|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Travanjske bebice :)
24.5.2012 10:52:44   
newmum
mkmkmk zao mi je sto prolazis kroz to. kod nas je također postojala sumnja na to jer mi je mali bljuca u jacim mlazovima skoro tri dana,no nama su rekli da je se samo prejeda i izbacivao visak tako. premrla sam od straha i od tada tocno pazim koliko dugo papi. jer sam ga pustala na jednoj ciki i po 20 min a tako i na drugoj..dok ne bi zaspa ( obicno zaspi na drugoj)

sto se tice sirokog povoja mi idemo tek 11.6 na uzv kukova..i od izlaska iz bolnice ja njemu stalno drzim siroki povoj...je malo nezgodno pogotovo nocu kad ga treba brzo presvuci ali eto sto se mora mora se.

Sto se tice auto sjedalica mi je vec koristimo...kako sam nekoliko puta vec morala ici s njime sama obavljati neke poslove pa i kontrolu, najprakticnije mi ga je bilo staviti u autosjedalicu i s njim u auto... MM mi stalno radi i rijetko kad dobije slobodno kad mu treba tako da sam bila prisiljena tako. No ja sam dodatno stavila dekicu u autosjedalicu, premotanu duplo jer mi je nekako preduboka za bebaca..ispalo bi da sjedi, a ovako sa dekicom je u lezecem polozaju..to sam vidjela od frendice, ona tako svog malog isto u as i dekicu ispod. Je malo nezgodno svezati pojaseve,ali na kraju nekako uspijem.

Recite mi, kako vi svojim bebacma dajete vitamin d3?? Ja dojim,ali sa onim šeširićima za bradavice posto ih nemam, uvucene skorz..pa stavim 3 kapi u šeširić pa na bradavicu i pustim da povuce...nekako imam osjecaj kao da ne popapa to..no mozda je to samo osjecaj??

daje li itko na zlicu mozda??? bi li trebala mu tako davati??




_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 101
   RE: Travanjske bebice :)
24.5.2012 13:47:04   
Bablica
D kapi mu ja dam direkt u usta prije prvog jutranjeg hranjenja. Stisnem mu obraze i ukapam. Malo se igramo pa mu je to fora. I rekli su mi da treba pola sata dase apsorbiraju pa taman dok se malo poigramo presvucemo i nahranimo prode to vrijeme da se ne izbljuca.
Moram ga pohvalit malo vec dve noci pojede oko 23 zaspi oko ponoci i spava do 6:30! Toliko voli cicat da ima zulj na gornjoj usniciuser posted image

_____________________________

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 102
   RE: Travanjske bebice :)
25.5.2012 6:40:18   
newmum
Ja sam evo jučer mu dala na žlicu d3.

Evo prva noć je prošla, a da je cilu noć prospava...i evo još spava...zabrinula sam se užasno!!! Ustajala sam u 4h ujutro ga budit i dati mu ciku....jedva ju je uzeo i cica mozda minutu u polusnu i opet zapsa...

Pa sam opet pokusala u 5.30h ista stvar...
Razlog moje zabrinutosti je to sto je jeo oko 22h i zaspa oko 22.20, a prije toga smo ga okupali i poigrali se malo s njime....Jeli noramlno da beba od misec dana tako dugo spava po noci bez spontanog budjenja? Ima malo meškoljenja ali bez buđenja..
Jucer je u cili dan od 6.30h ujutro pa sve do 22.20h spava svega 2 sata i to po 20 min pa se nakupilo 2 sata.

Imam li razloga za brigu???? Ajme surfam po netu vec sat vrimena trazeci odgovore...ajme jesam pomalo luda...

