|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Friške trudnice i simptomi
1.11.2012 16:26:59   
angel@
Drage moje čitam vas i još ne mogu vjerovati da sam na ovoj temi... naime i ja sam friška trudnica...prije par dana točnije 29.10. sam radila test i druga crtica se pojavila odmah i to sa popodnevnim urinom... nije prošlo nego 30-tak sekundi pojavila se i nije slaba nego se baš vidi...
TAKO DA I JA ĆU IMATI MALU MRVICU...PRESRETNA SAM...
Od simptoma nemam baš puno... mučnine ujutro i to bez povraćanja,podrigivanje i zatvor... user posted image što se grudi tiče pojavile su se na njima plave vene,a bradavice su još uvijek iste boje samo malo izraženije... kad grudi počinju boliti... sinoć su me bolile...
I da znam tu i tamo zakunjat i nekad mi je tako vruće,a nekada hladno...
Kad ste vi otišle na svoj prvi pregled.... unaprijed zahvaljujem i oprostite mi na malo dužem postu... user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 51
2.11.2012 8:21:56   
maminangel
Tako sam sretna zbog tebe Angela@user posted image user posted image user posted image Dobrodošla i na ovu temu..
Najbolje nazovi ginekologa pa pitaj kad da dođeš,mislim da oni ne preporučaju prije 6-7 tjedna..Zvončice kaj ideš na kontrolu 13.-og?jer sam i ja naručena tada i jedva čekam.Jao meni tako fali spavanje na trbuhu i teško nađem pozu(čuj mene pozuuser posted image user posted image )za spavanje,pa mi nije jasno kako možeš sada spavati na trbuhu??Od simptoma u 10-om tjednu imam glavobolje,vrtoglavice ali mislim da mi je to djelom i od ležanja i niskog tlaka,kaže dragi da mi je narasla guza i cicke---jeeeeeeeejuser posted image user posted image Mučnine nisu toliko izražene koliko žgaravica ali već saduser posted image user posted image user posted image user posted image  A šta ću,nemogu si pomoći prežderem se i onda user posted image user posted image ,umjesto da više puta jedem po manje,ja kad sjednem za stol ne dižem se dok mi ne postane mukauser posted image user posted image .Ne mirujem više toliko strogo i nadam se da me neće koštati to..Curke moje SVE vasuser posted image user posted image pusa i pišite,veseli me to....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 52
2.11.2012 13:39:02   
zvijezd@
ja sam u 16 tjednu sve tegobe su nestale je li to moguce, bojim se, meni ne valja kad imam tegobe pa kad ih nemam......nekako se osjecam previse poletno i ka da nisam trudna da nemam stomak ova dva dana ne bi ni znala da sam trudna ... user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 53
2.11.2012 15:05:57   
bubic
Hej curke evo i mene još uvjek sa mučninma i povraćam još uvjek user posted image user posted image user posted image Znam ja da to mora još user posted image user posted image ali je teško što jest, jest!!!U ponedjeljak idemo kod tete doktorice na redovnu kontrolu po mom računanju za sedmicu ulazim u 4 lunarni tj 13 sedmicu držite mi fige da bude sve ok Ljubim vas

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 54
2.11.2012 15:16:50   
bubic
IZVORNA PORUKA: zvončica1

Jooj maminangel baš mi je drago, jesi vidjela da će biti sve u redu, previše se nerviramo oko trudnoće i svega, ja se sjećam kad sam bila trudna sa svojim klincima nisam stigla puno po internetu prčkati niti mi je uopće bilo na pameti da čitam sve što danas čitam i sve je bilo u redu, hvala Bogu, i nisam se toliko opterečivala nekim stvarima, a danas svaki dan strepim, imam zabačenu maternicu od zadnjeg poroda pa me strah, doktor mi je rekao ležanje na trbuhu što je više moguće ali da je inače sve ok, moram vadit krv, tj. koliko toga je napisao mislim da će pola mene isisat u te epruvete. ne mogu puno na trbuhu jer cicke rastu i jaako me bole, baš mi je nezgodno, i sad si mislim što manje čitam, to se manje opterečujem, ali šta mogu kada me gleda svaki dan kad se probudim i pijem kavu user posted image . Ma sve će biti dobro, još da čujem to user posted image  i nitko sretniji od mene. user posted image user posted image user posted image user posted image . ima da sad uživamo u trudnoći koju smo toliko željele. Puse svima, i vama dlakavicama:))) ja imam dlake na nogama i to kakve, ali to je zato jer se dugo nisam brijala, hahaha nema veze do 13.11 će biti šuma al onda sječemo sve.user posted image user posted image user posted image  baš me briga za dlake, ako ih i bude na trbuhu ne mogu biti gore od strija koje će biti nakon poroda.uživajte curke u svojim bušama...ovako ja mogu do sutra...ajde laku noć
Joj zvončice i kod mene isto maternica zavaljena ,čitam i što treba i što netreba na int. dok sa curama nisam ja mislim da je to zato sto je treća trudnoća neznam da li je tako sa tobom ali ja se ovaj put više bojim za bebu nego sa curama ,ne znam stvarno šta mi je .O da i kod mene dlaka ko u priči i po stomaku a bogme i po nogama hehehehe i linila mi se počela ocrtavat na stomaku sad ide nekako preko cjelog trbuha tj i iznad pupka dok je u predhodnim trudnoćama bila od pupka na dole ne znam šta je sad !!!user posted image user posted image user posted image

