|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 5+ al ginekolog ne vidi trudnocu
29.3.2013 19:07:36   
Renata RR
user posted image user posted image

(Odgovor članu blackvaniap)
Neposredna veza do poruke: 26
29.3.2013 20:34:24   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 27
31.3.2013 11:07:07   
blackvaniap
Prirodni pehist. Jucer mi se pojavio svjetlo smedi iscjedak. Sad sam opet sva u panici. Prosla sam vec jedan spontani u 3 mj 2011 i tako me strah. Neznam sta bi mislila. Ginekoloog mi je pojacao terapiju duphastona sa 2x1 na 3x1. Navodno bi trebala i mirovat i ne dizat nista tesko. Kako da to objasnim svom Davidu od 10 mj.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 28
31.3.2013 12:19:36   
Luci.Buci
polako, kud ti se žuri? to je tek početak. Nemoj požurivat i opterećivat sebe, živčeke i plod sa tim. Želim ti svu sreću. Čestitam user posted image

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 29
31.3.2013 12:29:35   
Luci.Buci
Meni je ovo prva trudnoća, planirana, i znala sam i osjećala od istog trena nakon odnosa da se nešto dešava, imala 4 dana crvenkasti iscjedak, radi nervoze na medicinske sestre i lutanja iz bolnice u bolnicu mi je tripple test bio pod rizikom u godinama, sa 2 i pol mj. sam ujutro imala crvenkasti iscjedak( zbog odnosa od prije 3-4 dana) i sad se pokazalo da je Laurić napokon savršeno zdrava.

Što se više uzrujavaš to negativnije utječe na tebe i plod. Ako ti je sudbina da sad imaš bebicu u bušiki imaš ju user posted image a sve ostalo je nebitno.
Ja sam radila isto 2 testa nakon 2 tj. kaj mi je kasnila i pokazali su ono- ništa (fala bogu pa nisam šparala na njima user posted image

Ugl. ako imaš već jedno dijete imaš se čemu posvetiti dok se plod razvija, uostalom tvoju paniku i nemir osjeća i to dijete koje ZAISTA imaš uz sebe. UŽIVAJ u današnjem blagdanu i u vjerojatnoj trudnoći :)

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 30
31.3.2013 13:40:15   
JELENKO VG
user posted image user posted image čestitam!!
Ništa ne brini,bit će kako mora biti,i držim fige da sve prođe u najboljem redu.
Ja sam isto na samom početku imala smećkasti iscejdak nekoliko dana,uveo mi je terapiju 3x1 Duphaston,mirovanje...i sv je na kraju bilo ok.
Čak mi se to krvarenje ponavljalo nekoliko puta.I sada smo dogurali do 26.tjedna već :)
Samo smireno i bez stresa i bit će sve okuser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

Neposredna veza do poruke: 31
1.4.2013 15:16:48   
morskavila
pozz svima....
evo mene nove tu...prošli petak tj.pretprošli 22.03. ugledala sam user posted image ovo na testiću. bila sam presretna i ponovila isti test i dobila isti rezultat user posted image - pa sam opet drugi dan kuuser posted image kupila digitalni koji je pokazao + i da sam začela prije 2-3. i tako da sam baš happy.
odmah sam u pon otišla do ginića koji me naručio tek za 15.04.
kako ste vi uspjele toliko izdržati, strah me dali je sve ok.
ovo mi je prva trudnoća.
bole me grudi, bradavice reagiraju na sve, a i malo povraćam. ali taj 15.04 nikako da dođe....
kad ste vi išle na prvi pregled, rano mi je još šta ne, 5+5 sam
pozz curke

(Odgovor članu blackvaniap)
Neposredna veza do poruke: 32
1.4.2013 20:38:54   
zvijezd@
ja sam isla prvi put sa 7 tjedana a sad sam u 38 tjednu  user posted image

