|
RE: CB "ALLO, ALLO :)" 18.3.2011 10:13:32
|
|
|
|
emab
|
IZVORNA PORUKA: novamama možda bi ti bile zgodne one gaćice-pelene kad je tako ja mislim da ti je on spreman, evo taman sam našla lin k, za tebe i mariolu: http://www.ringeraja.hr/clanak/odvikavanje-od-pelena_642.html?page=1 Kupila sam mali paket Dm-ovih 20 kom prije par dana, ali on vrišti i ne želi ih obući..nemam pojma zašto Hvala za link....i hvala svima na brzim i korisnim savjetima Mariola i ja sam se uvjerila u te neistine oko govora djece...moj M je među mlađima u svojoj grupi a priča više od većine... tete su se začudile kako već zna razliku između lijeve i desne strane...prepoznaje sve marke auta, nekima čak i tip, ne mislim da je ultra napredan, al su mi svi govorili on je dečko, neće ti on brzo prohodati (s 10 već hodao), neće ti on brzo progovoriti (s 9 mjeseci zvao mama, tata, dida, bata- to mu je značilo baka)... nema to veze uopće sa spolom...ovisno je od djeteta do djeteta.
|
|