Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: umorna od svega i tužna 13.10.2011 13:16:17
|
|
|
|
Zvonki
|
Mislim da je najvažnije odlučiti nešto promjeniti, a ne samo mučiti sebe a i ostale oko sebe. Ali za to treba jako jako puno hrabrosti. Većina nas je nažalost nema...
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 13.10.2011 13:34:29
|
|
|
|
TanjaP
|
Uff slažem se...volim ga i ne mogu reći da je zaista loš... ali da je lijenčina i gotovan i da on mora bit na prvom mjestu to je istina...nisam naučena na takav stav jer sam odgajana da pomognem , da budem "pri ruci" ali dosada mi se to tako i vraćalo...U stvari prave naznake njegova ega su se pokazale u trudnoći kada odjednom on nije više mogao biti UVIJEK na prvom mjestu...u početku tome nisam pridavala značaj...kd sam shvatila da je pretjerao..probala sam sitnim upozorenjima...ništa zid..ne razumije..pa raspravama...opet isto ..pa sam od očaja počela svako malo cmizdriti...ništa KINESKI zid.... e i sad 6 dana prije poroda puko mi je film...Poanta je da neznam na koji način njemu pokazati što radi...jer on vidi sebe žrtvom...stalno sam mu ponavljala da se ne radi o meni nego nekomu tko je važniji od nas... neide...E pa onda ćemo ovako...moje dijete je na broju 1 daleko i visoko iznad svega... Ljubav... neću žrtvovati dijete zbog ljubavi...Ljubav sama za sebe ne može opstati... Ljubav treba biti satkana od povjerenja,razumijevanja,žrtve i poštovanja...ako toga nema...sama za sebe brzo će ispariti..,..
|
|
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 13.10.2011 14:03:25
|
|
|
|
kanader
|
IZVORNA PORUKA: TanjaP ... Ljubav treba biti satkana od povjerenja,razumijevanja,žrtve i poštovanja...ako toga nema...sama za sebe brzo će ispariti..,.. za ljubav je potrebno dvoje koji zajedno gledaju u istom smjeru,rekao je netko pametniji od mene
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 13.10.2011 15:09:09
|
|
|
|
TanjaP
|
potpisujem....
|
|
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 20.11.2011 16:27:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Pozdrav svima ! Na ovom sam forumu bila davno kad sam bila trudna tj prije 2 ipol godine. Sad mi treba tako rec neko da pogleda neke stvari sa svoga ugla jer vise neznam dali ja to gledam krivo ili jednostavno sta se desava. probat cu ukratko ispricat . Muz i ja se volimo otkako smo zajedno(hodali) ostavila sam sve iza sebe odselila se i zapoceli novi zivot na nicemu ,znaci od dva kofera robe i iznajmljivanja stana ,ja sam otisla u drugu drzavu,ucila jezik i trazila posao .Nakon 4 godine braka ,ja imam stalni posao 4 godine. hb imamo stan polozila sam isto i zatrudnijela kako nam je bilo u planu ... imala jako tesku trudnocu ,cak i poteskoce sa hodanjem (zbog leda) ali nisam se davala nikad...rodi se mala djevojcica ...nakon cca 6 mj moj muz dolazi doma "nadrkan"sa posla i sav blijed nikakav, fino mu kazem ispricaj se i isprica se..kratko i jasno sef ga maltretirao!! Neko vrijeme poslije dode doma blijed ,trese se i nije mu dobro ...prestaje ic na posao..uzima bolovanje...godinu dana na bolovanju...ja radim ..ujutro malu spremim u vrtic,odem na posao ,dodem doma napravim jest, operem,slozim ...Ide na terapije ,neradi,cak je rekao da nece nikad ni radit, ja pokusavam pricat,ne odaljio se neda niti rec. Vise mi nepruza paznje,njeznosti,..ljubavi..prije 6 mj ja sam dobila poziv iz bolnice od doktorice da imam nekih zdravstvenih problema ,trebala mi je podrska,zagrljaj da mi makar lakse bude,nista nisam dobila,on je bio prezauzet sa sobom i time kako ce igrat igrice na kompu i kako ce se skoncetrirat da on samo misli na sebe i da se opusti . to me jako boljelo . hb uspjela sam sama sebe tjesiti ....pokusavam pricat s njime ,uvjek kad smo imali problem znali smo razgovorom rijesit. sad kad mu kazem da me muci nesto on samo prigovara na mene da ja trebam ovo ono promijenuti a on je u pravu . pokusavam mu pomoc ...nevidi..ili nece da vidi. samo znam da mi je dosta tuge i plakanja a njega nije briga . umorna sam . napravim mu jest da bi imo sta jest doma,odem radit,dodem doma cisti spremaj..sta je radio ? Spavao , i jos na sve to tako se ponasa .
