Vjeverica ST
|
ma to vam je, kao što sa ljudskim odnosima uvijek je tako, jaaako komplicirano. Ta moja prija je OK, ali je malo djetinjasta i povodljiva. Ona ne razumije što je brak i ako ja njoj želim dat do znanja da on abaš i nije idealan, ona će pomislit, ajde pa to je valjda tako u braku, ma dobar je ona kakvi su drugi (obrazovan, lijep, ima dobru plaću, snalažljiv, simpatičan, znate ono ne tuče me, ne vara, ne izlazi svaki vikend, ne pije. I zato je idealan ). ma ne znam, ne želim ni nju izgubit, ali bojim se da će me razumijet tek za nekoliko godina..... Skužila sam da trebam izbjegavat da se njih dvoje susretnu, ali ovaj put je to bilo nemoguće.... A i vezani smo rodbinski, moji su prijatelji s njenima, komplicirano.... Ma on je očito tu sliku ponio iz kuće, otac mu je isto takav. I svak mu više cijeni oca jer je sposoban, zgodan, uspješan........ Pokušavala sam ja i ta ljubakanja pred drugima pa tek onad nam svi zavide i misle da je idealan kad ga tako ljubim....Jer, radi se tome da ljudi u mene imaju povjerenja, ako ja kažem da je dobar, sigurno je, ja stvaram to ozračje topline u obitelji, a on preuzme zsluge. Ali, ne , PLAĆA je najvažnija. Ma koliko mi šutjeli o tome. Teško se izborit za sebe. A pošto samo ovako komunikativna, ljudi misle da se ja itekako znam izborit. A i nisam baš. Evo recimo, ja kad mu počmem pričat o svemu, on kaže, ajme opet žugaš, ja nikad ne valjam i postane ogorčen. I te moje kritike kao da više ne obadaje. Dapače, čak mislim da se ponekad osijeća superiorno jer sam ja ljubomorna. Ili se ne razumijemo. Zapravo, nije on toliko nekomunikativan koliko mi nismo na 2ISTOJ VALNOJ DULJINI. Sad ćete reć, pa što si se udala za njega... Zaljubila sam se! Nije on skroz negativan, ima on dosta pozitivnih osobina. ALi , eto, ne znam kako to više objasnit. Ne pridaje mi pažnju koliku zaslužujem. Moj brat, npr. kad me vidi, skače oko mene, treba li ti ovo, ono, sjedi, nemoj puno radit, miče li se beba...A ovaj noje, rijetko. A on mi muž. OK, teško ti je, stvarno je teško, umorni smo oboje od seljenja i obitelji, i rada i troškova.... Ali, jednom sam trudna! Zapravo, malo je sebičan i razmažen. Navikao je da je mamina maza. Eto. Stvarno jadne mi žene. A i ja sam navikla na pažnju doma. A ode samo rintam. Nije mi teško, samo oću toplu riječ, zagrljaj.........