Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:04:25
|
|
|
|
modesty blaise
|
ka'e sad? šala mala !
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:06:26
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise ka'e sad? šala mala ! nebi se ja šalila sa tim
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:07:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:07:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:08:12
|
|
|
|
modesty blaise
|
sjećam
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:09:18
|
|
|
|
maja
|
no ja te sad ništa ne shvaćam lili
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:10:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:11:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:14:41
|
|
|
|
maja
|
nemoj samo nju, ona se samnom ne druži
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:16:29
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: maja nemoj samo nju, ona se samnom ne druži Oš' i ti batina
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:17:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:18:28
|
|
|
|
Zvonki
|
Joj ,odavno nisam zaružila ovako kano na raji A nikako da krenem spavati
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:18:54
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: maja nemoj samo nju, ona se samnom ne druži Oš' i ti batina zato i kažem, bolje tebe ne, jer bi stvarno od tebe mogla dobiti batina
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:20:34
|
|
|
|
Zvonki
|
Ne bi ja nikoga tukla, žao mi je kaj su neke osobe na ovoj raji posijale neke otrovne klice i otišle (prisillno ili svojevoljno, svejedno sad )
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:20:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:22:43
|
|
|
|
maja
|
no da, sva se tresem i ne znam kako ću uopće spavati od straha liluša :p i odjavljujem se, cure laku noć ;)
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:24:15
|
|
|
|
modesty blaise
|
noooc majo
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.6.2011 23:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:26:01
|
|
|
|
Zvonki
|
I ja sam zabrijala laku noć
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:26:49
|
|
|
|
modesty blaise
|
laku noć Zvonki
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 17.6.2011 23:27:31
|
|
|
|
modesty blaise
|
laku noć Lili
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 18.6.2011 0:06:44
|
|
|
|
tyna
|
lako vama sad reći laku noć ja sam tek maloprije došla na ovu temu i sve me strah otići spavati na anketama nikad nisam bila, ali vidim da ću morati ubuduće jer je zanimljvo
|
|
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 18.6.2011 1:17:06
|
|
|
|
lilia
|
Ajme šta se ovdje svašta izdogađalo, Njanja bi izgubila pola dana glumeći malo Anđelu malo Njanju. Kakva bi to transformacija bila u minutama dok traju rasprave. Tko zna hoće li dotična izaći na vidjelo dok se vratim s puta?
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 18.6.2011 11:57:21
|
|
|
|
bubaMaja
|
http://metro-portal.hr/10-savjeta-za-sigurnost-i-privatnost-na-facebooku/60289 iako naslov kaže za fejs, odnosi se i na sve druge zapise po internetskim bespućima.. pročitajte i razmislite svi drugi put prije nego nešto napišete što biste mogli ikada požaliti
|
|
RE: Ankete - rijesite to jer je greska! 18.6.2011 13:15:31
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Njanja opet za sve kriva,a?! Ma dajte molim vas,pa barem ona nikad ne glumi nešto što nije i uvijek čvrsto stoji iza svojih stavova.Svašta! Slazem se
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!