Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomoć, sluzavi čep!!!! 6.5.2011 8:25:41
|
|
|
|
mariola
|
Možda se curka i prije ponedjeljka odluči pokazati mami Sretno
|
|
RE: Pomoć, sluzavi čep!!!! 6.5.2011 8:53:11
|
|
|
|
sretnabeba4
|
evo i kod mene slična stvar.... užasno sluzavo, prozirno-bijelkaste boje, bez mirisa i nije da ga ima puno. Pojavilo se samo jednom i dalje ništa...... nema trudova, ne curi voda, samo čekam... Otvorena sam, to znam pa se nekako bojim da se beba ne rodi bez trudova!!! Jel bi se to moglo desiti?????
|
|
RE: Pomoć, sluzavi čep!!!! 6.5.2011 8:55:46
|
|
|
|
Zvonki
|
Sumnjam Meni je čep ispao par dana prije poroda, n samom ginekološkom pregledu. Dr. mi rekla da joj je ostao u ruci
|
|
RE: Pomoć, sluzavi čep!!!! 6.5.2011 8:59:09
|
|
|
|
domica
|
tako je i meni bilo 5.9.cijeli dan curio čep a tek 11.9.otišla voda i opet ništ nema trudova cijeli dan u bolnici i onda 12.9. rodim za 5 minuta,uglavnom čekaj sve normalno obavljaj i kad ode voda ili trudovi onda za bolnicu,sretno
|
|
|
|
RE: Pomoć, sluzavi čep!!!! 7.5.2011 9:32:26
|
|
|
|
ELENA35
|
Tanjice,kakva je situacija? Ima li novosti?
|
Anketa
Igraone.
пеперутка16
Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!