_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 103
   RE: Travanjske bebice :)
25.5.2012 7:58:14   
Kony
Ako ti nije spavao po danu bormalni dati spava cijelu noc. Moja prva beba je od pocetka spavala cijelu noc a i po danu je stalno spavala. Meni ti to nije nista cudno. Samo se opusti i ti odmori. Moj se budi po noci i cak bude po dva sata budan ali nocas je bilosuper cim se nasisao zaspao.user posted image

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 104
   RE: Travanjske bebice :)
25.5.2012 13:52:23   
Marti83
newmum tako je i moj mali sa nekih mjesec dana,i manje je imao,cijeli dan nije spavao,tek 2-3 puta po pola sata i navečer zaspao do jutra.
To mi se i neki dan desilo...Ali prije sam se nervirala zašto ne spava po danu,ništa ne stignem..a sada me boli briga,ako će biti budan neka mu bude,sit će biti pa kad mu se prispava će zaspati.
Meni se počelo događati da mi puno manje jede na bocu adaptirano mlijeko.Dnevno pojede oko 200-240 ml sve skupa a ove dane čak i manje.Ja ga dosta često stavljam na prsa,jer mi se nekad ne da spremati tu bocuuser posted image i samo mu gurnem cicu i on miran.Možda je došlo više mlijeka u moje spremnikeuser posted image ?? Malo sam gledala te rodine tekstove o relaktaciji,i povećanju količine mlijeka pa ću probati da izbacim skroz bocu.Jedino mi malo dudu teže izbaciti,ali više je meni teško nego njemu...lakše dati varalicu nego uzeti ga ,izvaditi sisu,čekati da pojede i ići dalje.
Idem polako da počnem raditi ručak,i baš sam sretna što dolazi vikend jer ću biti malo sa mužem doma,a ovako sam do popodneva sama sa malim.Treba mi malo odraslih ljudiuser posted image


_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 105
   RE: Travanjske bebice :)
25.5.2012 16:03:37   
Kony
Je i meni treba odraslih ljudi isto sam vecinom sama sa djecom. Jel ste primjetile kako drugi imaju velike glave? Mene jako bole bubrezi ne znam da li smijem sta popit za bolove

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 106
   RE: Travanjske bebice :)
25.5.2012 17:10:16   
Melixina
mkmkmk tesko mi je bilo ovo citati , a kamoli da moram to prozivjeti.. drzte se i budite hrabri.. mi smo sinoc isto imali show jer nakon sto sam procitala sto se tebi dogodilo,poistovjetila sam se (user posted image je povracao dva dana sve sto bi pojeo,nekad mlaz nekad malo manje), uputila pedijatrici.rekla je da super napreduje i da joj se cini sve ok(Bogu hvala)...

sina ja svog user posted image povijam od bolnice, a od 1,kontrole duplo samo navecer (vrijeme spavanja)..jedva cekam da mu to maknemo..vidim da mu nikako ne pase..

Kak ste ih uspijele staviti na trbuhu da spavaju?moj non stop vristi cim se stavi na busicu..

newmum ja dajem 4 D kapi zlicicom i to oko podne-2 sata...a kaj se tice spavanja ne brini se,normalno je da bebaci dugo pajke(to su zdrava,mirna djeca);da ima gtceve nebi tako dugo pajkila...

Marti83 totalno te kuzim,mi smo non stop sami od jutra do 6 popodne.mm kad dodje malca u ruke , tak da ne stignemo nist za ozbac razgovarat..

Kony naz doktoricu opce prakse i pedijatra pa pitaj..ako ne pij caj od brusnice(i ja ga pijem i dobar mi je)

da vas pitam za keks.. narucena sam 18.06.na kontrolu... pa me zanima,hocemo cekati ili mozemo i prije kontrole?kako ste vi radile? rezana sam i popucana.. za koji dan nam je dva mjeseca, a mene strah akcije user posted image

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 107
   RE: Travanjske bebice :)
26.5.2012 1:31:02   
Ubrzomamica
Drage moje, evo i mene na ovoj temi, iako je moj malis svibanjska bebica! Upravo spava na mojim prsima i zao mi je spustit ga u krevet! Prehladen je i nosic mu zacepljen pa teze dise! Jadni misic mamin... :(((( Kapamo i fiziolosku i sljez i mlijeko! Kad ga stavim spavat to bude 15-20 min i probudi ga nos! Danas je plakao skoro cijeli dan! Ponekad jedva cekam da naraste, a onda pozelim da mi ostane ovako sicusna maza mamina!
Zvala sam pedijatra pa mi je rekao da se ne brinem, nije sttasno dok nema temperaturu, jer je vec presao porodajnu kilazu i siki! Hvala bogu na sikama i mlijeku!
Vidim vi ste vec uhodane u bebace!! A do jucer smo "kukale" o trudnoci i porodu...