|
|
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 20.11.2011 16:58:19
|
|
|
|
mala99
|
Ako nešto ne podnosim to je nerad, trebala si to prekinuti odmah. I zašto ti kuhaš i voziš malu u vrtić ako je on doma? Mislim da se s njim nešto desilo na poslu, trebali bi o tome otvoreno i iskreno razgovarati. Mislim ako prije nije bio takav, onda je definitivno nešto utjecalo na tu promjenu. A možda ga ti nisi dobro poznavala, jer teško da odjednom od radnika postane neradnik? I još nešto čini mi se da si prihvatila njegovu igru, pa neka on preuzme dio kućanskih poslova i obaveza kad je već doma, zar ne? U slakom slučaju, trebaš razgovarati i reći mu otvoreno šta te smeta, ako te voli i stalo mu je do tebe razgovarati će i nešto poduzeti sa svojim ponašanjem.
|
|
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 20.11.2011 17:13:51
|
|
|
|
kanader
|
moram reći da se lik super organiziral...odmara doma i igra igrice a sluškinja sve odradi..... bez puno razmišljanja ja bih ženu poslal kod psihijatra.ili je rođena da bude žrtva.ostaviš mu jedno jutro dijete doma i odeš na posao, pa da vidiš kad dođeš jel sve u redu, ako nije ima valjda i u toj zemlji neka socijalna služba(valjda su ažurnije od naših)da ga malo prestrašiš.mislim da je lik glumac...za oscara
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 20.11.2011 17:24:13
|
|
|
|
Bebys
|
da nevjerujes kanader POTPISUJEM TE u potpunosti
|
|
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 20.11.2011 18:26:48
|
|
|
|
mišica 666
|
i ja potpisujem kanadera. to što mu se desilo na poslu ne opravdava ljenost u svim drugim aspektima života. i stvarno jednu stvar ne volim a to su ljeni ljudi.
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 20.11.2011 20:36:53
|
|
|
|
Anoniman
|
pricam s njim i 2 dana pomogne i opet nista,kad dodem doma kazem mu treba usisat on samo :e pa bas nemogu" -"ok,sta si radio cjeli dan"? - pa lezo " zvockala sam i prestala...sad sam dosla do tog da lijepo radim kao on meni . sutim,necu da znam jel ide tamo vamo nit ga ispitivam. da na poslu ga je sef psihicki maltretiro ,jako, uvjek je radio i doma i na poslu i kazem vam preko noci drugi covjek ,vec 2 godine jako mi je tesko se pomirit i jednostavno nezelim. posljednji put cu razgovarat s njim ,ako nemoze ja nemogu vise da nastavim ovakav zivot. 24 su mi godine,tek sam pocela da zivim,namucila sam se da steknem nesto sad kad trebam uzivat eto ga na. sva sreca sto mi moja curica daje srecu ,nju samo i imam ,jer ovdje nemam obitelji :( . ide kod psihologa zbog posla,ali otkako ide i otkako je presto radit je presebican .a ja nisam konj nit cu bit vise ! neznam..nemogu vam rijecima objasnit kad se jos navikavam na tu osobu koju nisam upoznala. nije to nista on i svoje roditelje otkanta,meni bude zao njih jer su ljudi ok . ja samo zelim imat sretnu obitelj,kraj njega sam trenutno jako nesretna,zivot je kratak da bi ja cekala godinama hoce li doc sebi . zelim se posvetit djetetu,uzivat,skolovat se ..ali on me samo koci jer jako sam osjecajna :( sigurno mislite vidi glupace. ali ja sam jedna od onih sto mrzi zene sto su teta -let`e , mislila sam da mu je lose ,da ce bit lose, al sad vidim da je bezobrazluk. netrudi se.
|
|
|
|
|
RE: umorna od svega i tužna 21.11.2011 7:47:05
|
|
|
|
mišica 666
|
draga sigurno te nitko ne smatra glupačom. normalno je da svi ljudima koje volimo nalazimo isprike jer ne možemo povjerovat da su jednostavno lijeni bezobrazni ili loši. ali sad si počela kužit stvari i kao što si rekla život je prekratak da ga tako provedeš. ljudima se desu puno gore stvari pa dođu sebi kolko tolko. u svakom slučaju želim ti puno sreće i snage da napraviš što trebaš napravit. ko zna možda mu to bude šok tr+erapija pa se tvoj princ i pojavi iz tog tmurnog čovjeka.
|
|
Anketa
koliko dugo dojiteminniezanima me koliko dugo dojite ili ste dojile svoje mališane1 mjesec (
19%)

3 meseca (
14%)

6 mjeseci (
10%)

9 mjeseci (
10%)

12 mjeseci (
28%)

18 mjeseci i više (
18%)
Broj svih glasova: 145Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!