali kako je palo puno kise zadnja tri tjedna cijeli je zasićen...
billi smo i u centru danas, izgleda tako nestvarno, jos 10 centi i ode voda i na desnu obalu..., a lijeva cijela poplavljenja, camci i brodovi u luki kao na moru, šetaš pored njih....

I + G = E & L

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 794
14.6.2013 15:41:57   
Sunshine28
andy sretan vam put dobar provod!user posted image user posted image user posted image
cekamo fotkice sa Di prvog ljetovanja...

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 795
14.6.2013 15:43:46   
anne
Majko moja...
A di su odvodni kanali?
Hoće li doći do vašeg doma?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 796
14.6.2013 16:19:51   
bella 1
sunny nadam se da nije došlo do kuće user posted image ....

andy uživaj s obitelji na moru user posted image

anne idem gledat slike user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 797
14.6.2013 16:44:04   
Sunshine28
ma ne bude doslo do nase kuce nikako, jedino sto mozemo imati problema sa kanalizacijom....
ali da izgleda apokalipticno - izgleda...

I + G = E & L

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 798
14.6.2013 19:55:12   
bella 1
cure fakat vam je lijepo bilo na Bundeku! Pa imate već veliku djecu ! user posted image user posted image user posted image za mame , klince i tateke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 799
15.6.2013 13:19:48   
keyt
Pozdrav svima,

evo da se i mi malo javimo nakon dužeg vremena. Prvo nam nije komp radio, pa malo nismo stigli, pa malo ispali iz đira i na kraju bili na moru, jučer se vratili.
Nisam stigla sve pročitati, ali uglavnom čestitke na mjesecdanima, Mar i cijeloj obitelji sretni rođendani, čestitke na zubićima, novim puzačima, još malo pa hodačima...
Na moru nam je bilo super, El je samo malo smočila nogice jer je more hladno, a mama se tek zadnji dan ohrabrila i zaplivala. Brrr je bio ulazak, ali kad se privikneš - milina.
Drugi put kad ćemo ići ponijet ću duplo manje robice jer na kraju je bila u nekoliko najsvjetlijih kombinacija koje bih za čas oprala na ruke i u trenu bi se osušilo. Bili smo ko ciganska čerga s hrpom bespotrebnih stvari user posted image
Jeli smo većinom po restoranima, tako da je mala papala dosta ribice na žaru, čak i pileći file sa žara, a svi su joj ljubazno kuhali povrće bez soli, a mi bismo sebi naknadno začinili. I da, obožava rajčice, to je novo probala user posted image
Sarah, kad se sjetim te muke s oblačenjem novorođenčeta po vrućinama, uf... Za izlazak iz rodilišta ja joj pripremila kompletić, a sestra joj obukla samo bodi kratkih rukava, bez kapice, bez čarapica, i kaže to joj je sasvim dovoljno po velikim vrućinama. user posted image
Doma sam je držala u kratkim rukavima i hlačicama i čarapicama dok nije stigla patronažna i prvo što je napravila, obukla joj duge rukave. Onda dođe moja prija, iskusna majka 2 djece i veli jesi li ti normalna, dijete će ti dobiti toplotni udar. Na koncu sam sva izluđena od različitih mišljenja kombinirala duge i kratke rukaviće i provjeravala joj vrat iznad leđa. Ako je bio vreo, onda sam je skidala. Kažu da je to najbolji pokazatelj je li bebi vruće.
Eto toliko od nas za sada, uživajte svi i na kopnu i na moru

PS.
El je primljena u jaslice

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!