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 108
   RE: Travanjske bebice :)
26.5.2012 12:11:56   
GreenSheep
za zastopani nosic dok spava trebas mu samo stavit polovicu frisko prerezane glavice luka iznad glavice, negdje u krevetic.mi tako radili svojima jer mala mi iz rodilista dosla prehladjena i zastopana..miris luka odstopava, dosta smrdi al djeluje i usisali ga par put i proslo
prekjucer bili na kontroli, user posted image  dobila 1200g i narasla 3 cm tak da smo sad 4900 teske i 55 duge! i to sve sam od cice! i mi se moramo narucit ortopedu, ne nosimo siroko povijanje al mislim da cu joj onda poocet stavljat do pregleda, isto su joj malo cvrsci, imamo onu gotovu pelenu kaj se sam zakopca, platnenu..

_____________________________

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.
stize i Marta iza Uskrsa 2012.....stigla 22.4.2012 napokon!

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 109
   RE: Travanjske bebice :)
26.5.2012 16:15:34   
Kony
Curke a po cemu vi to vidite da treba siroko povijanje? Ja mu vijezbam kukiče ali ne znam na šta da obratim pažnju tj.sta bude ako nisu dobri.
I jos jedno pitanjce jel vi kapi protiv grceva dajete preventive radi ili vec imaju grceve?

(Odgovor članu GreenSheep)
Neposredna veza do poruke: 110
   RE: Travanjske bebice :)
26.5.2012 16:33:58   
Marti83
hahahaha Kony ovo da svi imaju velike glave je baš točnouser posted image to je zato što stalno gledamo u male glavice...hehehe
Ja kapi dajem preventive radi,i nije imao grčeva ništa,i čisto sumnjam da će ih dobiti navršio je već 2 mj.
Melixina ja sam keks počela nakon 8 tjedana,kada mi je gion dozvolio ali nije bilo baš nešto...ja sam rezana i nije toliko strašno smetao rez koliko je unutra suho i nešto kao da zapinje i smeta unutrauser posted image drugi pokušaj je bio bolji ali još uvijek nije to to.
Moj mali nije prehlađen ali imam onaj aspirator pa mu ukapam fiziološku i s njim sve sline izvučem,odlična stvar!
Danas je samo pola sata spavaouser posted image ,ja već luda koliko mi visi na sisi i jedva sam ručak uspjela napraviti.Sad ću u šetnju u nadi da će makar u kolicima spavati.

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 111
   RE: Travanjske bebice :)
26.5.2012 22:15:42   
solarsoul
hej curke moje evo i mene:)...Bablice hvala na info, u ponedeljak i zovem i faksiram uputnicu. mi nosimo to dosadno siroko povijanje od prvog pregleda kod pedijatrice i luda sam od toga a i on..jedva cekam da to skinemo:) naravno u nadi da su kukovi ok
sto se tice sex.zivota jaoooo...nakon "poprilicno njeznog" doktora u bolnici...imam traume...i prvi put nije bas bio neki:((...a sad sam opet nakon prekrasnih devet mjeseci dobila mjesecnicu i opet nis:(( tako da cekamo neko bolje vrijeme:)))

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 112
   RE: Travanjske bebice :)
27.5.2012 15:33:30   
Melixina
kONY moj bebi ima grceve pa mu dajem kapi..cak sam danas dosla do zakljucka da cu mu davati ujutro 2kapi te kasnije popodne 3,tako da izbjegnem (mozda) grcice na cijeli dan..javim rezultate malenog eksperimenta..

sto se tice povijanja,mi povijamo jos od bolnice (tako nam rekli),a od zadnje kontrole ped.rekla 2e tetra pelene kad spava a inace jedna preko dana..

kako stojite sa poznavanjem pjesmica?ja sam zakrzljala po tom pitanju..ako koja bude voljna neka natipka koju user posted image

htjela sam vas pitat.. napipala sam user posted image neku kvrzicu u sredini prsnog kosa,malo iznad zeluca... jeste li vi mozda primjetile stogod slicno? mm tvrdi da i on ima to,da je to neka kost...a meni to uopce ne izgleda kao kost..

