|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: umorna od svega i tužna
6.10.2011 15:25:39   
Vjeverica ST
cure, liepo ste me utjesile...danas se i bolje osijećam. Ma ja znam da bi drugačije reagirala da sam malo više s ljudima, a i hormoni su tu..Naprosto ne vidim realno cijelu sliku....
Da, netko je napisao da ima i većih problema..Da, otac mi je teško operiran, moji imaju velikih financijskih problema i to me također brine..uz fax, trudnoću, muža, kućanstvo...
Bojimo se da će dobiti otkaz taman pred porod, a ima dobru plaću..Da takvu ima opet, mora u drugi grad raditi...I to nas brine, di sad.....Sve to stavra frustracije. A mužu smeta što se ja više , kako kaže brinem za svoje nego za nas, kao snać će se on. A to nije istina, nego se više bojim za njih...

Ma recite vi meni sramote li vas vaši muževi?
hm, evo dobre teme!!!!

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 26
6.10.2011 16:08:21   
jagodicabobica
u pocetku je glumio malo kada smo imali goste...2-3 mjeseca..
kao on je muskarcina zena ga sluziuser posted image dok ja nisam objasnila da se ponasa prema meni onako kako se ponasa i kada smo sami í sve ok...to je bilo prije mozda 8 godina...mlado i neiskusno..bojao se da ce narod misliti da je papucar mozda?sta znamuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 6.10.2011 16:11:05 >

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 27
7.10.2011 8:22:57   
Vjeverica ST
moj je glumio u početku da mi stalno pomaže kad bi netko došao user posted image

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 28
7.10.2011 9:14:13   
LUNA000
Ah mogla bih svašta napisati..ja volim mm...i borim se za nas i naš brak..ali nije lako..on je malo čudna osoba..tj..predobar je..a na našu štetu..jer ga svi drugi vuku za nos..i sve mu je važnije osim nas..a kad nema ni lipe u đepu, onda je sa nama i onda nas se sjeti..i on se voli hvaliti kako krasnu djecu ima, a niti je kući sa njima niti ih on odgaja..a kad ga djeca trebaju onda ga nema..sad sam trenutno u fazi boli me brige za svime..samo gledam djecu..jer je nedavno došao kukati kako ima neki dug koji treba platiti i bla..bla..a dug nije napravio on več njegove mušterije kojima on trči napraviti nešto pa mu ne plate..a on se boji tražiti svoj novac kao neugodno mu je,a i kao to što radi privatno je na crno pa ne može te dužnike natjerati da mu plate..sad bi on kredit dizao za svoje dugove...a kad sam rekla da stoji kući nije valjalo..on vjerovatno očekuje da mu ja dam nešto novaca...mi jesmo zajedno u dobru i zlu..al ovo je stoti put da je zabrljao jer je predobar..a u zadnjih godinu dana ispaštamo mi njegova obitelj..i nedam mu ni lipe..sve ostavljam sastrane da imam za djecu..ja mu dvije godine govorim da djeca trebaju novu sobu, on uvijek sad čemo..onda čemo pa nikad..e sad ja šedim za sobu..i uopče me nije brige..nek se več jednom naući pameti..ja sam dosta uložila u nas i naš brak..a on jedino što trenutno ulaže u nas je njegova plača..i on misli da je to super..a kad sam ja htjela raditi..on nije htio biti sa djecom..on bi sve imao a na kraju neče ništa imati..ja se ne predajem lako..i djeca su mi na prvom mistu..prvo što bih na tvom mjestu napravila je da lipo ozbiljno porazgovaraš sa suprugom...i kažeš mu što te smeta i što želiš..ja nažalost to svako malo moram obavljati takav razgovor...i sad me za vikend čeka još jedan...tebi želim sreću u riješavanju vaših problema..da ih riješite prije rođenja ruge bebice!!!

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 29
7.10.2011 11:18:03   
Vjeverica ST
ah da Luna, poznat mi je takav tip ljudi...I ja sam pomalo takva, samo hvala Bogu da moj muž donosi novce, a ne ja, ja bi sve s drugima podijelila, a oni te ne šljive 1%.... To je naprosto takav tip čovjeka...Znam takvih dosta u mojoj obitelji. Dobri, dobri pa na kraju prema svome najgori..A bez razloga...
Danas takvi ljudi teže opstaju. Teška su vremena i tko se ne zna izborit za sebe, jadan on.

