|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vir
12.7.2011 12:02:46   
zara13
mi smo bili lani na viru e sada ovisi kakvo ti ljetovanje hoćeš plaže su više šljunčane i kamenite ima jedna pješčana al smo mi do nje išli sa autom i više smo na kušpanje išli u nin jer su ljepše plaže.e sad noćni život i nije baš nešt kafići su im bili poluprazni .ja volim mir ali opet da nemaš šta za vidjeti onak malo nam je bilo bezveze pa smo išli u zadar i tak okolicu.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 26
12.7.2011 18:52:21   
anuska08
Moj tata je sa Vira i moji žive tamo.. ne vjerujte svemu što se priča..plaže jesu pune (a gdje nisu) nađe se i pustih doduše na djelu otoka gdje nema kuća...more je itekako čisto kao i svuda u Dalmaciji...taj koji govori o kaljužiuser posted image baš mi nije jasan..

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 27
12.7.2011 23:35:20   
maryann01
mi smo bili prošle godine na viru i meni se baš i nije dopalo ali dobro nije bilo loše za promjeniti svakodnevnicu makar bila sam i na puno boljim i ljepšim mjestima

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 28
13.7.2011 16:39:46   
Monica
I ja sam na Viru u 8.mj
idemo prvi puta u lučicama ćemo biti...kažu da je tamo dobra plaža pa eto vidjet ćcemo...nije nam to jedina destinacija pa ako i nije dobro idemo dalje user posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 29
13.1.2014 21:22:52   
rajica
Da li mi moze neko reci, kakav je zivot na Viru, da li se isplati tamo zivjeti, hvala na odgovoru

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 30
26.6.2019 7:22:55   
guycassode258
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
Jeftine Avio Karte - https://search.jetradar.com

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!