|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Izvanskolske aktivnosti
26.11.2008 7:00:14   
tikica_69
Poticete li djecu na izvanskolske aktivnosti?Kakvi su uvjeti u vasoj skoli?Preferirate li sport ili vise umjetnicke aktivnosti (dramska grupa, likovna grupa i sl. ) U nasoj skoli djeca za 30kn mjesecno mogu izabrati bilo koju sportsku aktivnost (nogomet, kosarka, odbojka, rukomet, ping-pong) i tim novcem se uredjuje i odrzava sportska dvorana. Ostale aktivnosti su besplatne.Moj stariji ide na nogomet i dramsku grupu, a mladji na rukomet i takodjer dramsku.Obojicu mozete vidjeti na TV reklamama ( moj je onaj zuti Buco u reklami od Unicefa "Sprijecite nasilje mobitelima"), u serijama tipa Luda kuca i Istraga (sad se malo hvalim, jer su dobri glumci user posted image ).Svasta su oni probali od tih svih aktivnosti i eto, zadrzali se na ovima, to im nekako najvise sjelo i imaju moju punu podrsku.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Izvanskolske aktivnosti
26.11.2008 7:11:34   
sanjalica
moji su još maleni, ali sam definitivno za to ...
kada je Petar krenuo u školu dobili smo razne letke za sportove... još nije nigdje... malo ćemo pričekati da se uhoda škola, pa onda.... a voljela bih da se može uskladiti i škola i sport i nekakva umjetnička aktivnost....
kakvi su uvjeti - nisam sigurna... nadam se da ću skoro moći više reći...

u svakom slučaju Tikica, bravo za tvoje dečke....

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
26.11.2008 8:14:02   
Florijan Jakov
Svakako treba podržavati aktivnosti, no ponekad se preko tih aktivnosti pere takva lova, a djeca dobivaju malo sadržaja.
I ja sam se kroz ciejlo školovanje bavila sportskim i literarnim aktivnostima - bila urednica školskog časopisa user posted image .
Svakako im treba pružiti mogućnost da vrijeme provod ekvalitetno u društvu svojih vršnjaka i istomišljenika, umjesto na ulici.

P.S. samo neka oni glume, tikice, možda ćemo jednog dana na njihove premijere user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 3
26.11.2008 8:14:17   
vjerae
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dečkeuser posted image user posted image user posted image

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 4
26.11.2008 8:23:53   
troubled
bravo za momke tikice user posted image user posted image user posted image

izvannastavne i izvanškolske aktivnosti su jako važne...čini mi se da u frenetičnom svijetu u kakvom živimo postaju sve važnije iz dana u dan....
kvalitetno osmisliti vrijeme, maknuti djecu s ulice, usaditi im odgovornost i ostale vrijednosti a bez prisile nije ni malo lak zadatak....

paula trenutno zbog novonastale situacije još nije nigdje uključena...čim se malo snađemo riješit ćemo i to....
u dobrovniku je išla tri godine na balet u umjetničku/glazbenu školu...
dvije godine je trenirala plivanje...
dvije godine pjevala u crkvenom zboru...
u vrtiću išla na dodatni engleski....
u školi išla na odbojku..... i na likovnu grupu (kod mame user posted image )

htjela je ona još toga, ali nije dobro ni pretjerivati user posted image

(Odgovor članu vjerae)
Neposredna veza do poruke: 5
26.11.2008 9:59:29   
Thea
Moji idu od prvog razreda na judo.Mala već trenira 6 godina i ide joj super,ove godine je državna prvakinja,a mali trenira 2 godine.Kad su počeli trenirati točno se vidjela promjena na njima.Mala je bila tiha,mirna,povučena u društvu,a sad ju ne možeš zaustaviti. Uglavnom sve pozitivno mislim o izvanškolskim aktivnostima i ako imaju roditelji mogućnosti i vremena i ako su klinci zainteresirani neka idu na čim više aktivnosti.

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Ljubav, beba i vi
crex

Da li ste već tijekom trudnoće osjećale iznimnu privrženost vašoj bebi, ili je ta ljubav ZAISTA počela rasti tek kad ste rodile?

od prvog dana trudnoće osjećala sam posebnu povezanost s bebom (50%)

tek kad sam rodila, a onda i svakim novim danom, shvatila sam koliko sam vezana za bebu (37%)

nešto treće (molim napišite) (13%)

Broj svih glasova: 94

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!