Ekonomski analitičari kažu da će u Hrvatskoj stanje biti teško još 2 godine. Moguće da nam se desi "Grčka". Drugi izlaze iz krize, a mi tek ulazimo, u još težu...Sve zato jer su nas ionako pokrali, pa sad još i recesija. Ovo će biti teško razdoblje. Para nema, a onda dolaze i kriminal i pad morala...U svemu tome treba ostati normlan, biti sretan ako si zdrav i čuvati zdravlje naših najmilijih i najvrijednijih, obitelji.

Koliko novac može pogoršati međuljudske odnose...Itina je, muž mi je jako zabrinut zbog novca, i vidim da je u pravu, ja sam bila zaokupljena trudnoćom, kao ja am glavna, a kako je njemu...Sad smo nekako to riješili, u par rečenica...izljubili se sinoć i shvatili da su to glupe, ali ponekad i potrebne svađe... Sa' mi je ža user posted image

Al' isto me zna osramotit...

al' to je i mo problem, moram se naučit nosit s tim, bit samouvjerenija i ne vodit računa toliko o tuđem mišljenju...

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 30
7.10.2011 12:05:18   
LUNA000
ako on tebe sramoti...ili ti se podrugljivo obraća...vrati mu isto kako on tebi...ili prihvati to kao šalu...nemoj da on primjeti da ti negativno reagiraš i da te to boli..i moj zna nekad krenuti s nekim glupim podrugljivim riječima...al od kad ja njemu vraćam istom mjerom..ili se pravim da me nije briga..nije mu gušt više,..i iako znam da on ne misli u biti ništa loše...on ni ne razumije da ipak nekad to zaboli...a kad mu vratiš istom mjerom onda če malo raznisliti o tome...naravno sve kroz šalu...i što više razgovora...

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 31
7.10.2011 12:28:55   
marijola
vjeverice, baš mi je drago šta ste malo raščistili neke stvari, i drago mi je da smo ti možda pomogle.
sad lipo uživaj u trudnoći i budite samo potpora jednom drugome, a ne uteg

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 32
7.10.2011 21:16:23   
Vjeverica ST
evo sad mi je opet diga tlak! sad ćete reć trudnički hormoni....
bila mi je prija (hm...neudana...).... I on je dobre volje, raspoložen i tu mi priju obožava. Smeta li vama to? Ma evo npr., njoj kaže bez problema odvest ću te tu i tamo (Bogu iza nogu) ako bude kiša i pljusak....Pred njom se pravi i pomaže mi , nosi tanjure, razgovara o našim temama, ljubazan, čuva maloga, vodi ga na wc.......Ne bi li ju impresionirao. I govori točno ono za što zna da će je impresionirat.

A sad kad sam mu ja rekla da čuva malog - ne da mi se, utakmica je...Sa mnom mu se uopće ne priča, a s njom je 3 ure priča....Uopće mu se mene ne grli i ne ljubi..Ja kažem beba se miče, on a jel i to je to. On uopće ne zna da ja tražim pažnju. Kako nema taj osjećaj???? Znam da sam emotivac i želim pažnju i trudna sam.....Ali opet...

Pitam se oće li brak uvik izgledat ovako. ZNATE ONO, IMATE NEKU OSOBU SUPROTNOG SPOLA KOJA BI BILA "THE ONE" DA NEMA VAŠEG MUŽA/ŽENE. ZNATE ONO KAD ŽELITE NABIT KOMPLEKS SVOME PARTNERU TAKO DA ISTIČETE PREDNOSTI TE TREĆE OSOBE?! JEDNOM MI JE REKAO DA, DA NIJE MENE UPOZNAO DA BI BIO S NJOM. mISLIM, POSLI JE SKUŽIO ŠTA JE REKA I ISPRAVLJA JE I GOVORIO DA SAM JA ONA PRAVA...ALI, TO JE U MENI POTAKLO NEKU LJUBOMORU I TO NIKAD NE MOGU ZABORAVIT.

