|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: začepljen nos kod djece
22.10.2011 9:52:01   
bubaMaja
mi smo sad probali prvi put taj na usisavač i ja sam apsolutno oduševljena tom spravicom!!!!!!! čula sam svakakvih priča i predrasuda da kako netko može usisavačom po bebi ali to je nešto pregenijalno!!!!
mi smo prvi put odradili kao igru tako da joj nije šok pa mi je dala: pa da podijelim s vama koji se tek spremate na prvi put...

dakle prvo sam upalila usisavač - zvuk kojim nije baš oduševljena ali se i ne boji, onda sam joj pokazala taj nastavak, malo smo se poigrali s njim stavljali smo posvuda po prstićima, bušici, malo na obrazić -kao igra i to joj se svidjelo - smijala se. onda sam malo po sebi kao i u svoj nos (iznenadilo me koliko je meni povuklo - hahahaha) to joj je bilo smiješno.. onda sam zamijenila taj nastavak za čisti i još malo njoj po licu i u nosić - to ju zaškakljalo pa se malo pobunila ali dala sam joj da i ona drži pa smo povukli obe nosnice... za prvi put bez čepljenja drugog nosića i izvukli smo jaaaako puno bez otimanja, plača ili nekog šoka.. sljedeći put ćemo začepiti i drugu nosnicu pa ćemo vidjeti kako ide onda...
nama teče prozirna tekućina nekoliko dana kapamo samo aquamaris da se ne skori i to je to... pretpostavljam da je puno lakše ako je unutra sve tekuće nego skoreno

pa evo ako nekome može pomoći naš postupak....

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 26
22.10.2011 11:18:12   
sretnabeba4
joj ovo mi zvuči genijalno. baš i ja razmišljam o kupovini takvog aspiratora i ovaj tvoj članak me još ponukao da ga kupim jer sam bila nekako skeptična u odluci user posted image user posted image

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 27
22.10.2011 22:03:08   
Bebač i ja
izvrstan je aspirator,samo prije treba ukapat fiziološku i nabrzinu stavit aspirator u jednu nosnicu,drugu začepit i tako napravit s drugom nosnicom.sve traje par sekundi.

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 28
24.10.2011 14:06:31   
cocco
taj aspirator je najbolji izum ikad! samo prije upotrebe zatvoriti prozore da susjedi ne bi zvali centar za soc.skrb!! moj toliko urliče i otima se da ga mm treba držati dok ja utrpavam fiziološku i ispumpavam. a kad sam sama, omotam ga u pelenu da ne mlatara rukama. primjetila sam da dosta toga, ako je vodeno, izađe kroz usta dok mu uštrcavam fiziološku.

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 29
24.10.2011 14:07:24   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: cocco

taj aspirator je najbolji izum ikad! samo prije upotrebe zatvoriti prozore da susjedi ne bi zvali centar za soc.skrb!! moj toliko urliče i otima se da ga mm treba držati dok ja utrpavam fiziološku i ispumpavam. a kad sam sama, omotam ga u pelenu da ne mlatara rukama. primjetila sam da dosta toga, ako je vodeno, izađe kroz usta dok mu uštrcavam fiziološku.

i mi zatvorimo prozore i vrata sobe,u zgradi smo pa se i tak čuje sve user posted image
a sama nema šanse nikako

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 30
24.10.2011 14:18:01   
cocco
moj je još mali pa ga mogu obuzdat, al ne znam kak ću kad bude veći. i sad mu ta pelena jedva zadrži ruke.
mi smo u kući pa se svejedno čuje. sva sreća jedni susjedi imaju isto bebicu pa drugi susjedi nikad ne znaju koji se od njih dereuser posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 31
24.10.2011 20:46:12   
bubaMaja
mi smo evo nakon dva dana isisavanja sve očistili.. nije se stiglo začepiti, niti ikako ugnojiti ili nešto tako da nismo bili bolesni!!!
apsolutno obožavam ovu spravicu... i kod nas ide bez o0timanja i vrištanja user posted image

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 32
24.10.2011 21:05:07   
elven

IZVORNA PORUKA: sretnabeba4

joj ovo mi zvuči genijalno. baš i ja razmišljam o kupovini takvog aspiratora i ovaj tvoj članak me još ponukao da ga kupim jer sam bila nekako skeptična u odluci user posted image user posted image

Samo ga nemoj kupovati kod nas u ljekarnama jer košta 200-tinjak kuna, u Sloveniji ih imaš od 10-ak eura , evo škicni na stranicu, ovaj dućan je najbliži, u Brežicama, pa ako je moguće da od tamo kupiš da ne bacaš novce bez veze...

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=79&ParentClassID=79

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

vitamini
Admin

Koje vitamine dajete bebama za jačanje imuniteta?

child life (12%)

twinlab (9%)

esi propoladi (0%)

matična mliječ (26%)

nešto drugo (53%)

Broj svih glasova: 34

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!