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 113
   RE: Travanjske bebice :)
27.5.2012 16:18:13   
Kony
Nemam ja nikakvu kvrzicu na tom mjestu ali zato sam napipala dolje na stidnoj usni. Ne znam jel to mouda neka dlakica urasla. user posted image jel koja imala takvo sto?
Beba mi je dobila po licu pristice vijerovatno se cisti. Samo mi nije jasno zasto joj su oci jos uvijek zute od zutuce a iducu tj.ce mjesec dana. Nekako mi se to cini dugo za zuticuuser posted image

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 114
   RE: Travanjske bebice :)
27.5.2012 18:12:28   
Kazimira
hello......user posted image

eee baš sam htjela napisati kako je moj mali sav oprištavio...po licu, glavi i vratu.......sutra idemo na prvi pregled pedijatru pa sam si već zapisala hrpu stvari za pitati.....

kony - ja sam još u trudnoći s unutrašnje strane usne imala nekaj...mislila sam da je madež ili bradavica.....jer sam u trudnoći po cikama dobila nekaj između bradavica i madeža...da bi kad sam došla iz bolnice zakačila za to i ustanovila da je bila mrcina od prišta......najbolje pitaj giniča kad buš išla da pogleda.....

Melixina - kvržicu...onak skroz okruglo pod prstom....sam ja napipala Kaspiju kad smo došli iz bolnice, patronažna mi je rekla da to nije niš, mislim da je i nestalo.....ali ak' se brineš doc bu ti sve znao reći.......viš još jedna stvar za pitati peda...user posted image

pozdrav svima......user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 115
   RE: Travanjske bebice :)
27.5.2012 18:48:28   
marči
Bok cure...ne stignem se javiti jer me malena svu okupira a i pokušavam odmarati što više da mi rez zacijeli jer sam cijeli dan u pokretu zbog nje i često se saginjem i sjedim što nee bih smjela pa ni ne pokušavam do interneta....
Hvala vam na savjetima...krvarenje je prošlo...kakica se normalizirala ispalo je da je ta prijelazna kakica svakakva i da me panika uhavtila bez veze...sada često bljucamo,...ne podrigne se svaki put poslije dojenja jer zaspi i nikako te se onda budi u polusnu i grči, plače , stenje..neznam kako joj pomoći??? Uredno je zamijenila dan za noć i potpuno sam iscrpljena jer gotovo uopće ne spavam, meni je nemoguća misija zaspati po danu koliko god bila umorna...
mkmkmkbaš mi je žao...nadam se da je sve prošlo ok i da je bebica doma sa vama.....
cure da li se vaši bebači ljušte??? moja se sva ogulila kao zmijica...kaže patronažna da je to normalno i da ne mažem sa ničime ali meni to grozno izgleda user posted image i imamo problem sa okicama, jedno joj je skroz upaljeno iako brišemo sa kamilicom po cijele dane nikako proći....ako imate koji savjet..please...
što se keksa tiče...jao...mislim da će kod mene to pričekati jakoo dugo...dok rez zacijeli...a kako izgleda mislim da će čekati i duže...izgledam ko frankenstainova mlada još strije, mlohavost...prestrašno, čak se i moja mama zgražala kako su me pokrpali...kaže da ne može vjerovati da su tako maldoj ženi to mogli napraviti, naime i ona ima rez, ali samo tanku crtu koja se gotovo ni ne vidi, a mene su krpali uzdužno i poprijeko...nikako ne izgleda...a tu su i kile...skinula samo 6kg na porodu od dobivenih 22kg...tako da prestrašno izgledam...ubilo mi volju za keksom....e da i vrlo obilno krvarenje...mislila sam da kada rodim odmah se bacam u akciju a sada mi je još gore nego kada sam bila trudna user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 116
   RE: Travanjske bebice :)
28.5.2012 12:23:30   
Kazimira
marči - normalno je da se ljušte, ali ode to s vremenom...samo ju peri s trljačicom ili gazom i otići će to.......
nemoj joj baš stalno trljati po očima........shvatila sam da joj često brišeš s kamilicom......jednom ili dvaput dnevno je dovoljno.......moj je tak krmeljio dva tjedna i to onda lagano prođe......jedino ak'''' baš nije upala...onda se konzultiraj s patronažnom ili pedom.....

