cuba
|
Evo ja prebacila veš u kuću na žicu. To mi je zadnja tura za osušiti i popeglati Tanjice hvala ti Ma da, još samo malo i stiže nam braco, baš se veselimo Jesi ti zadovoljna na poslu? Jel H ide u vrtić ili je baka servis dostupna? Bumbi, jutros mi R izlio zdjelicu sa pahuljicama (nije namjerno ali svejedno) Joj od deca mlijeka, šporki on, stol, stolice, pod, zid ajmeeeee Tako da sam najranije imala akciju čišćenja, do 8.30h sam već bila umorna Ma bila u kući većinu jutra, peglala što sam jučer posteljinu oprala, napravila krevete, usisala i tako, uvijek nešto ima po kući za napraviti. Onda sam oko 12h izašla napraviti đir jer je vani baš lipi dan, sunčano i usput naletjela na jedan dućan koji je pred zatvaranje i sve je 50% sniženo a meni osmjeh Naravno kupila majicu (zelenu sa cvijetom) za ljeto i košulju isto ljetnu Pa i meni je tako, sa svojim prijateljicama se skoro pa i ne čujem više, tj jesam al kad se sjetim da smo prije svakodnevno išle na kavice a sada sve udane sa djecom, odselile...ako se vidimo 2x mjesečno to je super i baš mi je žao, sve mi nedostaju. Iako si ja uvijek nađem zanimaciju i još sad kad dođe druga bebica ali svejedno. Ali zato se mi draga tipkamo i čujemo svaki dan, više sam s tobom na mobu nego sa mm A jel L možda još gladan tj da mu probaš povećati dozu Jesi ga uspjela spustiti u krevetić?