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

Neposredna veza do poruke: 55
2.11.2012 19:30:02   
endless
Pozdrav veliki svim trudnicama user posted image
Evo s veseljem vam se i ja priključujem, mi smo u 18tom tjednu sada već lagano, ali ja ne znam da li da se požalim ili pohvalim time što nikakvih posebnih simptoma (osim pretjeranog spavanja i umora u prva 3 mjeseca user posted image ), tako da eto, ni ne primjetih da sam trudna osim što trbuh sada već pomalo raste i povećava se iz dana u dan :)
Eto, spavanje je jedini moj simptom bio tokom prva 3 mjeseca, e da, i pomanjkanje teka, ali sada se to sve uravnotežilo i sad papam ko prava user posted image

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 56
5.11.2012 13:06:58   
maminangel
Opet panikauser posted image user posted image jutros prokrvarila uz probadanja a u 11-om tjednu sam,friška crvena krv koja kao da je pomješana sa vodom,iliti prozirnom tekućinom kao da sam se pomokrilauser posted image user posted image user posted image user posted image oprostite na izražaju..Baš sam uplašena,user posted image ,jel netko imao tako nešto??po nekoj procjeni oko 12 tjedna sam trebala odahnuti a ne opet prokrvariti.Dr. mi radi sutra popodne,baš me strah za moju mrwu..

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 57
5.11.2012 13:53:29   
endless
Da se nedovežem na maminangel - ja sam primjetila tu istu "tekućinu" od noćas user posted image ali nije krvava već je bez mirisa i svakih sat vremena presvlačim gaćice jer mi ih to "Nešto" smoči i neugodno se osjećam user posted image nije u abnormalnoj količini ali mi smeta!, da li tko zna o čemu je riječ? U 18tom sam tjednu...

Gabriel 03.04.2013.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 58
5.11.2012 14:34:10   
zvončica1
Ajmeee curke, nema me par dana i eto frke, maminangel i endless pa šta se to događa curke, ako je friška krv nije dobro maminangel preporučam da odeš na hitnu i to čim prije ili nazovi i reci situaciju, ne zvuči mi baš najbolje ovo. meni je zasad ok, ne krvarim uopće hvala Bogu na tome, mučnine kao da su se ublažile, makar sam danas išla vaditi krv i nakon toga mi je došlo u dućanu da pojedem sva peciva i šunkice fiine tamo, u autu sam si morala sendvič napravit.uglavnom, cice ogromne, mm presretan user posted image , guza isto lagano raste jer se samo tovim, u biti i jesam gladna pa mojih 6 obroka po malo izledaju 6-7 obroka na veliko...no nije bitno sad to..da maminangel naručena sam 13. slijedeći utorak u vinogradsku u 9:30, a ti?

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 59
5.11.2012 14:40:25   
zvončica1
ej bubić, sorry, dok pročitam sve postove...da i meni je treća i bojim se više nego s prve dvije al to sam i napisala zašto, previše ružnih stvari čitamo i svaka bol i neka sukrvica kod nas raste panika, tako da sam ja odlučila što manje kopati osim ako se stvarno nešto dogodi pa... e ne mogu baš na trbuhu spavati je me cice bole a kad naraste trbuh niti neču, rekao mi je dok mogu, ali ustvari bi se trebalo to širenjem ispraviti. nema panike, jako vjerujem svom doktoru tako da sam opuštena kad mi on kaže " mala sve je ok, ne brini" ! samo da još UZV prođe kako treba i mi na konju..