(Odgovor članu morskavila)
Neposredna veza do poruke: 33
1.4.2013 21:29:15   
crvenkapica123
Evo sam i ja nova!!Morskavila dijeli nas nekoliko dana,ja sam napravila test 26.03 i pokazao je +!!Trece mi je dijete i bas sam sretna,medutim u petak sam pala na straznjicu ali nisam pridavala tome neku pozornost,u subotu ujutro mokrim ka ono obrisem se i smedi iscjedak.Naravno prepala sam se i otisla na hitnu pa na ginekologiju,kaze mi doktor da prigledat ce me ali je to rana trudnoca,zadnja m je bila 01.03.Pregleda on mene na uzv i kaze da se nevidi plod nego samo zadebljanje 12mm,da to moze biti trudnoca a da mogu i m dobiti,da je to biokemijska trudnoca,da ako dobijem da neka se ne sekiram da ce sve izaci a ako ne da dodem za 2 tj potvrditi trudnocu.Ja sad nemogu od straha jer mi jos ide smede ali samo kad se brisem tako da cu sutra zvati svog dr.Jeli imao tko ovakvo iskustvo?Prve 2 trudnoce uredne bez ikakvih problema savrseno!!!

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 34
1.4.2013 21:42:52   
crvenkapica123
E da i morskavila reci mi koji test pokazuje i kad je bilo zaceceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 35
1.4.2013 22:23:04   
zvijezd@
prva trudnoca smedji iscjedak pa je bila biokemijska, druga trudnoca sa 7 tj sve ok srce kuca nakon toga smedji iscjedak ja na kontrolu srce vise ne kuca i sad treca trudnoca isto smedji iscjedak ali skroz malo malo i kratko vrime razlog tome ugnježđenje ploda ali sam tada dobila utrogestane i mirovala do 3 mj i sad jos imam malo do poroda, sritno ti...

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 36
1.4.2013 22:37:34   
crvenkapica123
Ma sutra cu zvati svog doktora,nadam se da ce sve biti u redu.

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 37
2.4.2013 2:29:38   
morskavila
test se zove clear blue digital i dođe 70kn , bit ce sve ok...

Neposredna veza do poruke: 38
2.4.2013 10:09:12   
crvenkapica123
Mislim da je ipak biokemijskauser posted image ,jutros sam osjetila kad sam se digla iscjedak ali sam se popisala u plasticnu casu oko 7 i 30 i cim se ljekarna otvorila kupila clearblue i ispao mi je pozitivan ali da je zacece 1-2,sto je nemoguce jer mi je muz pomorac i tocno smo bebu napravili 10.03 a ovulacija mi je bila 12.03 znaci test je triba pokazati 3+tj ili barem 2-3tj.Meni evo ide sad smedi sa crvenim iscjetkom kao pred m tako da mislim da nista od toga.

Neposredna veza do poruke: 39
2.4.2013 11:28:46   
crvenkapica123
Ajde cure recite mi jeli moguce da je clearblue pogrijesio sto se tice zaceca jer ja sad nemogu od straha jer ako sam jos trudna onda test pokazuje da je mali plod.Necu iscekati 3 sata da odem kod gin.Rekla mi je njegova med,sestra da je to ipak samo test,da neka danas dodem u 3.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 40
2.4.2013 11:37:05   
andydea
Crvenkapice, ja mislim da se ti kao prvo moraš smiriti....znam da si uzbuđena i ja sam bila,ali ne radiš si dobro sa time ...Draga taj smeđi iscjedak može biti samo znak da se bebica ugnjezdila i da trebaš mirovati...ja sam imala smeđi iscjedak i sve kako ti opisuješ,plod se nije vidio sa 5 tj...pa sam dobila utrogestane 3x1...i došla sa 7tj. na utz...beba 5mm i srce je kucalo...
Ne zamaraj se sa time koliko si trudna ,koliko nisi...moglo je doći kasnije do oplodnje...
U svakom slučaju želim ti sve najbolje i odmaraj i uživaj u trudnoći...test je pozitivan i to je ono najbitnije od svegauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 41
2.4.2013 11:42:44   
Luci.Buci
isuse žene pa nije pitanje života ili smrti, kako ćete tek kroz cijelu trudnoću izdržat. Opustite se, ja sam bila upola tako napeta kad sam išla ne pregled spola. Velim da je su meni pokazivala 2 testa napravljena kroz 3 dana negativno. u prvom tromjesečju je najbitnije da budete smirene da bi se plod mogao normalno razvijat.
P.s. jeste čule za umišljenu trudnoću kad stvarno naprežeš sve moždane da budeš trudna. ovo vam može samo škodit. ajde sretno na pregledima al smirite se malo, sve će uredu proć ako se ne uzrujavate. ( ponavljam meni je zbog stresa tripple bio rizičan, govorim ovo za vaše dobro i dobro ploda a ne da solim pamet )