Ide mi na živce, znam da neudana ne može znat kako je u braku, ali iritira me to šta ona misli da je on super muž, a čim gosti odu, druga priča. Znam da smo svi ljubazniji pred gostima i sve, ali, nekako ja se ne bi tako pravila pred njegovim prijateljima. Pokušala sam ga i pred njima ponizit riječima što se praviš dobar i sl., na kraju ispada da sam samo sebi naštetila i svi još misle, jadan, kako ga ona gadi a on dobar... Eto, opet epizode nesamopouzdanja, znam......user posted image

Kužite me?

(Odgovor članu marijola)
Neposredna veza do poruke: 33
7.10.2011 23:01:55   
mamacita
Mislim da sam ti i vec prije napisala, da ako ti netko ide na zivce ili sumnjas da mozda flertuje sa tvojim muzem tebi ispred nosa, onda ih ne zovi u kucu. Nikad ti se na dobro nece okrenuti to ako ga koris pred prijateljima. To se ne radi. Ako vec trebas, onda to radi na samo. Pred drugima bih ga ja, da sam na tvome mjestu, obgrlila, izljubila, dodirivala po rukama, ramenima, prilazila bih mu iz svih mogucih poza, i bas bi bila najbolja zenica koju bi on sam sebi mogao pozeljeti. Tebi smeta sto se on toliko trsi kada ti dolazi prija. Dakle, sta to prija radi, a da se tvome muzu to tako svidja? Hvali ga 100 na sat. Pa, zapocni i ti, i to na samo najprije, pa onda pred drugima. No, nemoj izmisljati, nego budi iskrena. Ako covjek gleda "svetu" utakmicu, onda ga nemoj pitati da li on moze pricuvati dijete, nego se obuci, stavi jaknu, i cipele, i daj mu dijete, i reci mu, flasica (hrana i sto li vec drugo) su ti spremni, ja moram pod hitno otici na jedno mjesto. Ako te upita gdje to ti bas sada ides, reci da je vrlo vazno. I da ne mozes voditi dijete. Onda otidji. Sta ga pitas za dozvolu za "cuvanje" vlastitog djeteta, ta to je i njegovo dijhete isto. Daj mu ga i to je to. Otidji na frizuru, sminkaj se, lijepo se sredjuj, to sto si trudna nista te ne bi smjelo smetati. Ako zelis paznju od njega, onda moras postati samopouzdanija. Sve te tvoje silne neudane prije, ako te smetaju onda ih lijepo otpisi. Nigdje ne stoji da ih moras cuvati ko suho zlato. Zasto davati materijala muzu tamo gdje ga ne bi trebalo biti. Sretno ti!!!

Neposredna veza do poruke: 34
7.10.2011 23:45:10   
lilia
Vjeverice sorry što te ne mogu utješiti ali nije taj muž baš neki...

Imaš li ti imalo autoriteta?
I moj se često izgubi, zableji u televiziju i ne da mu se puno toga ali  kad ja dreknem skače sa kauča ko ofuren. Nema tu puno priče. Nama ništa nije teško a njima ajme meni.
Budi čvrsta i naredi mu, i ne moli da čuva dijete jer on mu je otac a ne nona ili teta čuvalica. Ostavi ga s njim i točka. Bez pogovora.
Za sebe se moraš sama izboriti jer nitko drugi neće, tek tada će te i više poštivati.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 35
8.10.2011 8:22:38   
Vjeverica ST
ma to vam je, kao što sa ljudskim odnosima uvijek je tako, jaaako komplicirano. Ta moja prija je OK, ali je malo djetinjasta i povodljiva. Ona ne razumije što je brak i ako ja njoj želim dat do znanja da on abaš i nije idealan, ona će pomislit, ajde pa to je valjda tako u braku, ma dobar je ona kakvi su drugi (obrazovan, lijep, ima dobru plaću, snalažljiv, simpatičan, znate ono ne tuče me, ne vara, ne izlazi svaki vikend, ne pije. I zato je idealan user posted image ).

ma ne znam, ne želim ni nju izgubit, ali bojim se da će me razumijet tek za nekoliko godina..... Skužila sam da trebam izbjegavat da se njih dvoje susretnu, ali ovaj put je to bilo nemoguće.... A i vezani smo rodbinski, moji su prijatelji s njenima, komplicirano....

