|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Friške trudnice i simptomi
19.10.2012 17:41:44   
zvijezd@
drage moje evo i mene, prva tri mj ocajna zgaravica, spavanje popodnevno svaki dan a vecer nikako zaspat od kiseline, odma od pocetka je bilo mirovanje zbog smedjeg iscjetka, sad smo 15 tjedana zgaravica se i muka vratile ali manje, nemam bas apetit, bila sam prokrvarila prije 15 dana ali od napora jer sam cili dan bila u pokretu, sad zivim laganini, muž nosi robu, svekrva usisaje, jos smo na utrogestanima i laganom nacinu zivota, sex zabranjen strogo, utrići do 20 tjedna, sa bebom je sve ok, dobila sam 3 ipo kg vec.... probava je u pocetku ocajna bila sad je ne loša... sad imam buđenje svako jutro u istu uru u 5 sati me budi mjehur, i cekamo malog pišulinca... to vam je to, molim boga svaki dan da sve bude ok, doli osjecam pritisak na dane je li jos koja to osjeca??

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 26
20.10.2012 10:22:21   
nela86
zvijezda kod mene je tako , sad je ono razdoblje kad bi trebala dobiti i imam bas neki cudan osjecas u donjem dijelu trbuha...

maminangel ja sam narucena 13.11 , mucnine su neizdrzive sve sam pokusavala ali od niceg mi nije bolje, ajde pa bar nemam problema sa zatvorom user posted image ...

Drage moje jesu vas pitali da obavite onu pretragu od 11-14 tjedna , da vidite dali je sve u redu sa plodom? I sta ste odlucile?

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 27
20.10.2012 10:49:14   
zvončica1
nela86 a koliko si ti trudna? mene ne muče baš mučnine,ali zato mi je zatvor opak, nisam već 2 dana kvalitetno bila na wc i to me muči, muka mi je ujutro kad ustanem iz kreveta ali si odmah pojedem malo keksića pa je bolje. još nisam bila na pregledu idem idući tjedan tako da ne znam  šta će me pitat za te preglede..

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 28
20.10.2012 10:58:34   
zvijezd@
meni je pritisak presta to je ipak od mjehura, je i meni je predlozila taj test al mi smo vec premasili 15 tjedan i ja sam odma rekla da necu radit nikakav test

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 29
20.10.2012 11:00:44   
Papalina

IZVORNA PORUKA: nela86

zvijezda kod mene je tako , sad je ono razdoblje kad bi trebala dobiti i imam bas neki cudan osjecas u donjem dijelu trbuha...

maminangel ja sam narucena 13.11 , mucnine su neizdrzive sve sam pokusavala ali od niceg mi nije bolje, ajde pa bar nemam problema sa zatvorom user posted image ...

Drage moje jesu vas pitali da obavite onu pretragu od 11-14 tjedna , da vidite dali je sve u redu sa plodom? I sta ste odlucile?

ja sam rekla da neželim nikakve pretrage...ionako nisu 100 posto točne....

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 30
20.10.2012 18:31:22   
nela86
ja sam u 9 tjednu...ujutro obavezno moram povratiti tj. vise se namuciti jer ne povratim nista....

i ja sam odlucila da ne zelim nikakve pretrage, jer mi je to opet nekako sve stres za trudnicu, sta je od Boga je...ali isto tako ako nesto i ne stima 4d ultrazvuk pokaze

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 31
23.10.2012 11:34:30   
maminangel
Hej  moje friške trudnice,ne javljate se sa svojim simptomima,nadam se da uživate u ovim prvim tjednima user posted image .Ja još uvjek imam tamni iscjedak,sinoć je bio popraćen sa grčevima i sluzav i poprilično sam uznemirena i preplašenauser posted image user posted image user posted image user posted image ležim i mirujem koliko mogu,pijem utriće i danas sam odlučila ih bez obzira što imam tu sukrvicu početi stavljati vaginalno,možda bolje pomognu kad su na pravom mjestuuser posted image user posted image .Kontrola prekosutra,i nemogu dočekati..