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

Neposredna veza do poruke: 42
2.4.2013 11:49:07   
Luci.Buci
Potpuno se slažem s Andydeom, ja sam 5 dana nakon ovulacije imala crvenkasti iscjedak i mislila da sam si prehladila mjehur non stop pišanje. Tek nakom mj. dana sam potvrdila trudnoću na koju sam sumnjala od početka jer sam se informirala o tome svemu.

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

Neposredna veza do poruke: 43
2.4.2013 11:53:24   
crvenkapica123
A znam da se moram smiriti,nije mi prva nego treca trudnoca ali sa prva dvije je sve bilo super a sad ovo.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 44
2.4.2013 11:56:54   
crvenkapica123
Ma razumim ja to sve nego samo mi nije jasan test da sam zacela prije 1-2tj a muz mi je tada bio na brodu,a ovulacija mi je bila 1212.03.

Neposredna veza do poruke: 45
2.4.2013 11:59:32   
Luci.Buci
test se gubi.

trebam još jednom reć da je meni nakon 5. tj. trudnoće pokazao negativno? oba? :D ajde kad će biti vrijeme vidjet će se oplodnja ;)

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

Neposredna veza do poruke: 46
2.4.2013 14:14:18   
ruwenzor
testovi nisu savršeno pouzdani, bolje je vidjeti na uvz. javi se nakon pregleda, sretnouser posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 47
2.4.2013 19:42:18   
crvenkapica123
Bila danas na pregled i opet neznam nista.Kaze da se jos
nista nevidi ali da mi je maternica zadebljana,da on misli da sam trudna.Ako nedobijem m da neka dodem u petak ujutro a da ako dobijem da neka napravim test i u slucaju da je + da neka isto dodem.20min nakon pregleda ositim ja nesto mokro kad crvena krv,mislim se evo dosao mi m,stavila sam ulozak kad evo nakon 4 sata nema na ulosku nista.Ma vise neznam sto da mislim,kaze da moze biti biokemijska ali da on misli da nije a da ce u petak ako je trudnoca moci nesto vidjeti.U 3 dana?Nekuzin.

< Poruku je uredio crvenkapica123 -- 2.4.2013 19:43:55 >

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 48
2.4.2013 20:51:56   
lusi88
bok, ja imam slični situaciju, 17.2 mi je bila zadnja men. radila sam kučni test 26.3 pozitivan, 27 sam u petrovoj vadila krv i beta pozitivna . Danas sam bila kod zamjene od svog doktora i još se ne vidi nšta moram sutra ponoviti betu. Uhvatila me panika i bojim se vda nešto ne valja....user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 49
2.4.2013 21:36:26   
crvenkapica123
Koliko sam dosad procitala na ovom forum mozda ti je ovulacija na kraju ciklusa pa se zato jos nevidi.Test je pozitivan,sad ces izvaditi betu pa ces vidjeti.Ma sve ce to biti dobro,drzim ti fige i javi sto je bilo.

(Odgovor članu lusi88)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!