|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 5+ al ginekolog ne vidi trudnocu
2.4.2013 22:46:45   
morskavila
crvenkapice bit ce sve ok. Vidis da ginic sumnja na trudnocu. Svaki je dan bitan.on sigurni zna zasto te narucio za 3 dana. Ko salje za baditi betu.doktor ili gin?pijete vi neke tablete pregnatal ili elevit?mene strah uzet na svoju ruku,a do ginica moram cekat do 15.4.

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 51
2.4.2013 22:54:33   
Renata RR
pijete vi neke tablete pregnatal ili elevit?mene strah uzet na svoju ruku,a do ginica moram cekat do 15.4.

Folnu kiselinu trebaš piti prve tri mjesece trudnoće (pa i prije zatrudnjenja). To je najbitnije, ostalo će ti gin preporučiti.

Mene su na prvi pregled naručili tek s 8. tjedana, možda su vas prerano naručili. Držim fige da je sve ok!user posted image

(Odgovor članu morskavila)
Neposredna veza do poruke: 52
2.4.2013 23:34:52   
ivekpivek
cao evo i mene novopecena trudnica ,,po mojoj racunici kad mi je o bila trudna sam 5tj ,bila sam proslu srijedu kod dr vidio je samo malu tackicu i rekao da dodem za tjedan dana al tako mi je i bilo sa prosle dvije trudnoce zato sto bi odmah isla dr cim uradim test ,,i onda bi kasnije vidio iduci tjedan ,,mada cu ja kod dr u petak i pon, vec ima 4 dana povracam ujurto ,,bole grudi nemogu ih dotaknuti ,,dr mi je propisao folacin -folnu kiselinu a ja pijem prenatal na svoju ruku od dana kad sam uradila test ,neznam dali smije oboje da se pije al eto mislim da nemoze skoditi

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 53
3.4.2013 8:13:55   
mišica 666
ja ne znam zašto uopće pijete te vitamine za trudnice to je po meni bezveze osim u slučajevima kad je krvna slika loša.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ivekpivek)
Neposredna veza do poruke: 54
3.4.2013 8:23:17   
crvenkapica123
Ja sam u prvoj trudnoci pila prenatal a u drugoj nista,samo sam se zdravije hranila.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 55
3.4.2013 22:38:13   
crvenkapica123
Evo samo da javim,izgleda da je ipak bila biokemijskauser posted image .Danas me popodne bolio trbuh i leda kad prije 3 sata dobila menstruaciju.

< Poruku je uredio crvenkapica123 -- 3.4.2013 22:39:20 >

(Odgovor članu morskavila)
Neposredna veza do poruke: 56
4.4.2013 7:05:54   
ruwenzor
žao mi je radi biokemijske, drži se

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 57
4.4.2013 10:04:16   
crvenkapica123
E sad stvarno vise neznam sto bi mislila.Rekao mi je gin da ako dobijem m da neka ipak napravim test i da ako bude + da dodem.I + je ali i dalje pokazuje 1-2tj od zaceca.Mene zanima jeli moguce da je razina hormona u mokraci jos dovoljna da pokazuje + a da ja i nisam vise trudna.Koliko treba proci da se razina smanji?

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 58
4.4.2013 11:17:09   
MKata
user posted image Najsigurnije ti je otići liječniku...

Ja mislim da se ne može odmah spustiti razina na tako malo da ju test ne detektira jer su oni vrlo osjetljivi.

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

Neposredna veza do poruke: 59
4.4.2013 16:38:35   
mišica 666
treba vremena da ti hormoni nestanu iz tijela.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 60
4.4.2013 19:54:42   
crvenkapica123
Zvala gin,reka je da netriban doci,da je to vjerojatno biokemijska,da neka napravin test kad mi m prode pa da bi mi dotad se trebalo sve to iscistiti i test pokazati -.A da ako i dalje bude + neka onda dodem k njemu.Ma ko ce tu biti vise pametanuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 61
4.4.2013 21:54:09   
MKata
Mislim da je nama svima najteža stvar čekati i biti strpljiv...a to je ono što jedino možemo napraviti...i mi, i liječnici!

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

Neposredna veza do poruke: 62
8.4.2013 20:40:06   
crvenkapica123
Evo danas napravila test i - user posted image user posted image user posted image user posted image .A sto je tu je,sad mjesec dva pauze pa opet.Taman da skinem koji kg .user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 63
9.4.2013 18:37:08   
MKata
user posted image

Neposredna veza do poruke: 64
10.4.2013 9:55:48   
JELENKO VG
Crvenkapica,žao mi je user posted image ...ali nema predaje,samo naprijed u nove pobjede

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 65
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!