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 32
23.10.2012 14:23:20   
Papalina

IZVORNA PORUKA: maminangel

Hej  moje friške trudnice,ne javljate se sa svojim simptomima,nadam se da uživate u ovim prvim tjednima user posted image .Ja još uvjek imam tamni iscjedak,sinoć je bio popraćen sa grčevima i sluzav i poprilično sam uznemirena i preplašenauser posted image user posted image user posted image user posted image ležim i mirujem koliko mogu,pijem utriće i danas sam odlučila ih bez obzira što imam tu sukrvicu početi stavljati vaginalno,možda bolje pomognu kad su na pravom mjestuuser posted image user posted image .Kontrola prekosutra,i nemogu dočekati..

ja neznam zašto ti ginić nije odmah dao da stavljaš utriće vaginalno...ja sam u 10 tt bila isto imala smjeđi iscjedak i meni je moj odmah dao da stavljam vaginalno do 12tt...jer poslije 12tt se ne prepouča... u kojem si ti tjednu??
i meni je nakon terapije s utrićima (i to vaginalno) iscjedak nestao nakon 1-2 dana... i to mi je dao 3x2... neznam, pošto ti je kontrola brzo neznam šta da ti kažem, ali mislim da bi ti taj iscjedak tamni prošao vaginalno...neznam...zovi pa ga pitaj...neznam kako mogu biti tako nehumani i ne brinut i ne pomoć...ma..

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 33
23.10.2012 14:24:28   
Papalina
I utrogestan se stavlja vaginalno baš u tim slučajevima sukrvice!!

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 34
23.10.2012 15:42:57   
schnela
pozdrav... oprostite sta tako upadam, i sta se javlja muski clan na forumuser posted image
ja se javljam jer cura nezna hrvatski, pa eto..
al da prodem na temu... planiramo bebu, da kazem ovaj mjesec smo se dosta radili na tome.. pa sada subuta, nedelja i jucer je imala vrtoglavice blage, lagana bol u ljevom djelu trbuha, stalno odlazila na wc, umorna jako, nekako bez volje.. al danas je sve to prestalo.. menstruaciju bih morala dobiti 5.11.,, pa molim vas sada za vase misljanje jel koguce da je trudna posto su se kao javljali neki simtomi al nista konkretno, probali smo test napravit( mada znamo da je prerano), bio je negativan.. al jako smo nestrpljivi i znatizeljni.. svaka vas misao je dobro dosla, unaprjed hvala na odgovorima..
sta vi mislite jel trudna ili nije??

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 35
23.10.2012 16:21:09   
danijela8
ako ti draga ima dobit user posted image  tek 5.11. mislim da vam nema smisla radit test još barem tjedan dana, i to u apoteci moraš pitat test koji će ti pokazat ranu trudnoću (znači oni osjetljiviji), ali na večini uputstava ti piše da se test preporuča radit 3-4 dana prije očekivane menstruacije

(Odgovor članu schnela)
Neposredna veza do poruke: 36
23.10.2012 16:39:23   
schnela
hvala na ogovoru.. a jel moguce da je trudna?? posto se javljali neki kao znakovi tokom vikenda i danas prestali..
jel imao tko slicne simptome? jel moguce da bi se vec sada javljali simptomi??
znaci od subote do jucer navec je imala laganu bol u ljevom donjem djelu trbuha, umorna je bila jako, malo nerovozna i bez volje, i jako puno odlazila na wc pisat.. a danas je opet kao nova, nista joj nije..

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 37
23.10.2012 17:15:38   
zvončica1
Schnela prerano je za test, a možda je to bila ovulacija pa ako ste bili vrijedni moglo bi biti nešto, ovako rano znači 2 tjedna prije simptomi trudnoće nisu sigurno jer u to vrijeme nema trudnoće nego je ovulacija a tek par dana prije očekivane može dobiti neke simptome koji bi mogli upućivati na trudnoću, neka pričeka bar do kraja drugog tjedna pa ako ne dobije neka radi test. Maminangel šta je to s tobom? žao mi je što se tako mučiš, nazovi doktora pa mu reci šta se događa.. meni je danas postalo muka i imam jači bijeli iscjedak i vrti mi se u glavi, imam osjećaj da ako stojim da bi se mogla srušit, ja tek u petak idem na prvi pregled pa ćemo vidjeti šta će reči, a na UZV sam naručena 13.11. u vinogradskoj. javi šta je doktor rekao i ne brini bit će sve ok, ipak dobivaš pomoć lijeka:)) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu schnela)
Neposredna veza do poruke: 38
23.10.2012 18:31:14   
schnela
a znam da je prerano za test, al samo me interesiralo dal ovi znaci koji su se pojavili bi mogli biti znaci trudnoce?
znam da moreamo pricekatiuser posted image , al eto netsrpljiv sam, heheh..
drzite fige da au to bili neki znakovi i da u 11mj nedode user posted image

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 39
23.10.2012 21:34:46   
maminangel
Papalina,Zvončice hvala...Ma idu mi ti doktori na jetra,sve rade preko one stvari,pitala sam dali trebam staviti vaginalno rekao je kad stane krvarenje i kao da je svejedno jel pijem ili stavljam..Neznam,, imam grozne vrtoglavice,napuhana sam i muka mi je,bezvoljna sam,ali sve mi je to ništa samo da to krvarenje(sukrvica) stane..Dali vam se trbuh stvrdne kao kod onih kontrakcija u većoj trudnoći??Bože sama sebi sam smješna s ovim pitanjima,ja koja sam prošla i biokemijsku i blighted ovum i dvije rizične trudnoće ali hvala Bogu dvoje zdrave dječice..Uglavnom sutra zovem doca pa kako god..