Neposredna veza do poruke: 60
5.11.2012 14:43:27   
endless
Zvončice, slažem se s ovim tvojim prijedlogom, bilo kakvo krvarenje u trudnoći mislim da nije dobro :/
No ja nemam krvarenje, već samo taj vodenast iscjedak, sto misli mi prode kroz glavu user posted image , a nisam bas u mogucnosti ovih dana otici do svog ginica :/ jučer i jutros sam imala neugodan osjecaj svraba dolje, no mazala sam sa Plimycol kremom, na netu sam čitala da je dobra ukoliko se radi o kakvim gljivicama i infekciji (jaa odmah ciljam na to user posted image proklete infekcije user posted image ) sada je malo bolje, ali taj iscjedak mi je precudan, do sada je sve bilo okej i nije bilo nikakvih takvih problema :(

Gabriel 03.04.2013.

Neposredna veza do poruke: 61
5.11.2012 14:50:19   
Papalina
joj, ljudi ja sam jako nervozna i strah me... user posted image
naime, opet me počele oči zajebavat... kao i lani... user posted image
samo šta se nadam da neće bit pogubno za bebu kao i lani user posted image user posted image
naime, oči me svrbe jako, oko oka me sve peče, i jako mi suze, navečer mi bude puno gore nego sad, onda mi čak i svjetlost smeta... najprije je bilo samo lijevo, sad se prebacuje polako i na desno oko... neznam šta da radim, ujutro su mi oči toliko krmežljive da nemogu ni otvorit oči... user posted image
bila sam u petak na hitnoj na očnom odijelu...i odmah stavljam tužibabu na dotičnog doktora...dođem ja tamo u 6 i pol popodne, onda me to počelo zezat i odmah sam išla. zato postoji hitna...sestra me napadne da šta ja imam u ovaj sat dolazit tu, da šta nisam mogla po danu i bla bla...čekam ja doktotra, a on mene lijepo pita da po šta ja imam dolazit, da mi nije on ginekolog user posted image user posted image

vidi on nalaz u kompu od lani, i kaže pa da, to vam je opet to,opet taj konjuktivis, pripiše mi neke kapi i mast i kaže kupite to pa si uzmite uputu da vidite ako možete koristit, ja vam to neznam nisam ja ginekolog!!!!!!! pa kako mi to može govorit??¨!! ja nisam mogla vjerovat očima, koji kreten...tako da znam manje nego prijeuser posted image

sutra idem kod doktorice po uputnicu za polikliniku pa ću tamo vidjet...nadam se da mi nije to opet taj prokleti VIRUSNI KONJUKTIVITIS!! user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 62
5.11.2012 14:53:28   
Papalina

IZVORNA PORUKA: endless

Da se nedovežem na maminangel - ja sam primjetila tu istu "tekućinu" od noćas user posted image ali nije krvava već je bez mirisa i svakih sat vremena presvlačim gaćice jer mi ih to "Nešto" smoči i neugodno se osjećam user posted image nije u abnormalnoj količini ali mi smeta!, da li tko zna o čemu je riječ? U 18tom sam tjednu...

a joj, meni isto nešto kao iscjedak prozirni,malo nekako sluzav,al ono, to mi nije toliko zabrinjavajuće jer valjda to mora bit...dok nema sukrvice je sve ok, ja sam isto u 18 tjednu... 15.11 idem na pregled pa ćemo vidjet... user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 63
5.11.2012 15:00:16   
zvončica1
vodenast iscjedak endless u 18-tjednu, ako nema bolova nemaš nikakve brige, a ako te boli trbuh i imaš krvarenje onda nemaš šta čekati. ja mislim da ti se beba popiškilauser posted image user posted image user posted image , hahah malo da te opustim..stvarno se nemaš čega bojati dok god nema krvarenja, a iscjedak kroz trudnoću je ok, možda radi upale ove je jači iscjedak,,ja sam to imala u 1 trudnoći i non stop sam vaginalete koristila jer su me infekcije ubijale, a eto bebač danas ide u 3 razred i zajebava sve oko sebe user posted image . ja imam sad obilan iscjedak bijeli i čoha me doleal doktor mi je rekao da nemam gljiva nego jednostavno ti se flora pišulje mjenja u trudnoći pa tako i ti iscjetki dolaze. Papalina, konjuktivitis u trudnoći može nauditi bebi??? prvi put čujem taj razlog, imala sam ga i ja sa sinom i koristila sam kapi i sve ok bilo. tu ti stvarno ne mogu pomoći, ne bih htjela nešto krivo reć, ali držim fige da bude sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image . Odi ti radije nekom drugom doktoru na pregled.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 64
5.11.2012 15:04:33   
Papalina