Ma on je očito tu sliku ponio iz kuće, otac mu je isto takav. I svak mu više cijeni oca jer je sposoban, zgodan, uspješan........

Pokušavala sam ja i ta ljubakanja pred drugima pa tek onad nam svi zavide i misle da je idealan kad ga tako ljubim....Jer, radi se tome da ljudi u mene imaju povjerenja, ako ja kažem da je dobar, sigurno je, ja stvaram to ozračje topline u obitelji, a on preuzme zsluge. Ali, ne , PLAĆA je najvažnija. Ma koliko mi šutjeli o tome.
Teško se izborit za sebe. A pošto samo ovako komunikativna, ljudi misle da se ja itekako znam izborit. A i nisam baš.

Evo recimo, ja kad mu počmem pričat o svemu, on kaže, ajme opet žugaš, ja nikad ne valjam i postane ogorčen. I te moje kritike kao da više ne obadaje. Dapače, čak mislim da se ponekad osijeća superiorno jer sam ja ljubomorna. Ili se ne razumijemo. Zapravo, nije on toliko nekomunikativan koliko mi nismo na 2ISTOJ VALNOJ DULJINI. Sad ćete reć, pa što si se udala za njega...
Zaljubila sam se!

Nije on skroz negativan, ima on dosta pozitivnih osobina. ALi , eto, ne znam kako to više objasnit. Ne pridaje mi pažnju koliku zaslužujem.
Moj brat, npr. kad me vidi, skače oko mene, treba li ti ovo, ono, sjedi, nemoj puno radit, miče li se beba...A ovaj noje, rijetko. A on mi muž. OK, teško ti je, stvarno je teško, umorni smo oboje od seljenja i obitelji, i rada i troškova.... Ali, jednom sam trudna!

Zapravo, malo je sebičan i razmažen. Navikao je da je mamina maza. Eto.

Stvarno jadne mi žene. A i ja sam navikla na pažnju doma. A ode samo rintam. Nije mi teško, samo oću toplu riječ, zagrljaj.........

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 36
8.10.2011 9:23:39   
njanja
Vjeverice ja mislim da si ti pod ogromnom navalom hormona i u totalnom nedostatku samopouzadanja.
Kao prvo ne doaci frendice doma, to su tvoje prijateljixe ne od muza, odi sama od kuce ostavi malog s tatom i odi sama s frendicom van. Grozim se i citat ovih komentata prekini prijateljstvo pa cu ti samo reci da ja npr odem s frendicom u kino 2 h edamo film opustamo se i cakulamo, a jan i muz su vani ili doma u igranju. I svi su srwtni i ja i frendica i muz i jan. Foci ce ti drugab
Beba i tek onda makar prvo vrijeme neces moc bez nje pa sad ovo iskoristi.

Druga stvar.tvoj muz nije los.kolimo shavam posten je, radi, dapace kad ti dodje prijateljica,druzi se s vama, pola ovih muzeva s raje bi u birtiju otislo. Tvoj problem rijesi najobicnijim rijecima: muzu fali mi paznje trudna sam i zelim da se malo vise mazis samnom. Ako ne uspije iz prve ponovi ;)
Ni ja i mm se ne drapamo kad nam netko dodje a bome ni u svoj svakodnevnici ne skacemo jedan na drugo svake sekunde, ali kad pazmju zelim i treba mi,kazem mu i sve rijeseno. Nema toga sto se ne moze rijesiti rijecima i dogovorom, a stvari su puno jefnostabnije neg sto mislis

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 37
8.10.2011 9:26:21   
njanja
Moderatori sorite za greske pisem s moba