(Odgovor članu schnela)
Neposredna veza do poruke: 40
23.10.2012 22:15:52   
zvijezd@
papalina draga oprosti ali nisi u pravu, dok žena krvari ili duže ima taj smedji iscjedak utrogestan se preporuca pit ako iscjedak prestane onda se stavljaju doli, ja sam krvarila ono nedavno i naravno da sam pila, jer ako imas duže iscjedak i dole ih stavljas zajedno sa iscjedkom izlaze,to ce ti svaki dr rec i preporucit, maminangel draga slusaj me, nastavi pit taj utrogestan i miruj sta mozes vise smirit ce se ja sam imala obilna krvarenja pa je stalo nekome je tako jednostavno evo me u 16 tjednu i jos koristim utrogestan i vjerovatno cu do 20 tj, samo se smiri i slusaj doktora svaka je trudnica i trudnoca za sebe....

Neposredna veza do poruke: 41
27.10.2012 12:29:17   
Papalina

IZVORNA PORUKA: zvijezd@

papalina draga oprosti ali nisi u pravu, dok žena krvari ili duže ima taj smedji iscjedak utrogestan se preporuca pit ako iscjedak prestane onda se stavljaju doli, ja sam krvarila ono nedavno i naravno da sam pila, jer ako imas duže iscjedak i dole ih stavljas zajedno sa iscjedkom izlaze,to ce ti svaki dr rec i preporucit, maminangel draga slusaj me, nastavi pit taj utrogestan i miruj sta mozes vise smirit ce se ja sam imala obilna krvarenja pa je stalo nekome je tako jednostavno evo me u 16 tjednu i jos koristim utrogestan i vjerovatno cu do 20 tj, samo se smiri i slusaj doktora svaka je trudnica i trudnoca za sebe....

ja sam imala skoro dva tjedna taj iscjedak i nikako da prestane...otišla do ginića i on mi dao te utriće isključivo vaginalno i rekao da ako se pije da nemaju isto jak učinak kao i kod vaginalnog primjenjivanja i nakon dva tri dana korištenja mi je iscjedak nestao, i nije ništa izlazilo van jer ako dobro staviš i duboko gurneš koliko god možeš ti nemože niš ić van...a i u uputama možeš pročitat da služe za očuvanje trudnoće u pevom tromjesečju.. možda sve ovisi od žene do žene, od trudnoće do trudnoće...možda svaka od nas ne podnaša svaku terapiju jednako što je vrlo vjerojatno ... ja sam joj samo dala savjet o tome jer dsam sama bila u toj situaciji... user posted image

maminangel nadam se da ti je bolje user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 42
27.10.2012 12:38:10   
Papalina
jao, ja imam problema s očima...stalno suze, kad ne suze peku ko sam vrag...kapak i gornji i donji me peče na dodir i sav je hrapav...naime, oko mi izgleda ko od neke starice od 80 god user posted image zasad nisam išla kod doktora jer su tu kod nas svi u klincu a strah me po bolnicama da ne pokupim još kakav konjuktivitis il nešto pogubno za bebu kao lani... user posted image
danas sam kupila umjetne suze u ljekarni i nadam se da će mi to pomoć...to sam kapala i u lanjskoj trudnoći i kažu da se to može...da li je neka od vas koristila te UMJETNE SUZE?
da, i najprije tako me počne oko zajebavat... pa jedno pa drugo...i nakon toga nos-kihnem valjda 50 puta u 2 min... strašno...i to mi počinje tamo negdje oko 6 i nemogu više ni zaspat...isto mi je bila na zraku il u zatvorenom prostoru a na sam pokušaj stavljanja naočala, bože sačuvaj, odmah počnem plakat user posted image user posted image

i tako neki dan odem ja na groblje...tamo sve stare čiste grobove za sve svete, i odjednom blenule u mene i čude se zašto ja tako plačem ko kišna godina, raspituju se na čijem sam grobu i tako a meni samo oči suze hahahah...user posted image pa sam zapalila svijeću i begaj user posted image

i još nešto... jeli nekoj od vas ili koliko vas ima sada dlakav trbuh??? joj moj je tako odlakavio u ova 4 mjeseca user posted image user posted image user posted image
moj pupak izgleda kao cvijet sa puno latica user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 43
27.10.2012 13:14:19   
zvijezd@
paplina nemoj se ljutit ja sam isto dala svoje misljenje user posted image user posted image a i u mene je odlakavija trbuh a ja ga zamisljala ka glatkog i njeznog hahahahhaah sve je to od hormona.... ja sam neki dan osjetila skakljanje u trbuhu mislim da se moja bebica javlja a ima dva dana osjecam ka da mi je unutra zategnuto sve, a svakog li cuda, user posted image user posted image ovo je baš drugo stanje...

