Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idiopatska neplodnost 8.2.2010 19:07:47
|
|
|
|
JUdy
|
Kika nisam jos upucena u promjene u novom zakonu.Kako je to?Da mogu ici u IVF/ICSI 6 puta besplatno?Znam da sada moras ici kod psihologa i odvetnika i obavit teste na HIV i hepatitis.
|
|
|
|
RE: Idiopatska neplodnost 8.2.2010 19:10:12
|
|
|
|
JUdy
|
Leptir i ja tako muzicu kazem garant da bih sa drugim odmah zatrudnila.
|
|
|
|
RE: Idiopatska neplodnost 8.2.2010 21:33:27
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: JUdy Kika nisam jos upucena u promjene u novom zakonu.Kako je to?Da mogu ici u IVF/ICSI 6 puta besplatno?Znam da sada moras ici kod psihologa i odvetnika i obavit teste na HIV i hepatitis. Da, po novome imaš pravo na 6 besplatnih postupaka ali stimuliranih (gonal, menopur), klomifenski ciklus možeš koliko hočeš puta i to ti se ne ubraja u tih 6 besplatnih. Moraš prije riješit pravno i psihološko savjetovanje, briseve, markere hepatitisa, hiv-a i krvnu grupu(oba partnera).Provjerit papa test i hormone ako ti je prvi postupak i to je to ukratko.
|
|
|
|
RE: Idiopatska neplodnost 8.2.2010 21:37:20
|
|
|
|
Leva
|
Mislim Kika da sumnja na aglutinaciju. Znam da se inseminacijom ne moze utvrditi sa sigurnoscu da nije doslo do oplodnje zato on i zeli da probamo nesto drugo. Pretpostavljam da je mislio na IVF ali sam ja bila suvise umorna i da bih ga slusala a i da bi bilo sta smisleno pitala. Kontrola mi je zakazana za 16.2. pa cu ga pitati mnogo toga. Ne znam da li sam vam negdje napisala ali hormoni su mi nakon zadnje inseminacije otisli u djavola i moram pauzirati neko vrijeme. Endometrij je ocajan na 2 dc i doktor kaze da mi vise nece smjeti davati Klomifen. Pretpostavljam da ce ga morati mijenjati Gonalima i Menopurima i vjerujte da mi se sa takvom stimulacijom nece dati ici na obican AIH.
< Poruku je uredio Leva -- 8.2.2010 21:42:14 >
|
|
RE: Idiopatska neplodnost 8.2.2010 21:42:03
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Leva Mislim Kika da sumnja na aglutinaciju. Znam da se inseminacijom ne moze utvrditi sa sigurnoscu da nije doslo do oplodnje zato on i zeli da probamo nesto drugo. Pretpostavljam da je mislio na IVF ali sam ja bila suvise umorna i da bih ga slusala a i da bi bilo sta smisleno pitala. Kontrola mi je zakazana za 16.2. pa cu ga pitati mnogo toga. Sretno na kontroli I ja sam 16.2 na kontroli i baš se nadam da ču dobit zeleno svijetlo za krenut početkom 3mj na svoj drugi IVF.
|
|
|
|
RE: Idiopatska neplodnost 8.2.2010 22:13:42
|
|
|
|
lavica81
|
leva draga pa da ima aglunitaciju zar se to ne bi na spermiogramu vidilo??? u svakom slučaju sretno na kontroli IZVORNA PORUKA: Leva Mislim Kika da sumnja na aglutinaciju. Znam da se inseminacijom ne moze utvrditi sa sigurnoscu da nije doslo do oplodnje zato on i zeli da probamo nesto drugo. Pretpostavljam da je mislio na IVF ali sam ja bila suvise umorna i da bih ga slusala a i da bi bilo sta smisleno pitala. Kontrola mi je zakazana za 16.2. pa cu ga pitati mnogo toga. Ne znam da li sam vam negdje napisala ali hormoni su mi nakon zadnje inseminacije otisli u djavola i moram pauzirati neko vrijeme. Endometrij je ocajan na 2 dc i doktor kaze da mi vise nece smjeti davati Klomifen. Pretpostavljam da ce ga morati mijenjati Gonalima i Menopurima i vjerujte da mi se sa takvom stimulacijom nece dati ici na obican AIH.
|
|
|
|
RE: Idiopatska neplodnost 8.2.2010 22:37:11
|
|
|
|
Leptir5
|
da da istina je ovo da se pri inseminaciji ne vidi da su odbojni spermić i JS nego samo vantjelesnom oplodnjom kada vade JS,jer u inseminaciji možda su prazni folikuli! Samo punkcijom oni znaju da je u njima JS. Meni sada Poljak rekao da sam ovulirala a prošlo 24h otkada sam imala folikule 12mm i 15mm! Tako da ja mislim da nije bio folikul nego cista a on to naravno neće reć jer bi skužila da uzaludno radim te TO u njega... Leva probaj sa ananasom poboljšati endometrij,meni je jedan ciklus bio dan pred ovulaciju 3mm a nisam jela ananas,a sljedeći mj je bio 9mm 2 dana prije ovulacije a jela sam ga svaki dan od 2dc do 10dc kada sam bila na folikulometriji. I to za 24h se povećao za 3mm i oni folikuli narasli 10mm,malo sve zvuči nevjerojatno... Super ovo za 6 postupaka! Uspjet će nam vantjelesna jer je šansa 40-50%!
|
|
RE: Idiopatska neplodnost 9.2.2010 10:36:54
|
|
|
|
JUdy
|
Odlicno, bas sam se obradovala da se moze ici u postupak 6puta.
|
|
|
Anketa
Kako se riješiti dude?
Admin
Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!