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 38
8.10.2011 9:46:06   
danery
vjeverice,ne znam ja za razinu hormona,meni sve ovo liči na veliki manjak samopouzdanja....tj.imaš ga kad je sve ok,kad nema drugih oko vas pred kojima možete i ti i on malo glumiti.....on idiličnog muža,a ti ideš po sistemu "e sad ćete vidjeti da nije tako bajan"....
mani se toga....i kako njanja reče,drito u glavu.....reci mu ja bi da sad npr.popijemo kavu ja i ti....ili bilo što....pa ni ti njemu ne čitaš misli,a kako bi on mogao tebi uz grintanje i kvakanje....
gledam po sebi....što više šizim,manje komunikacije,više dreke.....evo sad je mm pokupio malu i odveo ju u šetnju.....gdje će i kako,baš me briga....
a prijateljice mi dolaze kad sam sama doma,jer su one MOJE,a ne njegovo društvo....ako dolaze kad je on doma,onda dođu sa muževima i svi se podružimo....
normalno da te prija bez muškoga ne shvaća ozbiljno,pa druga je stvar kad možeš kud hoćeš i kad hoćeš,a drugo je kad si uz već jedno dijete i opet trudna....pa o čemu se tu ima raspravljati? misliš da tvoju priju zanima koliko te puta u noći uhvatila žgaravica ili koliko te puta dijete munulo u rebra da si zvijezde brojila? ne,draga moja,tu si solo....to ni tm ne kuži,ni prijateljica,samo ti....
muža za ruku i stavi na stomak kad se beba miče,nek osjeti.....što njemu vrijedi govoriti e sad me lupila?
mislim sori ak sam predirektna,al sve ti je to tako kad ogoliš i pojednostaviš.....sama sebi olakšaj i razluči što i kako,pa nećeš morati po forumima čitati kojekakve odgovore i savjete.....
eto toliko....

< Poruku je uredio danery -- 8.10.2011 9:47:57 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 39
8.10.2011 11:02:39   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: njanja

Vjeverice ja mislim da si ti pod ogromnom navalom hormona i u totalnom nedostatku samopouzadanja.
Kao prvo ne doaci frendice doma, to su tvoje prijateljixe ne od muza, odi sama od kuce ostavi malog s tatom i odi sama s frendicom van. Grozim se i citat ovih komentata prekini prijateljstvo pa cu ti samo reci da ja npr odem s frendicom u kino 2 h edamo film opustamo se i cakulamo, a jan i muz su vani ili doma u igranju. I svi su srwtni i ja i frendica i muz i jan. Foci ce ti drugab
Beba i tek onda makar prvo vrijeme neces moc bez nje pa sad ovo iskoristi.

Druga stvar.tvoj muz nije los.kolimo shavam posten je, radi, dapace kad ti dodje prijateljica,druzi se s vama, pola ovih muzeva s raje bi u birtiju otislo. Tvoj problem rijesi najobicnijim rijecima: muzu fali mi paznje trudna sam i zelim da se malo vise mazis samnom. Ako ne uspije iz prve ponovi ;)
Ni ja i mm se ne drapamo kad nam netko dodje a bome ni u svoj svakodnevnici ne skacemo jedan na drugo svake sekunde, ali kad pazmju zelim i treba mi,kazem mu i sve rijeseno. Nema toga sto se ne moze rijesiti rijecima i dogovorom, a stvari su puno jefnostabnije neg sto mislis

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 40
8.10.2011 22:21:35   
mamacita
Vjeverice: tvoji postovi su zapravo vrlo konfliktni sami po sebi. U jednom ti prija smeta, u drugom ju branis, u jednom ti muz ide na zivce no u drugom ga hvalis, jedan dan nista ne valja, drugi dan je dobar...
Tesko je uopce dati savjet koji bi tebi odgovarao na duze vrijeme. Stoga, nadam se da ces uspjeti smoci malo vise samopouzdanja i odlucnosti tako da i sama znas sta zelis, i koga zelis. Sretno!!!

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 41
8.10.2011 23:02:11   
bubaMaja
Vjeverice priredi jedan dan (kad nije baš utakmica koju želi vidit) kavicu i kolač, ako možeš dijete odvedi kod nekog na čuvanje, i izvadi album sa slikama s vjenčanja i pogledajte ga dok pijete kavicu, sigurno ćeš dobiti nježnosti bez da zvoncaš...
meni se čini da toj muž izbjegava razgovor s tobom jer stalno nešto prigovaraš - ja znam da ti ne tražiš previše ili nešto izvan normale, ali ako se non stop žališ u ljudskoj prirodi je pobjeći od osobe koja vam stalno govori nešto loše
kritika ide uvijek u sendviču - između dvije pohvale, tako se najlakše prihvati
ako samo želiš nježnosti onda mu sama priđi i pruži mu malo, možda će reagirati nagonski....
svakako nastoj biti opuštena - stvarno imaš navale hormona ))) ali ne brini sve to brzo prođe!

