|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje kreme ste koristile u trudnoći proti...
9.3.2011 10:39:38   
Anoniman
Bademovo ulje s još nečim mi mješaju u ljekarni, 80kn veća bočica, i Mustela (skupa je) , nju tek imam 2 tjedna.Mažem se 2x na dan i ipak sam oko pupka popucala. Strije na bedrima sam i ranije imala. Tek tako da me manje koža svrbi, ali nema tu baš pomoći..

(Odgovor članu magdalenaa)
  Neposredna veza do poruke: 26
9.3.2011 10:54:08   
nemirna
1 stvar moraš znati: ako ti je koža takva da lako dobiva strije neće ti pomoći niti jedna krema/ulje protiv strija na tržištu zvuči okrutno, ali je tako

Slažem se s gore navedenim, ja sam u 1. trudnoći ispucala zadnja dva mjeseca užasno, zato se sad svaki dan dva puta mažem Neutrogenom i maslinovim uljem, pa ćemo vidjeti kako će završit u ovoj trudnoći... Inače kad ti koža počne pucat to su crvenkaste sjajne crte po koži, kasnije izblijede, ali su uvijek vidljive...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
9.3.2011 11:19:16   
Bablica
Ja sam svašta koristila (dobila sam par krema), ali su mi u ljekarni rekli da je nabolje obično, najobičnije ulje (maslinovo ili bademovo) da nema potrebe da kupujem kreme. Trbuh sam 2x mazala i nemam ni jednu striju, ali cice mi se nije dalo pa imam par tragova

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu nemirna)
Neposredna veza do poruke: 28
9.3.2011 11:26:51   
Tink
uu ciceki user posted image to je jao mene, s obzirom da prije nisam mogla naći dovoljno MALI grudnjak a sad se borim stavit ih u 3 broja veći dobro je, ali strašno je meni to. Ispucale su poprilično iako mm kaže da ja preuveličavam user posted image

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 29
9.3.2011 13:41:28   
Klarissa
Ja se mažem maslinovim uljem..
Nažalost, cicke popucale user posted image , a na trbuhu 2 strije oko pupka...
Samo da na tome ostane još ova 3 tjedna koliko imamo do kraja... :)))))))

...stigao je naš anđeo... <3 13.4.

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 30
9.3.2011 14:16:25   
emab
U prošloj sam toliko spucala da nema mjesta za nove, pa se sad ne zamaram user posted image

Jedino čime se sad mažem je baby ulje koje "posudim" od sineka jer mi je koža jaaaako suha pa me sve svrbi ako se ne na mažem, a ništa drugo mi ne odgovara. Sad nisam dobila ni jednu NOVU striju, a mislim da je to zbog toga što se koža jako rastegla i spucala u prethodnoj da nema mjesta za nove. Jedino gdje nisam spucala u prošloj trudnoći i sada su cicke i listovi.

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

(Odgovor članu Klarissa)
Neposredna veza do poruke: 31
9.3.2011 14:44:07   
Bablica
Najorije kremu iz DM-a za trudnice, pa ovu na slici dobila i na kraju bademovo ulje sa ružinim uljem od Ritualsa (isto dobila). Mene je buša toliko svrbila da bi po noći ustajala i mazala uljem! I nemojte zaboravit mazat šlaufiće sa strane i ispod križa, tu se isto zna popucat.

IZVORNA PORUKA: cuba

Ja nisam podložna strijama i cijelu trudnoću ih nisam dobila. Mazala sam se sa kremom iz ljekarne od Galenic Elancyl, dođe otprilike 100kn.
Ipak u zadnja dva tjedna mi se trbuh toliko raširio da sam dobila 5 strija ali su mi isto tako nakon poroda nestaleuser posted image  Evo slike kremice..
user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 32
10.3.2011 10:43:57   
larousse
Trenutno i ja koristim ovu od Elancyl-a. Nisam znala što bi, a svaka prijateljica je savjetovala drugu stvar. U ljekarni sam se raspitala i teta farmaceutkinja kaže da pravog recepta nema. Strijama su podložnije mlađe trudnice čija koža još nije podnijela nikakvu traumu naglih promjena težine i one trudnice koje se naglo udebljaju jer se koža ne stigne prilagoditi. I genetika naravno. Želim svima strije free trudnoću!!!user posted image

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 33
10.3.2011 11:24:12   
Fever
ja san korisitila od Clarins-a i hipp bademovo ulje za trudnice, i pila puno vode i kretala se dosta...sad u trudnoći dobila strije na livoj sisi odma ali to nisan baš mazala, a na stomaku 2 malešne oko pupka di je koža najtanja. ALI iza poroda kad se koža vraćala san dobila 10-ak malih pa sad nean pojma user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu larousse)
Neposredna veza do poruke: 34
26.3.2011 12:19:26   
Hubertica
Hmm strije user posted image ... pa meni se za sada pokazala dobra Afroditina Skin Form Dnevna hidratanta krema protiv strija - 125ml (za izbjeljivanje, korekciju i sprečavanje), a ima još i Skin Form noćna njegujuća krema protiv strija i Skin Form Prirodno masažno ulje Makadamija. INače sam zadovoljna Afroditinim proizvodima, jedino mozda cijene nisu baš najpovoljnije ali u svakom slučaju preporučam...

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 35
26.3.2011 15:36:06   
nemammaste

IZVORNA PORUKA: Hubertica

Hmm strije user posted image ... pa meni se za sada pokazala dobra Afroditina Skin Form Dnevna hidratanta krema protiv strija - 125ml (za izbjeljivanje, korekciju i sprečavanje), a ima još i Skin Form noćna njegujuća krema protiv strija i Skin Form Prirodno masažno ulje Makadamija. INače sam zadovoljna Afroditinim proizvodima, jedino mozda cijene nisu baš najpovoljnije ali u svakom slučaju preporučam...

Ja sam se mazala s tim uljem Macadamia i stvarno je dobro.Ne znam da li je zbog toga ali nisam dobila nijednu striju a bila sam ko tenk u trudnoći.

(Odgovor članu Hubertica)
Neposredna veza do poruke: 36
28.3.2011 14:38:43   
Freya
Olivalovim uljem protiv strija - za sada ih nemam, još 5 tjedana do kraja, nadam se da neće ni doć.

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 37
29.3.2011 0:08:19   
Želja
ja sam mazala i mazala i mazala....potrošila 3 boce do sada ( sad sam u 35 tj.) i šta mi to vrijedi.... popucala sam ispod pupka i to dosta ALI briga me.... imam rizični trudnoču i na kraju neka bude sve samo u redu pa me briga, svaka strija će se isplatit....user posted image  

(Odgovor članu Freya)
Neposredna veza do poruke: 38
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!