curke jel'''' se vaši klinci zagrcnu često s mljekom???.........mrzim to, da oprostite preserem se od straha....user posted image


user posted image


stavila sam dvije slikice Kaspija...da vidite maminu mazu :-))))))) http://album.ringeraja.hr/index.php?page=browse&type=1

< Poruku je uredio Kazimira -- 28.5.2012 12:35:04 >


_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 117
   RE: Travanjske bebice :)
28.5.2012 14:25:20   
Kony
Da strasno zagrcne. I onda ga sto brze dignem i lagano lupkam a mlijeko curi svuda grozno

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 118
   RE: Travanjske bebice :)
28.5.2012 21:58:42   
mama.tina
Hvala vam na tako lijepoj dobrodoslici user posted image user posted image
Napokon sam uhvatila malo vremena, sva trojica spavaju user posted image Prilicno je naporno odrzavati balans medju njima, sad kad je MM poceo raditi, a kad je dezuran, ajme meni, onda iduci dan prespavam cijeli...

Melixina - sto mislis jel bi se dalo sta promijenit u vezi toga? Ne bih bas da spava izmedju nas.. Petar i Mata to nisu radili, samo ovaj malisa...user posted image

Da se ubacim na temu ljustenja, i moj mali se ljusti, kao zmijica.. ali smo poceli koristiti Adermu i odlicno prolazi, za par dana se skoro sve povuklo...

_____________________________

Petar - 18.12.2006.
Matija - 13.8.2009.
Borna - 20.4.2012.
<3

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 119
   RE: Travanjske bebice :)
29.5.2012 1:08:02   
solarsoul
hej marci i mom malenom je oko bilo upaljeno i krmeljalo je jos u bolnici...kapali su mu tobrex kapi par dana i proslo je...a kad smo stigli doma opet se to oko zakrmeljilo....pa nam je patronazna preporucila kamilicu a ako ne prodje tobrex mast...s kamilicom nije proslo al s tobrex masti je i to u dva dana, vise se okice ne krmeljaju:)
sto se tice zagrcavanja...i mene to splasi uzasno....toliko zna pohlepno jesti da kad se zagrcne to mlijeko
ide van i na usta i na nosic.....uzas.....pitala sam pedijatricu al je rekla da to niej zabrinjavajuce...da samo prebrzo jede....hm da.....on ne zna polagano gustat....to je odmah dernjava ako ne dobije porciju plus:)))

(Odgovor članu mama.tina)
Neposredna veza do poruke: 120
   RE: Travanjske bebice :)
29.5.2012 15:33:01   
newmum
Ma cini mi se da svi bebaci bljucaju, moj također i kad jede i kad ne jede, podrignula ga ili ne, zna redovito bljucnut, cak i u snu u prvih 10 minuta kad zaspe...pa moram dezurati jer se bojim da se ne zgrcne dok ja čorim...tek kad u snu bljucne mogu i ja leci pajkit...
I Patrik je pun pristeva po licu, celu, tjemenu i vratu, no također su mi rekli da se cisti... Nadam se da će brzo proci jer bas zivcira vidit tako malo slatko cudo u pristevima![sm=smiley19.gif


Kad se dici konacno formira boja ociju?? Stari smo tek 38 dana,a mater mi kaze da se to u 40-etnici formira...hm...user posted image

U mog user posted image su jos bebi plave...joj jedva čekam konačnu boju...zivo me zanima! user posted image