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 44
27.10.2012 14:19:47   
Papalina

IZVORNA PORUKA: zvijezd@

paplina nemoj se ljutit ja sam isto dala svoje misljenje user posted image user posted image a i u mene je odlakavija trbuh a ja ga zamisljala ka glatkog i njeznog hahahahhaah sve je to od hormona.... ja sam neki dan osjetila skakljanje u trbuhu mislim da se moja bebica javlja a ima dva dana osjecam ka da mi je unutra zategnuto sve, a svakog li cuda, user posted image user posted image ovo je baš drugo stanje...

ma ne ljutim se ja dragićka user posted image

joj pa i ja sam imala viziju lijepog trbuha da ću mu se divit a kad ono dlakav ko majmun i sav neki čudan , nije opće okrugao nego neznam kako da ga opišem user posted image user posted image user posted image moj dragi se stalno smije... a ona crta na sredini trbuha mi još uvijek nije nestala i vidi se ... a kako se debelim ispod sisa su mi kanalići ( naslage ) sala user posted image user posted image user posted image
hahahhahahahahahhahah
baš smiješno... user posted image sasvim drugačije od zamišljenog user posted image user posted image user posted image

joj znaš ja nisam sigurna al kad sam bila kod none , sjedila na kauču, nešto kao da se izmigoljilo unutra user posted image dal je to to neznam jer nikad prije nisam to osjetila...nadam se da je to to... jedva čekam 15.11 i pregleduser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 45
27.10.2012 14:21:04   
Papalina
dali imaš zvijezdo sasvim okrugao trbuh ili?

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 46
27.10.2012 16:45:48   
zvijezd@
papalina sta se tice oblika predivan je baš okrugli trbušić imam pravi trudnicki, nego ima dva dana me na te neke pokrete probode u njemu mislim tamo tocno di je beban pa me strah a prija mi kaze da je sve to dio trudnoce da ce bit toga jos masu, cak i kad se dizem takva mi je stvar ka neka tupa bol i odma prodje ne znam kako da objasnim jebemu misa... user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 47
27.10.2012 17:23:08   
maminangel
dlakavice moje pusa vamuser posted image user posted image ,sve je to normalno,od probadanja do grčeva i kontrakcija dok je u nekim normalnim granicama,blaženo naše stanje,jedva čekamo roditi a onda nam isto fali ta naša bušica,barem je meni..Evo da kažem da odkad sam počela utriće stavljati vag.odtada mi je krvarenje skroz stalo,jeeeejuser posted image user posted image user posted image ,jedva čekam osjetiti te leptirićeuser posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 48
28.10.2012 15:01:14   
zvijezd@
bravo draga neka je stalo i dabogda se ne vratilo user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 49
28.10.2012 20:58:22   
zvončica1
Jooj maminangel baš mi je drago, jesi vidjela da će biti sve u redu, previše se nerviramo oko trudnoće i svega, ja se sjećam kad sam bila trudna sa svojim klincima nisam stigla puno po internetu prčkati niti mi je uopće bilo na pameti da čitam sve što danas čitam i sve je bilo u redu, hvala Bogu, i nisam se toliko opterečivala nekim stvarima, a danas svaki dan strepim, imam zabačenu maternicu od zadnjeg poroda pa me strah, doktor mi je rekao ležanje na trbuhu što je više moguće ali da je inače sve ok, moram vadit krv, tj. koliko toga je napisao mislim da će pola mene isisat u te epruvete. ne mogu puno na trbuhu jer cicke rastu i jaako me bole, baš mi je nezgodno, i sad si mislim što manje čitam, to se manje opterečujem, ali šta mogu kada me gleda svaki dan kad se probudim i pijem kavu user posted image . Ma sve će biti dobro, još da čujem to user posted image  i nitko sretniji od mene. user posted image user posted image user posted image user posted image . ima da sad uživamo u trudnoći koju smo toliko željele. Puse svima, i vama dlakavicama:))) ja imam dlake na nogama i to kakve, ali to je zato jer se dugo nisam brijala, hahaha nema veze do 13.11 će biti šuma al onda sječemo sve.user posted image user posted image user posted image  baš me briga za dlake, ako ih i bude na trbuhu ne mogu biti gore od strija koje će biti nakon poroda.uživajte curke u svojim bušama...ovako ja mogu do sutra...ajde laku noć

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!