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 42
9.10.2011 9:13:14   
Vjeverica ST

IZVORNA PORUKA: bubaMaja

Vjeverice priredi jedan dan (kad nije baš utakmica koju želi vidit) kavicu i kolač, ako možeš dijete odvedi kod nekog na čuvanje, i izvadi album sa slikama s vjenčanja i pogledajte ga dok pijete kavicu, sigurno ćeš dobiti nježnosti bez da zvoncaš...
meni se čini da toj muž izbjegava razgovor s tobom jer stalno nešto prigovaraš - ja znam da ti ne tražiš previše ili nešto izvan normale, ali ako se non stop žališ u ljudskoj prirodi je pobjeći od osobe koja vam stalno govori nešto loše
kritika ide uvijek u sendviču - između dvije pohvale, tako se najlakše prihvati
ako samo želiš nježnosti onda mu sama priđi i pruži mu malo, možda će reagirati nagonski....
svakako nastoj biti opuštena - stvarno imaš navale hormona ))) ali ne brini sve to brzo prođe!

istina...............Dobro si komentirala...

kad promislim, javim se za komentar

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 43
12.10.2011 9:55:14   
Vjeverica ST
njanja razumijem što hoćeš reći... Evo sad je zdravstveno pitanje pokrenilo stvari. Propisano mi je mirovanje i sve skupa...I sad se uzrujao i saslušao me.
Očito sam mu predosadna. Znam da ga ne smijem pilat, ali ne mogu se jednostavno suzdržat!
Sad je shvatio da me malo zapostavio, reka je da ja mislim da je samo meni teško, a isto sam i ja njemu rekla.  Uglavnom, poslušat ću vaše savjete o druženju, prijateljstvima, a ono o žuganju mi je najteže.....

Valjda ću i ja sjest na balun jedan dan, kad rodim, diplomiram, zaposlim se.....
Stvarno, najvažnije je da smo zdravi. A vama hvala na toplim riječima. Osijećam ser kao teret kad me neko tako avjetuje i kao da vičete na mene, da sam neodlučna i komlicirana... Takva sam.
Pusa!!!!!

Neposredna veza do poruke: 44
12.10.2011 12:50:32   
mamacita
Tek sam sada pokopcala da si ti ona koja treba Strogo Mirovati. E, sada ce tvoj dragi trebati vise priskociti, i trebat cete se nauciti podnositi, zbog tvog zdravstvenog stanja. Drzi se!

Neposredna veza do poruke: 45
13.10.2011 10:18:55   
TanjaP
Je figu je skužil .... ja mirujem od prvog mjeseca uz visokorizičnu trudnoću pa ipak je on i najdalje najvažniji..jer ja ne shvaćam da on naporno radi i da mu treba odmor...Na poslu je od 7-17 a onda dođe sjedne za kompjuter, nabije slušalice na uši i kaže da mu MALO treba mira... Kad ga pustim nakon tog mira je toliko umoran da ode spavati u 8 i kaže da se sve samo mora vrtiti oko mene... da sam sebična...a ja sama po cijele dane...doselila se u okolinu koja mi je nova... nikog poznatog...eto visim po forumima...tužno.... silila ga na razgovore i preplakala pola trudnoće a jedino što sam ga molila je da izvoji 1 sat dnevno za nas...nemoramo ništa raditi... samo da legnemo u krevet i razgovaramo...šutimo...mazimo se... nije bitno...ali da smo nas dvoje..Obećanja sam se naslušala i naslušala...ali ono sutra ćemo evo do termina poroda nije stiglo...Sve mi se čini da su to takvi ljudi...previše su ih mazili dok su bili dječaci i navikli su da budu na prvcm mjestu... NE razumije on...

Neposredna veza do poruke: 46
13.10.2011 11:30:12   
Vjeverica ST
da mamacita user posted image

Sve mi se čini da su to takvi ljudi...previše su ih mazili dok su bili dječaci i navikli su da budu na prvcm mjestu... NE razumije on...

i meni se upravo to čini nekad....

