|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dohrana - Recepti!!!
24.4.2012 21:35:32   
maryann01
moj isto od 8 mj jede sve što i mi samo sam mu znala izvaditi u zdjelicu prije nego začinim juhu,varivo i slično

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 76
7.5.2012 15:08:22   
larousse
Ne znam jel već stavljen negdje ovaj recept, al nama se sviđa...
1 srednja tikvica
2-3 jušne žlice griza
2 čajne žlice svježeg kravljeg sira
Tikvicu očistiti, izrezati i skuhati u vodi. Kad je pri kraju s kuhanjem, dodati instant pšeničnu krupicu, kuhati još par minuta dok ne postigne željenu gustoću te smiksati. U toplu smjesu umiješati sir, posoliti po želji i ponuditi djetetu.
Dobar tek...

20.08. naša srećica

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 77
7.5.2012 15:34:36   
ucitelj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image napokon neki novi recept sutra proba

ja sam otkrila od leda povre i to onu meksicku mjesavinu skuhat juhicu na kosti kasnije dodat povrce i smiksat njami
ili isto to povrce skuhat i dodat maslac jos ukusnije
za bebe od 9mj pa na daljeuser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu larousse)
Neposredna veza do poruke: 78
1.10.2012 12:43:15   
Janči
Evo i od mene jedan receptić za dečicu koja umeju lepo da žvaću user posted image

Palačinke od tikvica

1 manja tikvica
1 jaje (ili samo žumance ukoliko beba još ne jede celo jaje)
malo feta sira (ili bilo koji drugi koji beba jede)
brašno
malo mleka ili vode
začini po želji (ja stavim vlašac ili peršun)

Tikicu izrendati, malo posoliti i ostaviti da pusti vodu. Ocediti je od vode kroz ruku pa dodati ostale sastojke. Sve lepo umešati. Zagrejati tiganj (ja koristim teflonski pa pečem bez ulja), malom kašikom sipati smesu i razvući u malu palačinku. Služiti uz jogurt.

Prijatno.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 79
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!