Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 2.12.2014 13:23:51
|
|
|
|
Ela28
|
H&M,C&A,Mana,Dević,Nkd nedavno je baš u Nkd-a bilo popust od 50% na dječju odjeću svašta sam nakupovala tu i tamo preko tesca,lamaloi...
< Poruku je uredio Ela28 -- 2.12.2014 13:24:09 >
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 6:29:09
|
|
|
|
monstrum
|
Ja jako volim i Zaru..ali tamo kupujem kad je sniženje
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 12:54:25
|
|
|
|
mishica2
|
C&A, H&M, Lidl (ima uglavnom odlične majice i bodije, no obično kupim broj manji nego što trenutno nosi jer mi se roba čini veća od prosjeka, a hlačice im nekad znaju biti preširoke u struku, odn. kad u struku budu dobre, onda su knap dužine). Dobri du mi i NKD, MTČ ( u Rosesu smo našli par super stvari prije ljeta na sniženju) i Dević, samo šro nema velik izbor.
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 15:41:53
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: mishica2 C&A, H&M, Lidl (ima uglavnom odlične majice i bodije, no obično kupim broj manji nego što trenutno nosi jer mi se roba čini veća od prosjeka, a hlačice im nekad znaju biti preširoke u struku, odn. kad u struku budu dobre, onda su knap dužine). Dobri du mi i NKD, MTČ ( u Rosesu smo našli par super stvari prije ljeta na sniženju) i Dević, samo šro nema velik izbor. Hehe...i ja tako svojoj curki kupila prije par mjeseci dva bodića u Lidlu, bili su mi preslatki..i uzela njen broj, ali kako stvar stoje nosit će ih nagodinu
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 16:45:48
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: monstrum Ja jako volim i Zaru..ali tamo kupujem kad je sniženje I ja sad je nedavno bilo majica za dječicu po 44 kn pa sam uzela dečkima za rođendan po 2
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 16:47:07
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: mishica2 C&A, H&M, Lidl (ima uglavnom odlične majice i bodije, no obično kupim broj manji nego što trenutno nosi jer mi se roba čini veća od prosjeka, a hlačice im nekad znaju biti preširoke u struku, odn. kad u struku budu dobre, onda su knap dužine). Dobri du mi i NKD, MTČ ( u Rosesu smo našli par super stvari prije ljeta na sniženju) i Dević, samo šro nema velik izbor. Da zaboravila sam Lidl imamo svašta od njih i vreće za spavanje,bodići su super i trenirke ali nikako ne valjaju majice bar za dečke jako su kratke
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 16:56:36
|
|
|
|
vandax
|
Ja u Lidlu najviše. Imaju super kvalitetnu robu i jako je jeftino. Tamo kupujem i za sebe i jako sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 22:24:02
|
|
|
|
sorina
|
Prije smo najviše uzimali u TESCU (Mađarska) Često se zna naći roba na sniženjima,a sad u zadnje vrijeme najčešče Lidl (super su mi njihove majice) i H&M.
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 4.12.2014 0:31:28
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
Ja sam na otoku,kod nas nema izbora samo Lidli i Mana
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 4.12.2014 2:56:19
|
|
|
|
kisica
|
Ja u Lidlu najviše.
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 4.12.2014 11:29:39
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: sorina Prije smo najviše uzimali u TESCU (Mađarska) Često se zna naći roba na sniženjima,a sad u zadnje vrijeme najčešče Lidl (super su mi njihove majice) i H&M. I mi tu i tamo preko Tesca kada se skupi dovoljno nas za grupnu narudžbu stvarno imaju super akcije
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 4.12.2014 16:13:22
|
|
|
|
sorina
|
Nisam nikad uzimala tako preko grupne narudžbe (da budem iskrena prvi put sam tu na forumu pročitala o tome ),ali nama je Mađa blizu,pa znamo se zaletjeti vikendom. Zadnji put sam L kupila majice po 290FT (to je oko 8kn),a D sam set od 5 bodija plaćala oko 40kn (1690FT)- bila neka sezonska rasprodaja pa smo baš dobro naletjeli . a njihova mi je roba super kvalitetna i nakon iskuhavanja i sušenja u sušilici ne mjenja oblik ni boju.
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 22.12.2014 9:20:52
|
|
|
|
mishica2
|
I Kaufland povremeno ima djecju robicu - štramplice, bodije i sl. dosta povoljno, samo nam tada baš nisu trebali, pa jel netko zna tko je kod njih kupovao kakva im je kvaliteta?
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 22.12.2014 11:44:13
|
|
|
|
Tia00000
|
Uglavnom kupujem u specijaliziranim dućanima za djecu, bebače
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 16.5.2015 7:58:47
|
|
|
|
Mama7
|
Ja sam za svoje dečke kupila odjeću u web shop: www.srnica.si/hr/. Imaju majice njemačkog branda Lamaloli.
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 16.5.2015 9:25:59
|
|
|
|
danery
|
nkd,kik sad kako je veća.....baš sam jučer nakupovala dosta ljetne robice za malu u kiku
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 22.5.2015 9:40:28
|
|
|
|
Kazimira
|
Ja sam dosta klincima naručivala preko grupnih naruđbi i jako sam zadovoljna.....zadnje sam uzela Lamaloli 6 majci i piđama za 270 kn (u tome je i poštarina i Tisak). A da ne govorim koliko je sin bio oduševljen
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.5.2016 13:41:13
|
|
|
|
evaevita
|
Ja svojima najčešće kupujem u H&M-u ili u C&A, mada znam robu naručiti i preko interneta, obožavam one majice sa natpisima i raznim printevima, nađe se dosta dobrih stvari, a da nisu preskupe.
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 22.11.2018 16:25:55
|
|
|
|
melancholic
|
Dječju robu najbolje kupovati u Pepcu. Jako su jeftini, kvalitetna roba, pritupačno svugdje i što je najbolje imaju sve veličine za djecu i velik izbor. Baš gledam katalog od Pepca i imaju ovaj tjedan na akciji velik izbor robe za blagdane. Toplo preporučam
< Poruku je uredio melancholic -- 22.11.2018 16:26:47 >
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 23.4.2020 12:38:53
|
|
|
|
Bebasita
|
Gdje kupujete sada kada je sve zatvoreno? Večina web shopova s dječjom robicom su mi užas, a moj raste li ga raste sve je prerastao. Uspoređujem cijene odjeće za djecu ovdje i našla sam super stvari ali bih voljela još malo više prijedloga.
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!