vodenast iscjedak endless u 18-tjednu, ako nema bolova nemaš nikakve brige, a ako te boli trbuh i imaš krvarenje onda nemaš šta čekati. ja mislim da ti se beba popiškilauser posted image user posted image user posted image , hahah malo da te opustim..stvarno se nemaš čega bojati dok god nema krvarenja, a iscjedak kroz trudnoću je ok, možda radi upale ove je jači iscjedak,,ja sam to imala u 1 trudnoći i non stop sam vaginalete koristila jer su me infekcije ubijale, a eto bebač danas ide u 3 razred i zajebava sve oko sebe user posted image . ja imam sad obilan iscjedak bijeli i čoha me doleal doktor mi je rekao da nemam gljiva nego jednostavno ti se flora pišulje mjenja u trudnoći pa tako i ti iscjetki dolaze. Papalina, konjuktivitis u trudnoći može nauditi bebi??? prvi put čujem taj razlog, imala sam ga i ja sa sinom i koristila sam kapi i sve ok bilo. tu ti stvarno ne mogu pomoći, ne bih htjela nešto krivo reć, ali držim fige da bude sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image . Odi ti radije nekom drugom doktoru na pregled.

a da, lani sam imala virusni konjuktivitis, adenovirusni keratokonjuktivitis točnije... nadam se da nije to to... i zbog tog konjuktivitisa sam lani 99% morala pobacit u 14.tjednu trudnoće user posted image baš sam peh user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 65
5.11.2012 15:09:47   
schnela
evo da se malo ja prekljucim. pred 1 ipol tjedan sam tazio pomoc.. pitao sam dali mozda znate dali postoji mogucnost da je tudna jer je imala nekih simtoma.. evo danas morala doci user posted image . al je nema. pa smo napravili test i user posted image
presretan sam. daj boze da bude sve ok

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 66
5.11.2012 15:10:18   
zvončica1
u bemu miša, stvarno se nadam da to nije to, baš mi je žao kroz što prolaziš. samo budi jaka i što prije na neki pregled kod nekog pametnog da se ne proširi, pa neće valjda opet bit nekog sranja...bljak, ajde samo se čuvaj i dok god se mrducka bebano, sve je okuser posted image user posted image user posted image user posted image . javi što je bilo kod doktora.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 67
5.11.2012 15:14:27   
Papalina

u bemu miša, stvarno se nadam da to nije to, baš mi je žao kroz što prolaziš. samo budi jaka i što prije na neki pregled kod nekog pametnog da se ne proširi, pa neće valjda opet bit nekog sranja...bljak, ajde samo se čuvaj i dok god se mrducka bebano, sve je okuser posted image user posted image user posted image user posted image . javi što je bilo kod doktora.

hvala ti zvončice na podrški.... u srijedu ću ić kod doktora pa javim... user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 68
5.11.2012 15:15:13   
Papalina

IZVORNA PORUKA: schnela

evo da se malo ja prekljucim. pred 1 ipol tjedan sam tazio pomoc.. pitao sam dali mozda znate dali postoji mogucnost da je tudna jer je imala nekih simtoma.. evo danas morala doci user posted image . al je nema. pa smo napravili test i user posted image
presretan sam. daj boze da bude sve ok

aaaa, super...čestitaaam user posted image user posted image
ma bit će sve u redu, mora biti user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu schnela)
Neposredna veza do poruke: 69
5.11.2012 15:20:40   
zvončica1
schnela čestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo za vas...sad ne žurite nikuda doktoru jer je prerano za bilo šta, jedino ti preporučam da nazove ginekologa i kaže da je pozitivan test i kad joj je bila zadnja menga i dat će joj uputnicu da vadi hormon betaHCG, to je zasad najbolji pokazatelj trudnoće, meni je u 4 tjednu znači dan kad sam trebala dobiti kao i vama sad bio 890 i sve je ok, i tek slijedeći tjedan idem na prvi pregled i UZV, znači sa 7 tjedana, to ti preporučam da nebi otišli sad pa će vam reć da se ništa ne vidi, pa će ti se žena uzrujazi a to nije dobro za malu mrvicu, samo ju čuvaj, mazi i pazi i to ti je to. a di idete kod doktora?