(Odgovor članu TanjaP)
Neposredna veza do poruke: 47
13.10.2011 11:37:16   
mamacita

IZVORNA PORUKA: TanjaP

Je figu je skužil .... ja mirujem od prvog mjeseca uz visokorizičnu trudnoću pa ipak je on i najdalje najvažniji..jer ja ne shvaćam da on naporno radi i da mu treba odmor...Na poslu je od 7-17 a onda dođe sjedne za kompjuter, nabije slušalice na uši i kaže da mu MALO treba mira... Kad ga pustim nakon tog mira je toliko umoran da ode spavati u 8 i kaže da se sve samo mora vrtiti oko mene... da sam sebična...a ja sama po cijele dane...doselila se u okolinu koja mi je nova... nikog poznatog...eto visim po forumima...tužno.... silila ga na razgovore i preplakala pola trudnoće a jedino što sam ga molila je da izvoji 1 sat dnevno za nas...nemoramo ništa raditi... samo da legnemo u krevet i razgovaramo...šutimo...mazimo se... nije bitno...ali da smo nas dvoje..Obećanja sam se naslušala i naslušala...ali ono sutra ćemo evo do termina poroda nije stiglo...Sve mi se čini da su to takvi ljudi...previše su ih mazili dok su bili dječaci i navikli su da budu na prvcm mjestu... NE razumije on...

Dobro dosla! Citam tvoje pismo i mislim da svakako nije lako zivjeti u takvoj zajednici. Gdje ti samu sebe vidis za 5 godina? U istoj situaciji, gdje ce mozda samo broj djece biti veci? Ako nisi sretna s njim, koje vidis rjesenje tvog problema?

I Vjeverica i ti... odrasli se ljudi s mukom mijenjaju. Prvenstveno je promjena moguca ako je samoinicijativna, dakle, ako vi prigovarate vasem muzu, onda ce to biti kontra produktivno. Pokusajte ih nagovoriti za bracnog savjetnika, da obadvoje tamo odlazete ako vam se spasava ovaj brak, jer ako pustite da se stvari same poprave, to nikada necete docekati, i patit cete cijeli zivot. Da li je to ono sto zelite same sebi? Sretno vam cure!

(Odgovor članu TanjaP)
Neposredna veza do poruke: 48
13.10.2011 11:53:01   
TanjaP
Ooooo...znam ja gdje sam pogriješila... ali trenutno sam na završetku trudnoće pa se sada ne želim opterećivati time... Čekam samo da se mali rodi...zlato moje malo... pa ćemo malo okrenuti ploču... nisam ja tak soft... sad me ti hormoni šoraju...u životu cijelom nisam tolko plakal kolko sam u ovoj trudnoći..Al jučer mi je puko film..Nisam molila...nego sam mu jednostavno skinula slušalica s glave i rekla dođi malo... digao se.. reko ..gle dragi raspremi mi krevet skloni odjeću s njega... Kad sam legla rekla sam mu da mi donese mobitel da ga mogu nazvati kad ga budem trebala (u sobi do je on)..e pa sam ga zvala... da mi donese vode... da pripremi večeru... i tak neke sitnice sam izmišljala koje mogu i sačekati al nisam ga LIJEPO zamolila kao do sada nego sam jasno i glasno na neki način naredila... Ni samoj mi nije bilo jasno što će se dogoditi na kraju i što mogu očekivati...ali htjela sam okrenuti ploču..Na kraju se dogodilo nešto nesvakidašnje...Došao je i legao uz mene...primio me za ruku, pitao da li želim da ode...da li mi treba što još..Cijelu noć se budio svaki put kad sam se i ja dizala na WC i pitao jel mi treba pomoć... Šta sam napravila??? Neznam...ali više ga ne mislim štedjeti....E pa sad ćemo vidjeti kako će to završiti... Samostalna sam osoba i on mi nužno nije potreban...nisam ovisna o njemu...imam gdje biti... pri tome ne mislim na povratak u rod. kuću... Ili će se što promijeniti ili...Moje dijete neće odrastati u takvom ozračju to je sigurno...

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 49
13.10.2011 13:15:04   
Točkica28
user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu TanjaP)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koliko dugo dojite
minnie

zanima me koliko dugo dojite ili ste dojile svoje mališane

1 mjesec (19%)

3 meseca (14%)

6 mjeseci (10%)

9 mjeseci (10%)

12 mjeseci (28%)

18 mjeseci i više (18%)

Broj svih glasova: 145

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!