_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu solarsoul)
Neposredna veza do poruke: 121
   RE: Travanjske bebice :)
29.5.2012 20:04:09   
Marti83
Ojla mamice...user posted image
Eto nas malo da se javimo,naravno mali je na cici dok mama pišeuser posted image
Prištići i nas muče ali mu redovito lice perem vodom pa će valjda brzo proći,a još uz to smo i malo izgrebani.Skoro svaki 3 dan mju moram šišati nokte koliko mu brzo rastu.
Sada mi je tako fora jer stalno priča i ispušta svakakve zvukove,i smijeh mu stalno na licu.Baš je neka vesela beba
Kako vi oblačite bebe za šetnju?Kratki,dugi rukavi?Ponekad me strah da ga ne razgolitim previše da mi se ne prehladi

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 122
   RE: Travanjske bebice :)
30.5.2012 10:16:29   
Kazimira
evo mi smo prije dva dana bili kod pedijatra, težak je 5370 g i 56 cm dug...sve je okuser posted image ...mada je cijelo vrijeme plakao...taman ga grčevi čopili kad smo trebali ući doktoru...user posted image

Marti83 - moj još uvijek dugi rukavi i ispod body na tregere i čarape mu navučem prek' hlačica.....a onda se vani ili pokrijemo dekicom ili ne...ovisi kak' je jako sunceuser posted image ....a ako puše vjetar stavim mu malo kapicu

newmum - moj ima tamno plave oči....nadam se da će takve i ostati.......user posted image

i da ne zaboravim.....stalno razmišljam kako bi mi bilo s više djece u ovoj situacijiuser posted image ...pa sam samo htjela pohvaliti i čestitati mamama koje hendlaju njih više i još bebolinu.......user posted image svaka častuser posted image ......


user posted image


_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 123
   RE: Travanjske bebice :)
30.5.2012 14:22:28   
Kony
Joj i ja ga stalno umivam sa kanilicom ali nikako da prode. Sada sam ga namazala s melemom pa cu vidjeti.
Mi u setnju idemo u dugim rukavima i dugi bodi i prekriven dekom. Kod nas u Daruvaru i nije bas toplo. Evo danas je malo bolje vrijeme.
Moj bebac je jako taman i ima jako dugu kosu pa u setnji ljudi kad ga vide svi budu zateceni jer sam i ja i muz svijetle puti. Svima je prva reakcija kako ima dugu kosu, a po kome je tako taman???user posted image user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 124
   RE: Travanjske bebice :)
30.5.2012 15:00:45   
marči
joj cure panika me hvata moja malena svaki dan podrigla ili ne čim zaspe nakon jedno sat vrem,ena počne se jako grčiti i stenjati dok spava i bacaka se ponekada zna i plakati jako uz to još i bljucka redovito...patronažna kaže da je to ok ali danas mi se čini da je ispovraćala i izbljucala sve što je pojela i baš me panika pere...kupila sam kapi za grčiće ali još njoj nisam dala jer patronažna kaže da to nije od grčića....a ja neznam šta da mislim... da se pohvalim otpao nam je pupak ali ne skroz user posted image i sad nam je još kompliciranije to čistiti...za okice više ne stavljam kamilicu...očito nema efekta....kaže patronažna da joj brišem sa svojim mlijekom??? gnjusno mi to zvuči....hvala za savjet za kremicu...probati ću to....
Inače smo ostale same ovaj tjedan i super nam ide...po noći moramo malo dohranu koristiti jer me iscijedi preko dana jer je stalno na cici pa kaže patronažna da bez ustručavanja damo dohranu...mi smo počeli sa bio love od dm...za sada nam je ok...kakva su vaša iskustva???
Bablica...još desetak dana i mi smijemo van pa nećeš morati sama šetati po Viškovuuser posted image e da...i moja ima mjehurić od cicanja...ja ju zovem mala pijavica...da vidiš kako se trga za ciku....mala radilica prava... još da me ne grebe noktićima bilo bi super...taman prošle ragade a ono njeni nokti u cikama..user posted image

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!