|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu?
2.12.2014 13:23:51   
Ela28
H&M,C&A,Mana,Dević,Nkd nedavno je baš u Nkd-a bilo popust od 50% na dječju odjeću svašta sam nakupovala user posted image tu i tamo preko tesca,lamaloi...

< Poruku je uredio Ela28 -- 2.12.2014 13:24:09 >

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 76
3.12.2014 6:29:09   
monstrum
Ja jako volim i Zaru..ali tamo kupujem kad je sniženje user posted image

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 77
3.12.2014 12:54:25   
mishica2
C&A, H&M, Lidl (ima uglavnom odlične majice i bodije, no obično kupim broj manji nego što trenutno nosi jer mi se roba čini veća od prosjeka, a hlačice im nekad znaju biti preširoke u struku, odn. kad u struku budu dobre, onda su knap dužine). Dobri du mi i NKD, MTČ ( u Rosesu smo našli par super stvari prije ljeta na sniženju) i Dević, samo šro nema velik izbor.

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 78
3.12.2014 15:41:53   
monstrum

IZVORNA PORUKA: mishica2

C&A, H&M, Lidl (ima uglavnom odlične majice i bodije, no obično kupim broj manji nego što trenutno nosi jer mi se roba čini veća od prosjeka, a hlačice im nekad znaju biti preširoke u struku, odn. kad u struku budu dobre, onda su knap dužine). Dobri du mi i NKD, MTČ ( u Rosesu smo našli par super stvari prije ljeta na sniženju) i Dević, samo šro nema velik izbor.

Hehe...i ja tako svojoj curki kupila prije par mjeseci dva bodića u Lidlu, bili su mi preslatki..i uzela njen broj, ali kako stvar stoje nosit će ih nagodinu user posted image

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 79
3.12.2014 16:45:48   
Ela28

IZVORNA PORUKA: monstrum

Ja jako volim i Zaru..ali tamo kupujem kad je sniženje user posted image

I ja sad je nedavno bilo majica za dječicu po 44 kn pa sam uzela dečkima za rođendan po 2 user posted image

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 80
3.12.2014 16:47:07   
Ela28

IZVORNA PORUKA: mishica2

Da zaboravila sam Lidl imamo svašta od njih i vreće za spavanje,bodići su super i trenirke ali nikako ne valjaju majice bar za dečke jako su kratke user posted image

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 81
3.12.2014 16:56:36   
vandax
Ja u Lidlu najviše. Imaju super kvalitetnu robu i jako je jeftino. Tamo kupujem i za sebe i jako sam zadovoljna.

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 82
3.12.2014 22:24:02   
sorina
Prije smo najviše uzimali u TESCU (Mađarska) Često se zna naći roba na sniženjima,a sad u zadnje vrijeme najčešče Lidl (super su mi njihove majice) i H&M. user posted image

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu vandax)
Neposredna veza do poruke: 83
4.12.2014 0:31:28   
FIGICA FIFINANKICA
Ja sam na otoku,kod nas nema izbora samo Lidli i Mana

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 84
4.12.2014 2:56:19   
kisica
Ja u Lidlu najviše.user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 85
4.12.2014 11:29:39   
Ela28

IZVORNA PORUKA: sorina

Prije smo najviše uzimali u TESCU (Mađarska) Često se zna naći roba na sniženjima,a sad u zadnje vrijeme najčešče Lidl (super su mi njihove majice) i H&M. user posted image

I mi tu i tamo preko Tesca kada se skupi dovoljno nas za grupnu narudžbu stvarno imaju super akcije user posted image

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 86
4.12.2014 16:13:22   
sorina
Nisam nikad uzimala tako preko grupne narudžbe (da budem iskrena prvi put sam tu na forumu pročitala o tomeuser posted image ),ali nama je Mađa blizu,pa znamo se zaletjeti vikendom. Zadnji put sam L kupila majice po 290FT (to je oko 8kn),a D sam set od 5 bodija plaćala oko 40kn (1690FT)- bila neka sezonska rasprodaja pa smo baš dobro naletjeliuser posted image . a njihova mi je roba super kvalitetna i nakon iskuhavanja i sušenja u sušilici ne mjenja oblik ni boju.

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 87
22.12.2014 9:20:52   
mishica2
I Kaufland povremeno ima djecju robicu - štramplice, bodije i sl. dosta povoljno, samo nam tada baš nisu trebali, pa jel netko zna tko je kod njih kupovao kakva im je kvaliteta?

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 88
22.12.2014 11:44:13   
Tia00000
Uglavnom kupujem u specijaliziranim dućanima za djecu, bebače

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 89
16.5.2015 7:58:47   
Mama7
Ja sam za svoje dečke kupila odjeću u web shop: www.srnica.si/hr/. Imaju majice njemačkog branda Lamaloli.user posted image

(Odgovor članu Tia00000)
Neposredna veza do poruke: 90
16.5.2015 9:25:59   
danery
nkd,kik sad kako je veća.....baš sam jučer nakupovala dosta ljetne robice za malu u kiku user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Mama7)
Neposredna veza do poruke: 91
22.5.2015 9:40:28   
Kazimira
Ja sam dosta klincima naručivala preko grupnih naruđbi i jako sam zadovoljna.....zadnje sam uzela Lamaloli 6 majci i piđama za 270 kn (u tome je i poštarina i Tisak). A da ne govorim koliko je sin bio oduševljen user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 92
3.5.2016 13:41:13   
evaevita
Ja svojima najčešće kupujem u H&M-u ili u C&A, mada znam robu naručiti i preko interneta, obožavam one majice sa natpisima i raznim printevima, nađe se dosta dobrih stvari, a da nisu preskupe.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 93
22.11.2018 16:25:55   
melancholic
Dječju robu najbolje kupovati u Pepcu. Jako su jeftini, kvalitetna roba, pritupačno svugdje i što je najbolje imaju sve veličine za djecu i velik izbor. Baš gledam katalog od Pepca i imaju ovaj tjedan na akciji velik izbor robe za blagdane. Toplo preporučam

< Poruku je uredio melancholic -- 22.11.2018 16:26:47 >

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 94
23.4.2020 12:38:53   
Bebasita
Gdje kupujete sada kada je sve zatvoreno? Večina web shopova s dječjom robicom su mi užas, a moj raste li ga raste sve je prerastao. Uspoređujem cijene odjeće za djecu ovdje i našla sam super stvari ali bih voljela još malo više prijedloga.

(Odgovor članu melancholic)
Neposredna veza do poruke: 95
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!