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 70
5.11.2012 15:22:01   
endless
AAA Zvončice ti to tako sve lijepo napišeš i učiniš i ove gljivetine i infekcije koje me toliko živciraju simpatičnima :D haha :D !!! Hm, nebi me čudilo da ovaj mali leptirić pički pa mami stvara brige user posted image user posted image znam da možda pitanje nije namjenjeno za ovaj tu dio foruma al me zanima jel moguće da se bebe koje su u trbuhu bude onda kad i mi?, i da idu pavati kad i mi? Jer ovaj moj popišanac (od sad ga tako zovem user posted image ) obavezno prije spavanja ima party dolje u trbuhu i migolji se bar 4-5 puta iii tako isto ujutro dok se probudim, ali ne ustanem iz kreveta :D šta rade bebe u trbuhu po cijele dane user posted image prva mi je beba, pa mi nemojte zamjerit što pitam ovakve stvari :D

AAA Papalinaa user posted image kada ti je terminček???
Ja ovog svog popišanca nikako dočekat, jučer je dobio prvi poklon od moje tete, i sva sam se raspekmezila user posted image kažu da ne valja ništa pretjerano pripremati i kupovati sve do tamo 7-8 mjeseca al ja sam taaako nestrpljiva, najradije bi potajno, da sakrijem od drugih i sama od sebe već sada otišla u Baby centar ii sve mu nakupovala, ajme user posted image
Curke koje ste već rodile, jeste i vi bile ovak nestrpljve user posted image ???

Gabriel 03.04.2013.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 71
5.11.2012 16:34:46   
cuba
Papalina draga, držim fige za u srijedu kod doktora, da nam se javiš sa dobrim vijestima user posted image user posted image user posted image

endless, sve su prvorotkinje nestrpljiveuser posted image
Bila sam i ja a sada u drugoj trudnoći sam nekako smirenija i opuštenija. Znam da me opet čekaju neprospavane noći, buđenja, dojenje, bolni zubići pa uživam dok sam 2u1user posted image Jesam te utješilauser posted image
Bebe ti više-manje u trbuhu stalno spavanju. Baš kao i novorođenčad. Evo moj mališan je jutros na pregledu uzv-a ćoriouser posted image Ginić ga je uspio probuditi da uspijemo saznati spoluser posted image
A što se tiče kupovine, ja sam do 7mj trudnoće (prve) samo šetala po dućanima, surfala netom i sakupljala informacije a onda sam kroz 7 i 8mj trudnoće sve kupila, robicu svu oprala, ispeglala i složila a mm sastavio krevetić i komodu da čeka spremno kad bebač i ja dođemo iz rodilišta. Jedino je on na dan izlaska stavio posteljinu u krevetić, to nisam ranije da se ne praši.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 72
5.11.2012 17:26:47   
schnela

schnela čestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo za vas...sad ne žurite nikuda doktoru jer je prerano za bilo šta, jedino ti preporučam da nazove ginekologa i kaže da je pozitivan test i kad joj je bila zadnja menga i dat će joj uputnicu da vadi hormon betaHCG, to je zasad najbolji pokazatelj trudnoće, meni je u 4 tjednu znači dan kad sam trebala dobiti kao i vama sad bio 890 i sve je ok, i tek slijedeći tjedan idem na prvi pregled i UZV, znači sa 7 tjedana, to ti preporučam da nebi otišli sad pa će vam reć da se ništa ne vidi, pa će ti se žena uzrujazi a to nije dobro za malu mrvicu, samo ju čuvaj, mazi i pazi i to ti je to. a di idete kod doktora?

da danas je zvala ginekologa i narucio ju je za 2tj na pregled..
a kod doktora idemo u Njemackoj.. jer tu zivimo.. je sam z Medimurja a ona je spanjolka.. al smo u njemackoj..
pucam od sreceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 73
5.11.2012 17:46:31   
zvončica1
endless  kako je cuba rekla, beba uglanom spava u buši, ali i kad je budna uglavnom nema toliko akcije, al ti kad legneš i kad ti se tijelo opusti to beba osjeti e onda počinje tulum, kužiš...ti cijeli dan nešto radiš, skuhaš ručak pa legneš, ideš peglat, usisavat itd... i sad zamisli kod tih tvojih napora šta dijete unutra doživljava...TULUM, tako i ti kad legneš onda beba tebi vrati i radi TULUM kad ti želiš odmoriti...to je sve normalno i prekrasno, a iščekivanje...meni je ovo treće, još nisam bila na 1 UZV a već bi da se rodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . uživaj i ne opterečuj se s ničim, sad se odmaraj što više jer nema poslije spavanja, dobro ti je cuba rekla...

(Odgovor članu schnela)
Neposredna veza do poruke: 74
5.11.2012 18:21:34   
Vatrica
Evo nova sam gore pa da vas sve lijepo pozdravim...i ja sam uspjela ostati trudna nakon dugih godinu dana,meni se činila cijela vječnost! Danas mi je 6 tj. a naručena tek za tri tj i to se čini ko cijela vječnost hahahahahaha ali sve za malog anđelauser posted image

Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!